Kluge 489.8

Elektrický mlynček na mäso a zeleninu KLUGE 489.81 Tradičný pomocník v mnohých slovenských domácnostiach. Veľa rokov sa predával pod značkou Zelmer

Predaj skončil

 

https://www.youtube.com/watch?v=RrKQMR_546w

Elektrický mlynček na mäso a zeleninu KLUGE 489.81

 

 

 Tradičný pomocník v mnohých slovenských domácnostiach. Veľa rokov sa predával a patril k najkvalitnejším mlecím strojčekom na trhu. Teraz opäť pod značkou KLUGE, vyrobený z rovnakých európskych komponentov, ktorých základom je veľmi kvalitný motor od firmy Zelmotor. Výrobok LONG LIFE (dlhá životnosť) v každom ohľade. Je možné použiť príslušenstvo zo starších modelov

 

 

Mlecí výkon 2,5 kg pomletého mäsa za minútu je úplne dostatočný nielen pre bežnú prácu v domácnosti, ale úplne hravo zvládne každú zabíjačku a používa sa veľmi často aj v rôznych gastronomických zariadeniach.

 

 

 

Strojček je určený na mletie mäsa, slaniny, syrov, zeleniny, maku atď. Súčasťou vybavenia je nástavec na plnenie črievok na výrobu údenín, klobások a paštét. V základnom vybavení sú 3 sitká s priemermi očiek 2,7, 4 a 8 mm. Môžete tak veľmi presne zvoliť potrebnú konzistenciu pomletej potraviny.

 

 

 

 

 

 

Napríklad s použitím jemného sitka 2,7 mm sa dá pomlieť mak. Vykonáva sa nasledovne: najskôr mak sparíme horúcou vodou a potom ho premeliete 2 x na jemnom sitku. Ďalej sa toto sitko odporúča na mletie jemných mias, pečene, slaniny a to varených alebo surových.

 

Stredné sitko 4 mm sa používa najčastejšie na hovädzie, bravčové, jahňacie ... na prípravu paštét, klobás, sekanej. Sitko 8 mm použijete na prípravu restovaného na gulášovú polievku, zvyšky mäsa (napr. chrupavky, klobásy) atď.

 

Tento model je vybavený tiež strúhacím nástavcom so 4 strúhacími bubnami.

1. Jemné strúhanie

2. Hrubé strúhanie

3. plátkovanie

4. Trenie zemiakov a zeleniny

 

Prístroj je vybavený plastovou bezpečnostnou spojkou (pozri Súvisiaci tovar), ktorá ochráni mlynček pred preťažením. Pri zablokovaní slimáka napr. veľkou kosťou nedôjde k preťaženiu motora a jeho poškodeniu, ale len k prasknutiu spojky ktorú ľahko vymeníte. Táto ochrana motora je overená rokmi praxe a osvedčila sa ako najlepšie riešenie.

 

Strojček je možné dovybaviť ďalším príslušenstvom

 

 Súčasťou dodávky tohto modelu sú:
 

 

 

  •     Kovová mlecia komora kompletná veľká č. 8
  •     Protišmykové gumové nôžky
  •     Sitká s priemerom otvorov 2,7 mm, 4 mm a 8 mm
  •     obojstranný nôž
  •     Nástavec pre plnenie črievok
  •     Strúhací nástavec so 4 strúhadlami
  •     Náhradná bezpečnostná spojka

  

 

     

 

Long Life výrobokNa mlynček sa vzťahuje predĺžená záruka 3 roky. Záruku je nutné registrovať na stránke zaruka.elmax.sk. Pri bežnom domácom používaní mlynček vydrží bežne 10 aj viac rokov. Garantujeme taktiež dlhodobú dostupnosť príslušenstva a náhradných dielov.

 

Výrobok sa vyrába v EÚ.

Značka Kluge

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,