Vstavaná plne integrovaná umývačka

Predaj skončil

Vstavaná plne integrovaná umývačka Mora IM 685 je vhodná aj do väčších rodín, keďže je do nej možné umiestniť až 16 obedových súprav naraz. Koše sú vybavené zvýraznenými pohyblivými prvkami a prispôsobiteľným rozložením koša pre ľahké nakladanie. Skutočne jednoduchý trojúrovňový systém nastavenia koša vám umožní umiestniť aj tie najväčšie hrnce a taniere. Držiaky na taniere v spodnom koši možno ľahko zložiť, aby poskytli viac priestoru pre väčšie predmety. Príbory možno perfektne usporiadať vo špeciálna zásuvke, kde je umiestnený samostatne, aby sa vzájomne nepoškriabali a mohli dokonale vyschnúť. Disponuje mnohými praktickými funkciami ako RýchleUmývanie, ktorá umožňuje skrátiť dĺžku vybraných programov, alebo funkciou SušeniePlus, kedy sa dvierka po ukončení umývacieho cyklu automaticky pootvoria, aby tak unikla para a následný sušiaci cyklus bol efektívnejší a energeticky úsporný. Efektívne funkcie ExtraHygiene a je ideálny pre rodiny s deťmi, v kombinácii s intenzívnym programom umožňuje umývanie pri teplote 75 °C - dostatočne vysokej pre elimináciu väčšiny baktérií. So systémom AquaStop sa nemusíte obávať nemilého prekvapenia v podobe vytopenia. Prívodná hadica sa totiž skladá z dvoch odolných vrstiev a hneď pri vodovodnom kohútiku je bezpečnostný ventil, ktorý vám zaručí maximálnu ochranu vášho domova pred zničením vodou. Navyše sa umývačka aj sama vyčistí, spustite samočistiaci program raz za mesiac a už nikdy nebudete musieť ručne drhnúť vaňu umývačky, ostrekovacie ramená a trysky.

SušeniePlus

Efektívne sušenie s nízkou spotrebou

Po ukončení umývacieho cyklu sa dvierka umývačky automaticky mierne otvoria, aby sa vypustila prebytočná para. To umožňuje, aby sa na riad dostal čerstvý vzduch, takže umyté predmety, ako napríklad plastové riady, úplne vyschnú. Vynikajúci rýchle sušenie s nízkou spotrebou energie.

16 jedálenských súprav

Maximálna flexibilita

Umývačky MORA s kapacitou až 16 jedálenských súprav disponujú 3 košíku sa zvýraznenými pohyblivými prvkami, vďaka ktorým môžete jednoducho prispôsobiť interiér koša podľa aktuálnych potrieb. Horný kôš môžete zdvihnúť aj pri plnom naložení, takže získate priestor pre vloženie aj objemných hrncov, pekáčov alebo servírovacích podnosov. Príbory možno perfektne usporiadať v príborovej zásuvke, kde sa vzájomne nepoškriabu a môžu sa dokonale vysušiť.

Auto program

Jeden program pre všetky vaše potreby

Niekedy potrebujete len opláchnuť poháre, inokedy je vaša umývačka plná hrncov a tanierov z nedeľného obeda. Pokročilá senzorová technológia vždy nastaví program umývania tak, aby boli riady dokonalo čisté, pri optimalizovanej spotrebe vody a energie. Nepotrebujete špeciálne programy pre sklo alebo intenzívny umývací program – jediný AUTO program sa úplne prispôsobí všetkým vašim potrebám.

Total AquaStop

Bez obáv z pretečenia

Tento dômyselný systém stráži akýkoľvek únik vody v priebehu umývania. V prípade poruchy zastaví ďalšie napúšťanie vody a postará sa o odčerpanie vody z umývačky.

Odložený štart

Prispôsobí sa vašim možnostiam

Táto funkcia vám umožní naprogramovať zapnutie umývačky vopred. Môžete tak využiť výhodných taríf za elektrinu či umyť riad, kedykoľvek vám to vyhovuje.

Príborová zásuvka

Dokonalá organizácia

Príbory môžete perfektne organizovať v hornej zásuvke. Kusy príborov a kuchynského náčinia sú umiestnené oddelene, aby nedošlo k poškriabaniu a mohli dokonale vyschnúť.

Hodinový program

Efektívne, rýchle umývanie

Program je určený pre každodenné umývanie mierne znečisteného riadu. Spolu s funkciou RýchleUmývanie (v závislosti od modelu) sa dá skrátiť na rekordných 15 minút.

Samočistiaci program

Vždy čistá umývačka

Program samočistenia vnútra a ramien umývačky vám pomôže udržiavať vašu umývačku dokonale čistú bez toho, aby ste ju manuálne čistili.

Samočistiaci filter

Bezchybná prevádzka filtra

Oplachovací systém spolu s automatickou prevenciou upchatia filtra zaisťujú, že filter bude pracovať bez porúch a vyžaduje podstatne menej čistenia.

Tretie ostrekovacie rameno

Tie najlepšie výsledky umývania

Prídavné ostrekovacie rameno s lepším pokrytím vodou a oplachovaním zaisťuje perfektné výsledky umývania. Všetok riad a príbory budú vždy umyté k dokonalosti.

Program pre sklo

Rozmaznávajte svoje poháre

S týmto špeciálne vyvinutým programom na sklo sa umývačky riadu MORA  šetrne postarajú o všetok váš sklenený riad. Vďaka nižšej teplote umývania je bezpečné ho používať aj na krištáľové poháre.

Funkcia ExtraHygiene

Hygienická čistota

Program, ktorý napodobňuje sterilizačný proces, bol navrhnutý pre všetkých, ktorí potrebujú extra istotu, že ich riady a príslušenstvo bude skutočne hygienicky čisté, ako sú rodiny s dojčatami či malými deťmi. Táto možnosť predlžuje čas umývania a zvyšuje teplotu o 5 °C, keď použijete Eco alebo univerzálny program (v závislosti od modelu). V kombinácii s intenzívnym programom umožňuje umývanie pri teplote 75 °C - dostatočne vysokej, aby eliminovala väčšinu baktérií.

Funkcia RýchleUmývanie

Keď potrebujete extra rýchlosť

Ideálna funkcia najmä keď sa ponáhľate alebo potrebujete mierne znečistený riad len opláchnuť. Funkcia skráti čas umývania vybraných programov. 

 

Kapacita umávačky 16 sád
3 úložné koše
Digitálny ukazovateľ zostatku času
Příborová zásuvka
Odložený start (0-24 hod)
Automatický program
Úsporný Eco program
1h umývanie program
Pre tablety 3v1
Funkcia Total Aqua Stop proti pretečeniu
Funkcia ExtraHygiene - umývanie pri 75 °C pre odstránenie väčšiny baktérií
Funkcie SušeniePlus – automatické pootevření dveří na konci programu
Funkcie RýchleUmývanie
Trieda energetickej účinnosti D
Úroveň emisií hluku 45 dB (A) re 1 pW
Trieda emisií hluku C
Spotreba energie 85 kWh / 100 cyklov
Spotreba vody 11 l / cyklus

Informačný list

Parametre:

Maximálna hlučnosť 45 db(a)re 1 pw
Prevedenie umývačky Bez predného panelu
Šírka 596 mm
Trieda energetickej účinnosti D
Výška 817 mm
Výška s pracovnou doskou (vekom) 817 mm
Hĺbka 556 mm
Hmotnosť 31 kg
Menovitý príkon 1900 W
Konštrukcia Vstavaný
Funkcia ExtraHygiena áno
Typ inštalácie Plne integrovaný
Kapacita umývačka 16 súprav
Elektrické napätie 230 V
1h program umývanie áno
AUTO program áno
Samočistiaci program áno
Sklápacie nosníky tanierov horný kôš nie
Typ ovládania Tlačidlové
Príborová zásuvka áno
Počet programov umývania 5
Počet umývacích teplôt 5
Intenzívny program áno
Program pre citlivý riad nie
Zmäkčovač vody áno
Špeciálny program pre sklo áno
Detská poistka nie
Maximálny teplota pre prívod vody 70 °C
Funkcia Total Aqua Stop áno
Funkcia SušeniePlus áno
Počet košov 3
odložený start 0-24h
spotreba energie 85 kWh / 100 cyklov
spotreba vody 11 l / cyklus
Značka Mora
Energetická trieda D

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,