Hyundai PDP10810HDVBT

Prenosný DVD prehrávač, 10" LCD displej, DVB-T / T2 (h.264), USB vstup, SD slot, HDMI výstup

Predaj skončil

Hyundai PDP 10810 H DVBT

S prenosným DVD prehrávačom už vás nuda neprepadne nikde. Na dovolenke, cestou na ňu alebo napríklad po práci cestou domov. Umožní pritom ladiť aj klasické televízne vysielanie, aby ste vždy boli v obraze.

10palcový displej

Obľúbené filmy, seriály i televízne vysielanie si môžete užiť kedykoľvek a kdekoľvek. Je jedno, či idete autom, stanujete alebo ste práve v práci. Všetko si pustíte na 10palcovom LCD displeji s rozlíšením 1024×600 px.

Prehrávač si ale vie rady nielen s videom. Okrem DVD a CD obsah doň dostanete tiež prostredníctvom USB či pomocou pamäťových kariet. Prehrávač myslí na všetko, a preto prináša aj stereo reproduktory a dekodér Dolby Digital. Ak je pre vás dôležité súkromie, oceníte 3,5mm Jack, cez ktorý možno pripojiť slúchadlá.

Naladí aj správy

Jednou z najdôležitejších vlastností tohto modelu je jeho schopnosť naladiť aj televízne vysielanie. Podporuje totiž DVB-T a súčasťou balenia je aj anténa. Dôležitá je tiež výdrž bez prístupu k elektrickej sieti, ktorá predstavuje zhruba dve hodiny, aby ste si užili celý film. Rozhodne radosť urobí tiež bohaté príslušenstvo, do ktorého patrí napríklad diaľkové ovládanie alebo taška pre inštaláciu vo vozidle a ďalšie

 

Prehrávač s veľkým displejom
Prenosný DVD prehrávač Hyundai PDP10810HDVBT zaujme na prvý pohľad veľkým, 10“ LCD displejom s LED podsvietením. Ten ponúka rozlíšenie 1024 x 600 pxl. Ekologické LED podsvietenie displeja zaručuje dlhú výdrž zabudovaného, nabíjacieho akumulátora. Jeho štandardná doba prevádzky sú 2 hodiny.

Univerzálny spoločník na dlhé cesty
nielen vaše deti ocenia veľké množstvo funkcií a podporovaných mediálnych formátov. Hyundai PDPD10810HDVBT nie je totiž iba prenosným prehrávačom DVD diskov. Podporuje tiež formáty AVI, MPG, VOB, DivX, Xvid, JPG a MP3. V kombinácii s USB slotom a podporou SD kariet sa tak jedná o univerzálny multimediálny prehrávač. Dlhé cesty autom sa tak stanú skôr filmovým, prípadne seriálovým maratónom.

Sledovanie športových prenosov na dovolenke v kempe? Žiadny problém
Prehrávač Hyundai PDP10810HDVBT má vo svojom arzenály ešte jedno prekvapenie. Jedná sa o zabudovaný DVB-T/T2 (h.264) televízny tuner s podporu EPG. V kombinácii s anténou, ktorá je súčasťou balenia, tak jednoducho naladíte pozemné digitálne vysielanie. Neprídete tak o prenos zo zápasu vášho obľúbeného týmu ani pri kempovaní alebo pri pobyte v prírode.

Prehrávač je možné naviac pohodlne prepojiť aj s klasickým televízorom. A to buď pomocou HDMI alebo AV výstupu. Pre nerušené sledovanie behom ciest v aute alebo vo vlaku poslúži zabudovaný slúchadlový výstup. Súčasťou rozmanitého príslušenstva v rámci balenia výrobku je anténa, AC a auto adaptér, AV kábel, diaľkové ovládanie, slúchadlá a taška pre prenos a ľahké uchytenie prehrávača v aute.

 

Uhlopriečka - 10" (26 cm)

LCD displej s LED podsvietením

Digitálny panel s rozlíšením 1024 x 600 pxl

DVB-T /T2 (h.264) - zabudovaný digitálny tuner s podporou EPG

Prehráva formáty: JPG, MP3, AVI, MPG, VOB, DivX, XviD

Prehráva: DVD, DVD + R /+ RW, DVD -R /-RW, SVCD/VCD, CD R/RW

USB vstup

Vstup pre SD karty

Zabudované reproduktory

Slúchadlový výstup, HDMI výstup, AV výstup

Zabudovaný nabíjací akumulátor

Štandardná doba prevádzky na akumulátor 2 hodiny

anténa, AC adaptér, adaptér do auta, AV kábel, diaľkové ovládanie, slúchadlá, brašna pre prenos a uchytenie do auta

Značka Hyundai

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,