Kluge 493.5

Predaj skončil

https://www.youtube.com/watch?v=e858skMb24s&feature=youtu.be

 

 

Elektrický krájač KLUGE 493.5

 

 

Krájač KLUGE 493.5 vyniká predovšetkým svojou spoľahlivosťou a pevnou kovovou konštrukciou. Krájač má naklonený krájací vozík, ktorý uľahčuje posun krájanej potraviny smerom ku krájaciemu kotúču. Veľmi ostrý a odolný krájací kotúč z nemeckej vysoko ušľachtilej nerezovej ocele spĺňa najvyššie požiadavky na krájanie. Nie je potrebné ho ostriť. Existuje možnosť dokúpenia hladkého krájacieho kotúča na syr a šunku.


 

Hrúbka rezu 0 - 15 mm


 

Motor s príkonom 200W je dostatočne silný a zaručuje v podmienkach bežnej domácnosti veľmi dlhú životnosť. Údržba prístroja je veľmi jednoduchá. Krájací kotúč je ľahko odnímateľný a môžete tak ľahko a bezpečne očistiť všetky priestory a drážky štetcom a vlhkou handričkou. Výmena krájacích kotúčov je tiež veľmi jednoduchá.


 

Krájač je vyrobený z vysoko odolných plastov ABS, vysoko ušľachtilej nemeckej ocele KRUP a iných zdravotne nezávadných materiálov. Motor vyrába závod Zelmotor.
Istenie pred nespávnou manipuláciou. Spúšťanie prístroja sa vykonáva zatlačením spínača a jeho posunutím do prednej polohy. Zamedzí sa tak náhodnému spusteniu prístroja napr. deťmi, ktoré by mohli stlačiť vypínač. Ďalej má krájač ochranu proti náhodnému vysunutiu vozíka, ochranu proti spusteniu bez založeného vozíka a bezpečnosť tiež zvyšujú protišmykové gumové nožičky.


 

Nerezová tácka na nakrájané potraviny je v základnej výbave krájača.

 

Výrobok sa vyrába v EÚ.

 

 

 

     

 

Long Life výrobokNa krájač sa vzťahuje predĺžená záruka 3 roky. Záruku je nutné registrovať na stránke zaruka.elmax.sk. Pri bežnom domácom používaní krájač vydrží bežne 10 aj viac rokov. Garantujeme taktiež dlhodobú dostupnosť príslušenstva a náhradných dielov.

Značka Kluge

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle dodanie a ústretovosť

Overený zákazník,

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,