Mora C 818 AI + 5ročná záruka

Mora C 818 AI

Sklokeramický sporák

Predaj skončil
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Elektrický sporák MORA C 818 AI šírky 60 cm v nadčasovom nerezovom prevedení so sklokeramickou doskou a multifunkčnou rúrou, energeticky spadá do úsporné triedy "A". Varné zóny typu Hi-Light z toho jedna DUO ZÓNA majú upravené vykurovacie špirály pre rýchle varenie a rozohrievajú sa nielen veľmi rýchlo, ale tiež rovnomerne. Ovládanie je plynulé, nie stupňové a vďaka rýchlemu nábehu prevádzkovej teploty môžete začať variť už za niekoľko málo sekúnd. S ukazovateľom zvyškového tepla na doske ste chránení pred nepríjemným popálením a inými nehodami. Vďaka digitálnemu časovému spínaču s hodinami sa Vám už nikdy nespáli obed. Výkonná multifunkčná rúra má jedenásť rôznych programov, nielen klasické pečenie, gril s ventilátorom aj bez, teplovzdušné pečenie, rýchly predohrev, rozmrazovanie, ohrev tanierov a v neposlednom rade aj špeciálny program ECO CLEAN. Pre zvýšenie komfortu obsluhy je rúra vybavená teleskopickým výsuvom, ktorý umožní bezpečnú manipuláciu s pripravovaným jedlom, bez toho aby ste ho museli z rúry vytiahnuť. Nové závesy dvierok KOMFORT zaručujú bez Vašej asistencie veľmi tiché a šetrné zatváranie dvierok rúry. V spodnej časti sporáka je praktická úložná zásuvka, do ktorej ľahko uložíte príslušenstvo v podobe roštu, plytkého plechu a MAXI pekáča XXL o objeme až 8 l.

Tlmené dovieranie dvierok

Tiché a pohodlné zatváranie dvierok do vašej kuchyne

Tlmené zatváranie dvierok rúry vám spríjemní vašu domácnosť. Dvierka rúry sa zatvárajú jednoduchým jemným dotykom a sú dokonale tiché a bezpečné.

Teleskopický výsuv

Dokonalý, veľmi praktický a bezpečný prehľad o vašom pečení

Plne teleskopické vodiace lišty, až na troch urovniach v interiéri rúry, sú veľmi praktické pri kontrole, podlievaní či vkladaní a vykladaní pokrmov z vašej rúry. Využiť môžete až tri úrovne výsuvov nad sebou a tým si ešte viac spríjemniť vaše pečenie. Budete tak mať bezpečný a perfektný prehľad o vašich pokrmoch naraz. Výsuvy značne uľahčujú vašu manipuláciu s plechmi a zaisťujú dokonalý a bezpečný prehľad o procese pečenia. Počet teleskopických výsuvov záleží na zvolenom type vášho spotrebiča.

Digitálne programovateľné hodiny

Váš čas si môžete lepšie naplánovať a užiť si ho podľa svojho uváženia

Digitálne ovládané programovacie hodiny so zobrazením teploty v rúre a prebiehajúcej zvolenej funkcie rúry. Súčasťou displeja je aj modul s prednastavenými programami pre výber receptov vrátane ich časového nastavenia.

Program EcoClean čistenia rúry

Veľmi jednoduché čistenie rúry pre zdravé pečenie

Funkcia EcoClean vám uľahčí čistenie vašej rúry. Všetko, čo je potrebné urobiť, je naliať pol litra vody napríklad do pekáča a potom navoliť na ovládači rúry program EcoClean. Po cca 30 minútach už môžete sledovať výsledok, ktorým je viditeľne čistý povrch celého vnútra rúry vrátane prípadných pekáčov a plechov. Mastnota či zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia, potom ich stačí jednoducho utrieť handričkou a vaša rúra je pripravená na ďalšie pečenie v plnej čistote.

Bezpečné chladné dvierka

Bezpečný prehľad o prebiehajúcom procese pečenia

Veľmi praktické dvojité zasklenie rúry s reflexnou vrstvou zaistí vám i vašim deťom maximálnu bezpečnosť v priebehu procesu pečenia. Nemusíte sa obávať popálenia a váš pokrm si tak môžete z blízka skontrolovať aj cez uzavreté dvierka. Teplo sa udržuje vo vnútri, čo optimalizuje spotrebu energie.

XXL pekáč

Praktický smaltovaný XXL pekáč je neoddeliteľným príslušenstvom vašej rúry

Tento veľmi praktický XXL pekáč vám umožní pohodlné a bezpečné pečenie. Pekáč bol vyvinutý priamo pre naše rúry MORA a tak dokonale sedí do všetkých typov vodítok v rúre, čo zaisťuje jeho maximálne jednoduchú a bezpečnú manipuláciu. Naviac je vybavený praktickou rukoväťou, ktorá vám prácu s plechom ešte viac uľahčí.

 

Parametre:

ENERGETICKÁ TRIEDA - A

SKLOKERAMICKÁ VARNÁ PLATŇA

4 varné zóny HI-LIGHT (1 x DUO ZÓNA Ø 120/210 mm/ 220 W, 1 x Ø 180 mm/1800 W, 2 x Ø 145 mm/1200 W)

ECO CLEAN - funkcia na čistenie rúry

Funkcia na ohrev tanierov

Veľký gril 2700 W

regulácia teploty v rúre 50 – 275°C

Osvetlenie rúry

Objem rúry 71 l

Tlmené dovieranie dvierok

Chladné dvierka rúry

Praktický úložný priestor - zásuvka

Príslušenstvo: 1 x rošt, 1 x MAXI pekáč XXL 8 l, 1 x plech

Rozmery spotrebiča (v x š x h): 85 x 60 x 60 cm

Menovitý príkon: 10,4 kW

Elektrické napätie: 230/ 400 V

Značka Mora
,
5

Klady
Zápory
  • 100 % kvalita

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,