Hyundai VK302W

Ponúka veľkú kapacitu 1,7 litra

Predaj skončil

Hyundai VK302W je varná kanvica, ktorá sa svojím dizajnom pôsobí veľmi elegantným dojmom. Tento pomocník na každodenné ohrievanie vody ponúka veľkú kapacitu 1,7 litra, svoje uplatnenie preto nájde aj v početnejších rodinách. Rýchly ohrev vody zabezpečuje vysoký príkon 2 200 W. 

Kanvicu je možné pohodlne ovládať jednou rukou, o dokonalú manipuláciu sa postará optimálne tvarovaná rukoväť. Podstavec otočný o 360 ° umožní umiestniť kanvicu späť v akejkoľvek polohe. Údržbu uľahčí skryté výhrevné teleso pod nerezovým dnom, ktoré minimalizuje vznik vodného kameňa.

Praktické detaily

Vďaka priehľadnému veku, ktoré sa ľahko otvára pomocou tlačidla na držadle, môžete kedykoľvek nakuknúť dovnútra kanvice. Aktuálne množstvo vody skontrolujete pomocou prehľadného vodoznaku. Modré podsvietenie pôsobí veľmi efektne a signalizuje, že je kanvica v prevádzke.

 


Bezpečné používanie

O vašu bezpečnosť sa postará dvojnásobný bezpečnostný systém. Ten sa aktivuje v prípade, že by mohlo dôjsť k prehriatiu kanvice alebo ak by ste ju omylom zapli naprázdno, bez vody. Nechýba ani priestor v podstavci na navinutie kábla, aby vám neprekážal na kuchynskej linke.

Parametre:

Príkon (W) 2200
Materiál nádoby kov
Farba biela
Regulácia teploty Nie
Objem (l) 1,7
Typ kanvice       štandartná
Vodoznak Ano
Značka Hyundai

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,