JBL Partybox 310

Jbl | Bezdrôtové reproduktory | Kód: 24235
Doprava zadarmo

Novinka! Očakávaná dostupnosť v druhej polovici októbra. Neuveriteľný zvuk JBL s oslnivou svetelnou show. Ohromný zvuk, oslňujúce svetlá a neuveriteľný výkon

Dostupnosť
Skladom (7 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
499,00 €
415,83 € bez DPH
Záruka: 2 roky

Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Neuveriteľný zvuk JBL s oslnivou svetelnou show. Ohromný zvuk, oslňujúce svetlá a neuveriteľný výkon oddeľujú tento reproduktor od davu. Reproduktor JBL PartyBox 310 zabalí celú párty do prenosného zvukového zariadenia odolného voči striekajúcej vode tak, ako žiadne iné. Odhaľte svoje obľúbené zoznamy prehrávania kdekoľvek, od stretnutí doma až po tanečné večierky na pláži. Prineste veľké párty vibrácie s 240 W zvuku JBL Pro Sound a synchronizovanou svetelnou show. Pripojte ho k elektrine a zabávajte sa celú noc, alebo presuňte na kolieskach reproduktor k táboráku a využite jeho pôsobivú 18-hodinovú výdrž batérie. Zorganizujte párty pomocou reproduktora JBL PartyBox 310.

 

PREČO KÚPIŤ JBL PARTY BOX 310 ?

  • Výkonný zvuk JBL Pro Sound
    Urobte svoju párty hlasnou prostredníctvom 240 W ohromného zvuku JBL Pro Sound. Spievajte, rapujte, brnkajte si — potom zosilnite basy a sledujte, ako tanečný parket ožíva.
  • Rozžiarte noc
    Očarte dav oslňujúcou, dynamickou svetelnou show, ktorá tancuje do rytmu. Vďaka jemne pulzujúcim a silným stroboskopickým efektom, máte nastavenie pre každú vibráciu.
  • Nechajte párty bežať
    Prejdite od začiatočného aktu až ďaleko za východ slnka s 18 hodinami výdrže batérie s hudbou. Chcete dlhšiu párty? Stačí pripojiť JBL PartyBox 310 do zásuvky a pretancovať víkend.
  • Vezmite ho kamkoľvek. Párty všade!
    Kto hovorí, že iba kluby majú veľký zvuk? Vďaka teleskopickej rukoväti a vstavaným kolieskam s hladkým kĺzaním môžete vziať párty z vašej terasy do parku - a všade medzi tým.
  • Odolnosť voči striekajúcej vode
    Zoberte ho od tanečnej párty zo záhrady za domom po oslavu pri bazéne. Vytvorený s ochranou proti striekajúcej vode triedy IPX4, udržiava reproduktor JBL PartyBox 310 hudbu hrať — či už počas dažďa alebo slnečného dňa.
  • Buďte hluční. NAOZAJ hluční.
    Pripojte kompatibilné reproduktory bezdrôtovo prostredníctvom TWS (True Wireless Stereo pomocou Bluetooth pripojenia až k 2 párty reproduktorom) alebo káblovo prostredníctvom jedného AUX výstupu k druhému.
  • Zvukové efekty spustia párty
    Vychutnajte si ešte viac zábavy s párty zvukovými efektmi, ktoré nemožno ignorovať. Vyberte si podtlakovú trúbu, potlesk — dokonca aj „hučanie“ — aby mohli vaši hostia povzbudzovať a spolu sa smiať.
  • DJ aj v tme
    Párty nekončí, keď slnko zapadá. Ovládací panel na reproduktore JBL PartyBox 310 má vhodné vstavané podsvietenie, ktoré sa aktivuje v tme. Budete môcť udržiavať melódie v chode, bez potreby baterky.
  • Je to všetko v aplikácii
    Od DJ stánku až po chill-out oblasť pod stromami, ovládajte svoj večierok z telefónu pomocou aplikácie PartyBox. Prepínajte skladby, upravujte svetelnú show, ovládajte funkcie karaoke a ďalšie, všetko iba pomocou niekoľkých potiahnutí prstom.
  • Postavte sa. S vynikajúcim zvukom
    Dosiahnite večierok - doslova. JBL PartyBox 310 je kompatibilný s väčšinou stojanov pre reprodukt,ory takže ho môžete zdvihnúť zo zeme pre lepšiu viditeľnosť a ešte lepší zvuk. (Stojan na reproduktor nie je súčasťou príslušenstva).
  • Spievajte sólo alebo duet so vstavaným režimom karaoke
    Je váš čas zažiariť. Duálne mikrofónové a gitarové vstupy premieňajú akúkoľvek párty na karaoke párty, zatiaľ čo vstavané vokálne ladenie robí váš hlas úžasne zladeným.
  • Kliknite na položku „Play“ v zoznamoch prehrávania
    Počúvajte svoje obľúbené skladby bez požiadania. Stačí len vložiť zoznam prehrávania na USB kľúč a zapojiť ho do vstavaného USB portu, aby ste si bez námahy mohli prehrávať melódie, ktoré máte radi.
  • Rozžiarte noc
    Očarte dav oslňujúcou, dynamickou svetelnou show, ktorá tancuje do rytmu. Vďaka jemne pulzujúcim a silným stroboskopickým efektom, máte nastavenie pre každú vibráciu.

 

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

Prevodník: 2 x 176 mm woofers + 2 x 65 mm tweetery
Výstupný výkon: 240 W RMS
Frekvenčná odozva: 45 Hz – 20 KHz (-6 dB)
Spotreba energie v pohotovostnom režime: <2 W s pripojením BT; <0,5W bez pripojenia BT
Verzia Bluetooth: 5.1
Bluetooth dosah: Približne 10 m
USB formát: FAT16, FAT32
Formát USB súboru: mp3, wma, wav
Typ batérie: Lítium-iónová 72 Wh
Čas nabíjania batérie: <3,5 hodiny
Čas prehrávania: <18 hodín
Rozmery (Š x V x H): 325,6 x 687,7 x 367,8 mm
Čistá hmotnosť: 17,42 kg

OBSAH PREDAJNÉHO BALENIA:

  • JBL PartyBox 310
  • Sprievodca rýchlym štartom
  • Napájací kábel
  • Bezpečnostné upozornenia
  • Záručný list
Značka Jbl
,
5

Klady
Zápory
  • dobrý zvuk
Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 24235 2
Krupina 24235 2
Lučenec 24235 2
Žarnovica 24235 1

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,