Krups KP1201CS

Predaj skončil

Urobte z prípravy kávy zábavu

 

Budete sa vďaka nemu tešiť na každé ráno! Začnite svoj deň šálkou výborného espressa, cappuccina alebo napríklad Latté Machiatto. Malý, ale výkonný kávovar na kapsule Nescafé Dolce Gusto Mini Me KP1201CS vám ho pripraví za pár sekúnd . Oproti predchádzajúcemu modelu je Mini Me ovládaný automaticky - vodu dávkuje sám podľa indikácie na kapsulu. Každá káva bude zábava!

Jednoduchá obsluha

 

Nech už si kúpite akékoľvek kapsule Dolce Gusto, vždy je na nich uvedené, koľko vody je k príprave daného nápoja potreba. Stačí tak na prístroji nastaviť množstvo podľa odporúčania na kapsulu. Prúd vody je potom automaticky zastavený , akonáhle je šálka optimálne naplnený. Naplňte zásobník vodou, prístroj zapnite, nechajte ho 30 sekúnd nahriať a pohybom páčky spustite prípravu kávy.

Malý prístroj s veľkou silou

 

Nescafé Dolce Gusto Mini Me sa môže pochváliť tlakom 15 barov , čo zodpovedá profesionálnemu tlaku nutnému na prípravu pravého espressa. Prístroj tak poteší aj náročných kávové gurmánov. Kávovar je navyše veľmi kompaktný a vďaka svojim rozmerom sa vojde do každej kuchyne . Oslní vás aj svojím unikátnym atraktívnym dizajnom, ktorý odráža najnovšie trendy!

 

Kávovar disponuje systémom, ktorý dokáže nastaviť správny tlak pre prípravu vami vybraného nápoja. Každá kávová špecialita je tak pripravovaná naozaj precízne najoptimálnejším tlakom. Oceníte, že sa prístroj automaticky po 5 minútach nečinnosti sám vypne , čím šetrí energiu. Vďaka príkonu 1 500 W sa kávovar Mini Me navyše radia do energeticky úsporné triedy A.

Káva, čokoláda i exotické Chai Tea Latte

 

Vďaka širokému výberu kapsúl oslní kávovar celú rodinu. Oteckovia si pochutnajú na tzv. Čiernych šálkach (kapsule Espresso, Lungo, Barista a ďalšie), mamička si dopraje treba Latté Machiatto, Cappuccino alebo kávu s mliekom Cortado a deti poteší kapsule na prípravu horúcej čokolády alebo kakaového nápoja Nesquik. Ochutnajte tiež kávovo-čajovú špecialitu Chai Tea Latte!

Výhody kávových kapsúl

 

Ak uchovávame mletú kávu dlhšie doma, stráca svoje bohaté arómu. V kapsuli je však pomletá káva hermeticky uzavretá a nedochádza tak k úniku aróma, čím je vždy zaručená stopercentná kvalita a chuť kávy. Kapsule Nescafé Dolce Gusto sú plnené 100% Arabikou tej najvyššej kvality. Mliečne kapsule určené napríklad na prípravu cappuccina obsahujú iba pravé sušené mlieko .


Horúce aj studené nápoje

 

Prístroj Nescafé Dolce Gusto Mini Me zvládne pripraviť nielen teplé, ale aj osviežujúce studené nápoje. K dostaniu sú špeciálne kapsule na prípravu ľadového čaju Nestea alebo napríklad ľadovej kávy či frappé . Vychutnajte si ich lahodne našľahanú mliečnu penu! Na ovládanie teploty vody slúži páčka, ktorá pohybom doľava či doprava spustí teplý alebo studený prúd vody.

 

 

 

Čistá príprava

 

Vďaka kapsulám tiež môžete zabudnúť na nepríjemný kávový odpad, ktorý zostáva v bežných kávovaroch. Kapsulu stačí po príprave kávy z prístroja jednoducho vybrať a vyhodiť . Všetky časti môžete ľahko umyť prúdom vody , rovnako ako odkvapkávacia tácka. Ten je možné nastaviť do troch polôh - pre malý šálku na espresso, pre stredne veľkú kávu a pre vysokú pohár na latté.

 

Parametre:


tlak čerpadla 15 barov na prípravu profesionálneho espressa

extrémne rýchly, čistý, jednoduchý a spoľahlivú prevádzku

vynikajúce výsledky v každej šálke vďaka automatickému dávkovaciemu systému

automatické zastavenie prípravy nápoja po dosiahnutí nastaveného množstva

pre horúce i studené nápoje

kompaktný dizajn vhodný aj do malých kuchýň

úsporný režim - auto-off po 5 min.

odkvapkávacia tácka nastaviteľný do 3 polôh pre rôzne veľkosti šálok (espresso, lungo, latte macchiato ...)

magnetický držiak kapsúl

plastová aretačná páka sa zdvíhačom

plastový volič horúca vs. studená voda

nádržka na vodu 0,8 l

thermoblock, 1340 - 1600 W

Značka Krups

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,