Miele C2 Jubilee Parquet sivý

Predaj skončil

 

 

Miele Complete C2 Jubilee Parquet

Podlahový vysávač Complete C2 Jubilee Parquet od nemeckej značky Miele sa stane vaším skvelým pomocníkom pri ceste za krásne čistou a sviežou domácnosťou. Spojenie kvalitného materiálu a praktických vlastností maximálne uľahčí vašu prácu. Vysoký nasávací výkon 550 W v kombinácii s HEPA AirClean filtrom odstráni z vašej domácnosti aj tie najmenšie prachové častice a rôzne alergény. Vďaka bohatému príslušenstvu, ako je napríklad podlahová hubica alebo hubica na vysávanie škár a čalúneného nábytku, môžete upratovať takmer všade od stropu až po podlahu.

Komfort pri obsluhe

Maximálne uľahčenie starostlivosti o podlahu zaisťuje nerezová teleskopická sacia trubica, ktorú si môžete jednoduchým stlačením tlačidla prispôsobiť podľa toho, aká výška vám najviac vyhovuje. Vrecko na prach má objem 4,5 litra a akčný rádius dosahuje až 10 metrov, preto nemusíte každú chvíľu prácu prerušovať, aby ste kábel prepli do bližšej zásuvky. Šetrné pojazdné kolieska chránia nielen nábytok a prístroje pri prípadnom náraze, ale aj obvodovú lištu z mäkkého plastu.

Vysávač na parkety

Súčasťou bohatého príslušenstva je aj špeciálna podlahová kefa na parkety. Tento doplnok je vhodný na každý typ tvrdých podláh. Zvládne účinne odstrániť prach aj iné nečistoty, aby nehrozilo riziko poškriabania podlahy. Vaša domácnosť tak bude žiariť čistotou úplne bez kompromisov. V balení nájdete:

  • vysávač C2 Jubilee Parquet
  • hubicu na čalúnený nábytok
  • hubicu na vysávanie škár
  • sací štetec z umelých vlákien
  • podlahovú hubicu SBD 355-3
  • podlahovú kefu na parkety
  • filter AirClean
Značka Miele

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,