Sencor SBL2214RD

Predaj skončil

Sencor SBL 2214RD, červená

Stolný mixér Sencor SBL 2214RD je ideálnym pomocníkom pre zdravý životný štýl a vyvážený jedálniček. Hravo zvládne pripraviť smoothie z čerstvého ovocia či zeleniny, kondičné nápoje, mliečne koktaily, ale aj vynikajúce krémové polievky, salsy, omáčky alebo zdravé detskej výživy. Skvelého výkonu 500 W dosahuje vďaka špičkovému motoru a 4 vysoko kvalitným snímateľným nožom z nerezovej ocele pokrytým vrstvou titánu. Možno využiť 1 rýchlostný stupeň s pulzným spínačom. Nože navyše zabraňujú stratám enzýmov a vitamínov a obmedzujú oxidácii výživných kokteilov. Nože aj nádoby mixéra je možné umývať v umývačke riadu.

Vyberateľné nádoby

Mixovacie nádoby sa pýšia objemom 0,6 a 0,3 l a sú vysoko odolné voči nárazom či inému mechanickému poškodeniu. Tritánový materiál je zároveň chuťovo aj pachovo neutrálny a nezafarbí sa pri mixovaní surovín s výrazným obsahom farbív. Miešacia nádoba môže byť po mixovaní vybratá a použitá ako cestovná fľaša s praktickým viečkom a otvorom na pitie. Fľaše sú vhodné na držiaky nápojov v automobiloch alebo bicykloch.

 


 

 

Kľúčové vlastnosti:

Stolný mixér s príkonom 500 W

Vyberateľné nádoby 0,6 l a 0,3 l

1 rýchlosť

Pulzný spínač

4 nože z nerezovej ocele s titánovým povrchom

Bezpečnostná poistka

Viečko s otvorom

Materiál Tritan

 

Jemné omáčky a lahodné smoothie stlačením jedného tlačidla!

 

Smoothie sada

Balenie mixéra obsahuje samotný stolný mixér, 4 snímateľné nože s titánovou vrstvou z nerezovej ocele a 2 vyberateľné nádoby s objemom 0,6 a 0,3 l, ktoré slúžia ako nádoby na mixovanie a zároveň ako samostatné uzatvárateľné fľaše na cestovanie alebo športovanie.


 

Zdravá desiata

Smoothie mixér je ideálnou voľbou pre milovníkov zdravého stravovania a ovocných či zeleninových pochúťok. So stolným mixérom dokážete bez problémov pripraviť aj lahodné polievky, salsy či jemné omáčky. Pre najmenších členov vašej domácnosti budete môcť rozmixovať prvé príkrmy a detskú výživu.

 


 

Silný výkon

Model SBL 2214RD disponuje silným motorom s výkonom 500 W a 4 vysoko kvalitnými snímateľnými nožmi z nerezovej ocele pokryté vrstvou titánu. Kvalitné nože zaisťujú dokonale jemné smoothie aj krémové polievky, zabraňujú strate enzýmov a vitamínov obsiahnutých v jednotlivých surovinách a obmedzujú oxidácii výživných kokteilov. Počas prevádzky oceníte výkonný pulzný spínač v prednej časti prístroja.

 


 

 

 

 

Ergonomický tvar

Dizajn fliaš je vyvinutý s ohľadom na ich pohodlný tvar a ergonomické uchopenie. Pri konzumácii nápojov fľaša nekĺže z ruky a ponúka praktický náustok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viečko s otvorom

Praktické viečko s otvorom na pitie zabraňuje náhodnému rozliatiu a vďaka ergonomickému tvaru zvyšuje pohodlie pri používaní. Možno ho otvoriť v niekoľkých rôznych stupňoch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jednoduché čistenie

Prístroj je nenáročný na údržbu aj čistotu. Nádoby, viečko aj nože stačí jednoducho vložiť do umývačky riadu a spustiť štandardný umývací program.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vysoká stabilita

Telo mixéra má praktické prísavky, ktoré zaisťujú maximálnu stabilitu a bezpečnosť počas používania aj pri odložení mixéra na kuchynskú linku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Športová fľaša

Vyberateľnú nádobu mixéra možno využiť aj ako cestovnú alebo športovú fľašu. Môžete si tak pripraviť sviežu desiatu, nech už vaša cesta vedie kamkoľvek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odolná fľaša

Fľaše sú vyrobené z vysoko kvalitného plastového materiálu Tritan. Tritan neobsahuje BPA a zaručuje vysokú odolnosť proti nárazu. Priehľadné fľaše sa vďaka kvalitnému vyhotoveniu a pravidelnému čisteniu nezafarbia od výrazných farbených surovín, ako sú napríklad červená repa, lesné plody alebo kurkuma.

 

Technické parametre

 Pulzný spínač

Nie
Počet rýchlostí 1
Funkcie, príslušenstvo mixovanie
Materiál nádoby tritan
Objem hlavnej nádoby 0.6 l
Príkon mixéra 500 W
Plynulá regulácia Nie
Značky Sencor
Šírka výrobku 15.0 cm
Výška výrobku 25.5 cm
Hĺbka výrobku 23.0 cm
Hmotnosť výrobku 1.4 kg
Značka Sencor

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,