Hoover NDPEH9A3TCBERXSS + 5 rokov záruka + 11 rokov záruka na motor

Hoover | VÝPREDAJ | Kód: 26252

Kondenzačná smart sušička bielizne Hoover NDPEH9A3TCBERXSS v antracitovej farbe

A+++
Dostupnosť
Skladom (2 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
599,00 €
499,17 € bez DPH
Príslušenstvo
+69,90 €
+34,90 €
+6,90 €
+8,90 €
+8,90 €

Sušička Hoover NDPEH9A3TCBERXSS

Informačný list

Kondenzačná smart sušička bielizne Hoover NDPEH9A3TCBERXSS v antracitovej farbe v energetickej triede A+++ vysuší až 9 kg bielizne pomocou 16 programov + Wi-Fi programy. Vybavená nádobou Aquavision, invertorovým motorom Eco Power, bubnom Infinity, funkciou Auto Care, Active Dry, programom na vlnu Woolmark Apparel Care a aplikáciou hOn.

Predĺžená záruka na 5 rokov

Predĺžená záruka 11 rokov na motor

  • Pre získanie predĺženej záruky 11 rokov je nutné vykonať registráciu do 14 dní od nákupu. Potom dostanete elektronický certifikát.
  • Registračný formulár nájdete na https://www.registracia-zaruka.sk.

 

Kondenzačná sušička bielizne Hoover NDPEH9A3TCBERXSS v čiernom prevedení s čiernými dvierkami úsporne vysuší vaše oblečenie. Na jeden cyklus vysuší až 9 kg bielizne a na výber budete mať zo 4 úrovní sušenia. Ovládať ju budete prostredníctvom otočného voliča, ale nechýba ani smart ovládanie na diaľku. Maximálna hlučnosť sušičky nepresahuje 69 dB. 

Programy a funkcie

  • Programy: Biele, Bavlna, Vlna – Woolmark Apparel Care certifikácia, Športová obuv, Syntetika, Košele, Džínsy, Športové oblečenie, Starostlivosť o jemnú bielizeň, Osvieženie, Antialergénne, Rýchla starostlivosť 30 min, Rýchla starostlivosť 45 min, Rýchla starostlivosť 59 min, All in One, Auto Care
  • Funkcie: Odložený štart až 24 hodín, Rýchle sušenie (30, 45, 59 min), Active Dry – osvieženie bielizne od zápachu a pokrčenia, Ochrana proti pokrčeniu, Zablokovanie tlačidiel, Ukazovateľ zanesenia filtra, Bezpečnostný zámok dverí, Rozkladací dvojitý filter na textilný prach v bubne – jednoduché čistenie
  • Senzorové sušenie – 4 úrovne: Extra suché, Do skrine, Na ramienko, K žehleniu

Správna starostlivosť

Sušička bielizne disponuje inovatívnou konštrukciou, ktorá sa skladá z troch samostatných častí, kde v prípade poruchy či servisu, sa bude ľahšie rozmontovávať. Zdokonalená konštrukcia spolu s tepelným čerpadlom sa postarajú o efektívnejšie prúdenie vzduchu, vďaka čomu sa doba sušenia znížila o 10%. Sušička tak poskytne energeticky úsporné sušenie pri nižšej spotrebe a zároveň je aj šetrná k bielizni. 

Tichý a úsporný motor

Sušička Hoover dostala do výbavy výkonný invertorový Eco Power motor. Bezkartáčový motor využíva pri práci permanentné magnety, vďaka čomu je jeho výkon oveľa tichší. Pri sušení dochádza k nižšiemu množstvu vibrácií, čo zaručuje motoru lepšiu odolnosť a predĺžuje jeho životnosť.

Aplikácia hOn a Wi-Fi

Ovládanie sušičky je ešte jednoduchšie vďaka bezdrôtovej technológií Bluetooth a Wi-Fi. Do mobilného telefónu si môžete naištalovať aplikáciu hOn ponukajúcu množstvo skvelých funkcií a informácií. Môžete si tak aj na diaľku skontrolovať v akom stave je vaša sušička. Výhodou aplikácie je aj to, že vám pomáha zvoliť optimálny prací program. Vezmite bielizeň odfoťte ju a naskenujte jej štítok (Scan to Care). V aplikácii sa tieto údaje uložia a na základe typu oblečenia sa zvolí ideálny cyklus. Prípadne využijete na ovládanie aj hlasových asistentov Alexa od Amazonu či Google asistent. Vďaka pripojeniu k Wi-Fi získate množstvo výhod, napríklad:

  • upozornenia na koniec sušenia

  • aktualizácie údržby 

  • údaje o spotrebe energie pre efektívnejšie sušenie

  • tipy pre sušenie

Auto Care

S programom Auto Care bude sušenie hračkou. Po spustení sušičky detekuje mäkkosť vlákien a veľkosť náplne, a tým automaticky upraví a nastaví dĺžku cyklu, úroveň sušenia a pohyby bubna. Vďaka tomu získate najlešpie výsledky sušenia bez poškodenia vášho oblečenia. 

Active Dry 

Pri odstránení zápachu, osvieženie bielizne a vyhladení bielizne je ideálnou voľbou cyklus Active Dry. Ten sa postará o rýchle osvieženie prádla, ktoré potrebujete a zabezpečí najlepší kompromis medzi výkonom sušenia a dobou sušenia. Vďaka nemu získate sviežu bielizeň, ktorá je zároveň menej pokrčená a ľahšie sa bude žehliť. 

Nádoba Aquavision

Sušička disponuje originálnym príslušenstvom a tým je Aquavision. Dizajn nádoby poskytne lepšiu kontrolu nad hladinou vody a tiež ľahké vylievanie. Kondenzovanú vodu môžete použiť napríklad pri zalievaní kvetov alebo do žehličky. Vďaka tejto nádobe získate viac času, a ušetrí to aj energiu a vodu. 

Špeciálny Woolmark Apparel Care 

Sušička obdržala do svojej výbavy šetrný program určený pre sušenie vlny- Woolmark Apparel Care. Tento citlivý program sa postará o vlnené oblečenie bez poničenia vlákien a tiež zabraňuje opotrebeniu, tvorbe žmolkov, obmedzuje trenie odevov a starostlivo kontroluje teplotu sušenia. 

Parametre:

  • Energetická trieda A+++
  • Spotreba el. energie 1,59 kWh/cyklus
  • Náplň 9 kg
  • Hlučnosť 69 dB
  • Výška 85 cm,
  • Šírka 59,6 cm
  • Hĺbka 58,5 cm

Získajte darček zadarmo k vybraným spotrebičom Hoover!

Viac o akcií TU

 

Značka Hoover
Energetická trieda A+++
Kapacita sušenia 9 kg
Hĺbka výrobku od 50 cm

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 26252 0
Krupina 26252 1
Lučenec 26252 1
Žarnovica 26252 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,