MORA K 563 BS + 5ročná záruka

KOMBINOVANÝ SPORÁK

Predaj skončil
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Kombinovaný sporák v dizajne INOX Look Mora K 563 BS s praktickým skleneným príklopom a multifunkčnou rúrou Vás prekvapí energeticky úspornou triedou "A". Plynové horáky osadené poistkou STOP GAS s integrovaným zapaľovaním sú kryté dvojdielnou mriežkou STABIL PLUS, ktorá zabezpečuje bezpečný posun nádoby vo všetkých smeroch. Výkonná multifunkčná rúra má celkom osem rôznych programov, nielen klasické pečenie, ale je tu možnosť piecť aj s kruhovým vyhrievacím telesom s ventilátorom = teplovzdušné pečenie. Táto funkcia umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz rôzne druhy pokrmov, kedy pri pečení nedochádza k vzájomnému ovplyvneniu odlišných chutí, napríklad mäso s koláčom. Týmto spôsobom pripravíte viacej jedla naraz a okrem úspory energie budeme mať aj viacej času venovať sa sebe a svojej rodine. V spodnej časti sporáku je praktický úložný priestor, do ktorého jednoducho uložíte príslušenstvo v podobe roštu a XXL hlbokého pekáča.

Poistka StopGas

Maximálne bezpečie pre varenie

Horáky sú vybavené bezpečnostnými poistkami STOPGAS, ktoré eliminujú samovoľné vypnutie a prípadný únik plynu. Táto poistka automaticky uzavrie prívod plynu pri náhodnom zhasnutí plameňa horáka, napríklad pri pretečení obsahu hrnca alebo pri prievane a zaručí vám tak maximálnu bezpečnosť pri varení.

Integrované zapaľovanie horákov

Bezpečné a pohodlné zapaľovanie horákov

Veľmi praktické je integrované zapaľovanie horákov na paneli varnej platne či v priamo v ovládacom gombíku. Už žiadne hľadanie zápaliek alebo zapaľovača, stačí len otočiť gombíkom a váš horák sa rozhorí. Bezpečné, ľahké a navyše pohodlné ovládanie vám určite spríjemní vaše varenie.

XXL pekáč

Praktický smaltovaný XXL pekáč je neoddeliteľným príslušenstvom vašej rúry

Tento veľmi praktický XXL pekáč vám umožní pohodlné a bezpečné pečenie. Pekáč bol vyvinutý priamo pre naše rúry MORA a tak dokonale sedí do všetkých typov vodítok v rúre, čo zaisťuje jeho maximálne jednoduchú a bezpečnú manipuláciu. Naviac je vybavený praktickou rukoväťou, ktorá vám prácu s plechom ešte viac uľahčí.

Multifunkčná rúra

Mnoho praktických a inovatívnych funkcií pre príjemné pečenie

Multifunkčné rúry majú bohato nabitú ponuku až 11 využiteľných funkcií podľa modelu vašej vybranej rúry. Všetky programy boli vyvinuté na základe dlhodobých skúseností, tak aby vám zabezpečili maximálny komfort pri pečení. Zvoliť si môžete program pre grilovanie, ohrievanie, rýchlo ohrev či rôzne programy na pečenie mäsa. V ponuke programov nájdete aj programy na čistenie, šetrnné rozmrazovanie či eko pečenie a ďalšie.

Kombinovaný sporák v striebornom dizajne

4 plynové horáky s poistkami STOP GAS

Smaltovaná dvojdielna mriežka STABIL PLUS

Funkcia na čistenie rúry EcoClean

Sklenený príklop

Integrované zapaľovanie horákov

Funkcia rozmrazovania

Funkcia na ohrev tanierov

Regulácia teploty v rúre 50 – 275 °C

Osvetlenie rúry

Objem rúry 62 l

Vedenie v rúre – prelisy

Chladné dvierka rúry

Praktický úložný priestor

1× rošt

1× XXL hlboký pekáč

Parametre:

Energetická trieda A
Objem rúry   62 l
Napätie   230 V
Maximálny príkon      2200 W
Výška   85 cm
Šírka   50 cm
Hĺbka   60 cm
Značka Mora
,
5


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,