Mora C 818 AW + 5ročná záruka

Sklokeramický sporák

Predaj skončil

Elektrický sporák MORA C 818 AW šírky 60cm, v klasickom bielom prevedení so sklokeramickou doskou a multifunkčnou rúrou, energeticky spadá do úspornej triedy "A". Varné zóny typu Hi-Light z toho jedna DUO ZÓNA majú upravené vykurovacie špirály pre rýchle varenie a rozohrievajú sa nielen veľmi rýchlo, ale tiež rovnomerne. Ovládanie je plynulé, nie stupňové a vďaka rýchlemu nábehu prevádzkovej teploty môžete začať variť už za niekoľko málo sekúnd. S ukazovateľom zvyškového tepla na platni ste chránení pred nepríjemným popálením a inými nehodami. Vďaka digitálnemu časovému spínaču s hodinami sa Vám už nikdy nespáli obed. Výkonná multifunkčná rúra má jedenásť rôznych programov, nielen klasické pečenie, gril s ventilátorom aj bez, teplovzdušné pečenie, rýchly predohrev, rozmrazovanie, ohrev tanierov a v neposlednom rade aj špeciálny program ECO CLEAN. Pre zvýšenie komfortu obsluhy je rúra vybavená teleskopickým výsuvom, ktorý umožní bezpečnú manipuláciu s pripravovaným jedlom, bez toho, aby ste ho museli z rúry vytiahnuť. Nové závesy dvierok KOMFORT zaručujú bez Vašej asistencie veľmi tiché a šetrné zatváranie dvierok rúry. V spodnej časti sporáka je praktická úložná zásuvka, do ktorej ľahko uložíte príslušenstvo v podobe roštu, plytkého plechu a MAXI pekáča XXL o objeme až 8 l.

Tlmené dovieranie dvierok

Tiché a pohodlné zatváranie dvierok do vašej kuchyne

Tlmené zatváranie dvierok rúry vám spríjemní vašu domácnosť. Dvierka rúry sa zatvárajú jednoduchým jemným dotykom a sú dokonale tiché a bezpečné.

Teleskopický výsuv

Dokonalý, veľmi praktický a bezpečný prehľad o vašom pečení

Plne teleskopické vodiace lišty, až na troch urovniach v interiéri rúry, sú veľmi praktické pri kontrole, podlievaní či vkladaní a vykladaní pokrmov z vašej rúry. Využiť môžete až tri úrovne výsuvov nad sebou a tým si ešte viac spríjemniť vaše pečenie. Budete tak mať bezpečný a perfektný prehľad o vašich pokrmoch naraz. Výsuvy značne uľahčujú vašu manipuláciu s plechmi a zaisťujú dokonalý a bezpečný prehľad o procese pečenia. Počet teleskopických výsuvov záleží na zvolenom type vášho spotrebiča.

Digitálne programovateľné hodiny

Váš čas si môžete lepšie naplánovať a užiť si ho podľa svojho uváženia

Digitálne ovládané programovacie hodiny so zobrazením teploty v rúre a prebiehajúcej zvolenej funkcie rúry. Súčasťou displeja je aj modul s prednastavenými programami pre výber receptov vrátane ich časového nastavenia.

Program EcoClean čistenia rúry

Veľmi jednoduché čistenie rúry pre zdravé pečenie

Funkcia EcoClean vám uľahčí čistenie vašej rúry. Všetko, čo je potrebné urobiť, je naliať pol litra vody napríklad do pekáča a potom navoliť na ovládači rúry program EcoClean. Po cca 30 minútach už môžete sledovať výsledok, ktorým je viditeľne čistý povrch celého vnútra rúry vrátane prípadných pekáčov a plechov. Mastnota či zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia, potom ich stačí jednoducho utrieť handričkou a vaša rúra je pripravená na ďalšie pečenie v plnej čistote.

Bezpečné chladné dvierka

Bezpečný prehľad o prebiehajúcom procese pečenia

Veľmi praktické dvojité zasklenie rúry s reflexnou vrstvou zaistí vám i vašim deťom maximálnu bezpečnosť v priebehu procesu pečenia. Nemusíte sa obávať popálenia a váš pokrm si tak môžete z blízka skontrolovať aj cez uzavreté dvierka. Teplo sa udržuje vo vnútri, čo optimalizuje spotrebu energie.

XXL pekáč

Praktický smaltovaný XXL pekáč je neoddeliteľným príslušenstvom vašej rúry

Tento veľmi praktický XXL pekáč vám umožní pohodlné a bezpečné pečenie. Pekáč bol vyvinutý priamo pre naše rúry MORA a tak dokonale sedí do všetkých typov vodítok v rúre, čo zaisťuje jeho maximálne jednoduchú a bezpečnú manipuláciu. Naviac je vybavený praktickou rukoväťou, ktorá vám prácu s plechom ešte viac uľahčí.

 

Parametre:

Šírka: 60 cm

Vstavaný displej: Áno

Časovač: Áno

Počet programov: 11

Dizajn skrine: voľnestojací

Systém ovládania: Otočné + tlačítka

Typ varnej dosky: Sklokeramická

Celk.vnútor.kapacita rúry: 65 L

Gril: Áno

Počet horákov/varných zón: 4

Typ horného povrchu: Sklokeramické

Počet el.varných zón: 4

Umiestnenie ovládania: predné

Typ rúry: Elektrický

Ďalšie vlastnosti

Značka: Mora

Fyzické vlastnosti a farba

Farba: biela

Šírka: 60 cm

Výška: 85 cm

Hĺbka: 60 cm

Hmotnosť: 50 Kg

Obsah balenia

Obsah balenia: 1x teleskopy

Display/Grafika

Vstavaný displej:Áno

Funkcie

Časovač: Áno

Počet programov: 11

Gril: Áno

Dizajn

Dizajn skrine: voľnestojací

Systém ovládania: Otočné + tlačítka

Typ horného povrchu: Sklokeramické

Počet el.varných zón: 4

Varná doska

Typ varnej dosky: Sklokeramická

Rúra

Celk.vnútor.kapacita rúry: 65 L

Typ rúry: Elektrický

Varné zóny

Počet horákov/varných zón: 4

Štandard.horák/varná zóna: 1200 W

Veľký horák/ varná zóna: 2200 W

Značka Mora

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,