Nivona NICR790

Predaj skončil

Kávovar Nivona NICR 790

Cappuccino i všetky ostatné mliečne špeciality iba stlačením tlačidla. Jednoduchá a rýchla príprava a vylepšený dizajn – to je nový rad 7, ktorý predstavujú hneď 4 nové modely. Najnovšie pri tomto produktovom rade nájdete Cappuccino Connaisseur, ktorý posúva prípravu mliečnych špecialít k baristickému umeniu. Je len na vás, či zvolíte prvú prípravu mliečnej peny a potom kávy alebo naopak, koľko sekúnd bude tryskou pretekať mlieko a ako dlho nadýchaná pena – všetko si určujete úplne sami.

Samozrejmosťou je mimoriadne tichá prevádzka kvalitného kónického mlynčeka vyrobeného z tvrdenej ocele, farebný TFT displejfunkcia OneTouch SPUMATORE plus pre prípravu dvoch čiernych kávových špecialít naraz, alebo možnosť naprogramovania až 5 individuálnych nápojových receptov v režime „moja káva“.

NIVONA – švajčiarska kvalita, nemecká precíznosť a dizajn.

Vyberať môžete medzi týmto čiernym, strieborným – NIVONA NICR 795bielym – NIVONA NICR 796 alebo nerezovým dizajnom – NIVONA NICR 799.

Nivona NICR 790

 

Najlepší spôsob, ako si vychutnať kávu

Tri aromatické profily pre maximálnu arómu a ideálnu mieru extrakcie. Aroma Balance System sa stará o to, aby došlo k optimálnemu vylúhovaniu rozpustného podielu z mletej kávy. Aróma, tuky, horké látky, kyseliny a minerály sa z prírodného produktu dostanú pomocou vody a tlaku. Celé umenie prípravy kávy spočíva vo vyváženej zmesi látok tak, aby vznikol harmonicky vyvážený nápoj. Tento systém disponuje tromi aromatickými profilmi: dynamic (dynamický), constant (konštantný) a intense (intenzívny), a preto sa žiadny iný automatický kávovar doposiaľ nedostal tak blízko k pákovému kávovaru.

Nivona Aroma Balance System

Z každého druhu kávových zŕn sa nedá vykúzliť fantastické espresso alebo kávu. Ale s dobrými zrnami a správnym pražením prevezme kávovar NIVONA zostatok práce a zabezpečí zdarný výsledok. Pokiaľ si postupne nastavíte jednotlivé aromatické profily, otestujete jednotlivé nápoje a porovnáte výsledky, určite nájdete svojho favorita. Podľa daného druhu a praženia (svetlé/stredné/tmavé praženie Arabica/Robusta, s kyselinkou/bez kyselinky) je k dispozícii veľa skvelých a chutných možností. Vždy závisí na druhu kávových zŕn a na pražení.

Aroma Balance System napodobňuje to, čo doposiaľ vedeli iba baristi. S jediným druhom kávových zŕn tak môžete dosiahnuť rôzne varianty chutí, od ovocnej a kyslastej až po orieškovú a ľahko až zreteľne horkú.

Nivona Barista in a Box

 

Cappuccino Connaisseur

Nivona cappuccino connaisseur

V správnom a dobrom cappuccine musí mlieko ovinúť kávu. Preto barista nalieva do šálky najprv kávu a až potom mlieko. Pre baristov s prekvapkávacím strojom to teraz nie je žiadny problém, ale pre automatický kávovar to znamená veľkú výzvu. Kávovar NIVONA to však dokáže. So zabudovaným systémom Cappuccino Connaisseur môžete určiť poradie kávy a mlieka a rozhodnúť sa tak pre správne a dokonalé cappuccino.

 

OneTouch SPUMATORE plus pre espresso i cappuccino stlačením tlačidla

NIVONA NICR 790 je určený pre milovníkov espressa aj mliečnych nápojov, ktoré sa vďaka funkcii ONE TOUCH pripravujú ľahko - jedným jediným stlačením. Výroba mliečnych nápojov, ako je cappuccino alebo latte macchiato, je zabezpečené pomocou samonasávacej napeňovacej trysky, ktorá dokáže vyrobiť nielen paru, ale aj horúcu vodu. Tryska je umiestnená priamo v hlave s tryskami na kávu, takže nie je potrebné presúvať pohár či šálku. Stačí len ponoriť nasávaciu hadičku do nádobky s mliekom a vybrať si na displeji nápoj. A zvláda prípravu dvoch čiernych kávových špecialít naraz.

 

Farebný TFT displej

Nivona NICR 790 displej

Kávovar sa ľahko ovláda. Celá komunikácia prebieha pomocou textu a symbolov na farebnom TFT displeji a pomocou jedného tlačidla. Kávovar umožňuje nastavenie hrúbky mletia v troch krokoch a vďaka výkonnému čerpadlu je schopný vyvinúť tlak 15 bar, nutný pre správne preparenie kávy, aj výrobu dvoch šálok súčasne. Nastaviť si môžete aj výšku výpuste a to až do výšky 140 mm. Použitá káva je zhromažďovaná do samostatného zásobníka na odpad. Celková obsluha modelu je veľmi jednoduchá a intuitívna, rovnako ako jeho čistenie. Väčšinu častí možno ľahko demontovať pre ešte ľahšiu údržbu.

 

Pohodlné čistenie

Nivona sparovacia jednotka

NIVONA si zakladá na dokonalej hygiene. Preto kávovary disponujú nie len automatickými programami čistenia, odvápnenia, ale tiež ponúkajú možnosť jednoduchého vybratia varnej jednotky. Vďaka premyslenému mechanizmu je vybratie varnej jednotky veľmi jednoduché – stačí vytiahnuť, opláchnuť a vrátiť. Žiadna pleseň, žiadna špina – iba dokonalá čistota.

I mliečny systém musí byť vždy čistý, aby ste si mohli vychutnať cappuccino. Od začiatku si kávovary NIVONA stoja za dôkladným čistením, ktoré však musí byť čo najjednoduchšie. I bez návodu na používanie vás NIVONA prevedie krok za krokom a na displeji jasne ukáže, čo je treba urobiť.

 

Smarter Coffee 

Nivona bluetooth

Integrované Bluetooth pre pohodlné ovládanie pomocou aplikácie. Vďaka Bluetooth pripojeniu môžete prístroj ovládať pomocou smartfónu alebo tabletu, sledovať štatistiku, alebo meniť nastavenia nápojov. Stačí si bezplatne stiahnuť aplikáciu Nivona App, spárovať zariadenie s Vaším plne automatickým kávovarom a ovládanie na diaľku je pripravené.

Aplikácia je k dispozícii na App Store a Google Play.

 

Technické parametre

CHUŤ
Systém predohrevu
Aroma Balance System (3 profily)
Cappuccino-Connaisseur (Cappuccino-znalec)
Nastaviteľná sila kávy (5 stupňov)
Nastaviteľný stupeň mletia zrna
Nastaviteľná teplota kávy (3 stupne)

KOMFORT
My coffee (Moja káva) 5 individuálnych nápojových receptov
Živé programovanie
Výrobcom nastavené recepty je možné zmeniť
OneTouch SPUMATORE plus (pre cappuccino atď.)
Funkcia prípravy dvoch čiernych káv súčasne
Nastaviteľné množstvo kávy (približne 20 ml - 240 ml)
Priehradka na mletú kávu (jedna porcia)
Funkcia horúcej vody na čaj (3 stupne)
Vyberateľná nádrž na vodu

ÚDRŽBA
Vyberateľná varná jednotka pre dokonalú hygienu
Funkcia oplachovania pre OneTouch SPUMATORE
Ľahko čistiteľný mliečny systém
Filter vody CLARIS súčasťou balenia
Kontrolka výmeny filtra
Program automatickej starostlivosti o odvápnenie a čistenie

TECHNOLÓGIA
Farebný TFT displej
Bluetooth na prepojenie s aplikáciou NIVONA
Kvalitná kónický mlynček z kalenej ocele
Tlak čerpadla 15 barov
Výškovo nastaviteľný výtok kávy do 14 cm
1455 W
ECO režim
Nádrž na vodu: 2,2 litra
Nádobka na kávové zrná: 250 g
Rozmery: cca (š x v x h) 24 x 34 x 46 cm
Hmotnosť: cca 8,7 kg
Farba prednej strany: Matná čierna / chróm

Značka Nivona

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,