JVC LT-43VU6905

Predaj skončil

JVC LT-43VU6905, čierna

Smart televízor JVC LT-43VU6905 poteší najmä fanúšikov moderných technológií, ktorí ocenia špičkovú kvalitu multimediálneho obsahu vo všetkých možných ohľadoch. Už na prvý pohľad vás ohromí elegantné vyhotovenie, ktoré sa stane užitočnou ozdobou vašej obývačky. Dominantou televízora je 43" 4K UHD displej s LED podsvietením, VA panelom a rozlíšením 3840×2160 px – môžete sa teda spoľahnúť na fascinujúci obraz plný ostrých detailov a dokonale ladených farebných tónov. Akýkoľvek prehrávaný film, seriál či športový zápas vás tak razom katapultuje priamo do víru diania.

Slušná zvuková výbava

Pokiaľ si potrpíte na prenikavý zvuk každého filmového dialógu alebo herného výstrelu, budete priamo nadšení. Televízor totiž disponuje revolučnou technológiou Dolby Audio Processing a zároveň podporuje DTS TruSurround aj Dolby Digital AC4. V kombinácii s hudobným výkonom 20 W tak získate naozaj realistický zvuk, ktorý prestúpi akúkoľvek miestnosťou a zdvihne zo stoličky nejedného člena domácnosti. Tak na nič nečakajte a začnite si multimediálny obsah vychutnávať naozaj plnými dúškami.


 

Kľúčové vlastnosti:

  • 43" 4K UHD displej s LED podsvietením pre neskutočne ostrý obraz plný príjemne ladených farebných tónov
  • Technológia Dolby Audio Processing pre hlasný a realistický zvuk, ktorý vás nenechá chladnými
  • Technológia Bluetooth na bezdrôtové prepojenie televízora s vaším zariadením
  • Tuner DVB-T2 s kodekom H.265
  • Vstavaná Wi-Fi pre jednoduché pripojenie k vašej domácej internetovej sieti

 

Vďaka 43" 4K UHD displeju s LED podsvietením môžete očakávať podmanivý obraz, ktorý vás doslova vcucne do deja.

 

Vylepšenie obrazu

Smart TV JVC LT-43VU6905 sa pýši indexom spracovania obrazu 1 800 PPI spolu s technológiami Micro Dimming a MEMC, ktoré sa postarajú o skvelý kontrast, redukciu rozmazania v prípade rýchlych scén a o zobrazenie tých najmenších detailov bez ohľadu na tmavosť obrazu. Dychberúce predstavenie sprostredkuje tiež algoritmus Super Resolution v kombinácii s podporou HDR formátov Dolby Vision a HDR 10.


 

Slušná konektivita

Na bleskurýchle prepojenie televízora s vašimi zariadeniami môžete využiť 2 USB porty 2.0, 3 HDMI porty 2.0, LAN, VGA či slúchadlový výstup. Plne k službám vám bude tiež bezdrôtová technológia Bluetooth.


 

Plno užitočných funkcií

Televízor je vybavený množstvom užitočných funkcií, technológií a komponentov, ako je napríklad CI slot, statický stojan, možnosť uchytenia na stenu (VESA 100 × 100 mm) alebo rodičovský režim, ktorý vaše deti efektívne ochráni pred škodlivým a vekovo obmedzeným obsahom.


 

Ťažte z výhod Smart TV

Integrovaná Wi-Fi vášmu televízoru otvorí brány domácej internetovej siete, takže môžete naplno využívať všetky smart funkcie. Získate tak prístup k Netflix, HbbTV, Youtube, Skylinku alebo Prime videu. Zásluhou prístupu k domácej sieti je možné využívať aj internetový prehliadač a stráviť tak hodiny a hodiny času vyhľadávaním zábavného alebo informatívneho obsahu.

Značka Jvc

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,