Hyundai WS2244W

Hyundai | Meteostanice | Kód: 16764

Meteostanice Hyundai WS 2244 má veľký LCD displej, ktorý Vás vždy udrží v obraze o aktuálnom stave počasia

Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
29,90 €
24,92 € bez DPH

S meteostanice Hyundai vyzrejete na každé počasie. Podľa konkrétneho modelu ukazujú rad veličín, z ktorých si ľahko počasie predpovedáme sami a získate dokonalý prehľad o aktuálnej situácii. Stačí si len vybrať zo širokej ponuky model, ktorý Vám najviac bude vyhovovať. Klasické elegantné meteostanice Hyundai sú praktickým a elegantným doplnkom a dizajnové farebné meteostanice Hyundai sú vhodné ako krásny doplnok do moderných farebne zladených interiérov.

Meteostanice Hyundai WS 2244 má veľký LCD displej, ktorý Vás vždy udrží v obraze o aktuálnom stave počasia. Na ňom sa zobrazuje animovaná predpoveď počasia pomocou ikon, hodnoty vnútornej a vonkajšej teploty a vlhkosti vzduchu. Prístroj má pamäť pre maximálnu a minimálnu namerané vonkajšej teploty a maximum aj minimum vonkajšej vlhkosti vzduchu. Na displeji sa tiež zobrazuje ukazovateľ optimálneho prostredia Comfort index.

Meteostanica má tiež funkciu hodín riadených signálom DCF 77. Vďaka tomu sa nemusíte starať o nastavovaní času na meteostanicu pri prechode na letný čas a naopak. Ponúka aj ďalšie funkcie ako budík s opakovaným budením a kalendár ..

Prístroj je dodávaný s jedným externým čidlom. O napájanie sa starajú tri 1,5 V batérie veľkosti AAA v hlavnej jednotke a v teplotnom senzoru sú to dve batérie 1,5 V o veľkosti AAA.

Značka Hyundai

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 16764 0
Krupina 16764 0
Lučenec 16764 1
Žarnovica 16764 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,