Mixer smoothie Eta 2102

Predaj skončil

Stolový mixér ETA Activmix Family s výkonom 350 W hravo zvládne prípravu rôznych druhov ovocných nápojov, smoothie, proteínových fitness nápojov, výživy pre športovcov, ale tiež mliečnych koktailov, alkoholických a nealkoholických osviežujúcich drinkov. Poradí si s drtením ľadu pre prípravu ľadovej kávy a ľadovej drte. Môžete ho použiť tiež pri grilovaní na výrobu dressingov, salsa omáčok, ale aj domácich ovocných výživ a marmelád. Jeho široké využitie oceníte nielen pri športe, ale tiež počas horúcich letných dní, pri grilovaní a pri ďalších spoločných chvíľach s priateľmi.

MIX and GO

Activmix je predovšetkým pre tých, ktorí žijú aktívnym životom a chcú si k nemu dopriať niečo dobrého. Je veľmi praktický. Vziať si ho môžete so sebou kamkoľvek, či už si ho vezmete celý alebo iba jeho fľaše. Je vhodný k športu, do práce, do školy ale aj na cesty. Slim dizajn fľaše je totiž navrhnutý priamo do ruky a súčasne tak, aby bolo možné fľaše umiestniť do integrovaných držiakov dverí od auta alebo chladničky.

Rýchlo a jednoducho

Táto fľaša je zároveň mixovacou nádobou. Fľašu naplníte, jednoducho nasadíte mixovacie nože a umiestnite na motor. Po rozmixovaní fľašu odnímete, odskrutkujete nože a tie vymeníte za praktický tesniaci uzáver s pítkom. Príprava nápojov je ľahká a veľmi rýchla. Zároveň tak ušetríte čas pri umývaní ďalšej nádoby a pri prelievaní nápojov ako je tomu u klasických veľkých stolových mixérov.

Okrem veľkej fľaše o objeme 600 ml dostanete k mixéru ešte jednu veľkú fľašu 600 ml a menšiu fľašu o objeme 400 ml. Všetky sú vyrobené z vysoko odolného Tritanu. Ten neobsahuje pachy ani chute a je zdravotne nezávadný.

Parametre:


Príkon mixéra: 350
Objem hlavnej nádoby: 0.6
Počet rýchlostí: 1
Pulzný spínač: áno
Materiál nádoby: tritan
Funkcie, príslušenstvo: drvenie ľadu, mixovanie

Rozmery produktu:
Šírka: 12.5 cm
Výška: 36 cm
Hĺbka: 13.5 cm
Hmotnosť: 1.25 kg

Rozmery balíka:
Šírka: 14 cm
Výška: 40.5 cm
Hĺbka: 15 cm
Hmotnosť: 1.52 kg

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,