Hisense 65U7QF

TV s rozlíšením 4K Ultra HD

Predaj skončil
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

 

  Informačný list

Hisense 65U7QF

Rad U7QF od Hisense prináša špičkový obraz, dychberúci zvuk a Rovňák skvelé šikovné Funkcie , aby ste si mohli užívať Nielen Televízne vysielanie , ale aj prémiový obsah v tej najvyššej kvalite . Kvalita obrazu stojí nájmy na technológie Quantum Dot s bohatou paletou odtieňov a 4K Ultra HD rozlíšením s Dolby Vision HDR , zatím čo perfektný zvuk technikou spoločnosť Dolby Atmos . Najnáročnejšie potom nadchne ai uhlopriečkou 163 cm , Rovňák Ako systémom Vida U4 s náložou aplikácií, Ako je českej voyou, Netflix, Amazon Prime, RedBull TV, Facebook Watch, UEFA.TV a ďalšími.

Kľúčové vlastnosti:

  • Nádherné 4K Ultra HD Rozlíšenie
  • Špičkové technológie pre nádherný obraz - QLED, lokálne stmievanie ai Dolby Vision HDR
  • Obrovská uhlopriečka 163 cm
  • Skvelý zvuk Dolby Atmos
  • Veľa možností Vďaka funkciám Smart TV OPERAČNÉHO systému Vida U4

 

Nádherný obraz ai zvuk. Od tajte TV budete odchádza ľan Ťažko.

 

ULED TV

To najlepsie si mozem užiť Vďaka technológií Hisense ULED. Pod Nou sa skrývajú špičkové technológie, patentovaný hardvér a softvér pre dychberúci obraz - ten najlepší kontrast, farby ai detaily.


 

T echnológia Quantum Dot (QLED)

Pre maximálnu kvalitu obrazu disponuje tento ULED televízor technológie Quantum Dot, ktora výrazne rozširuje Farebná škálu. V preklade to znamená, že sa základní farby (červená, zelená a modrá) ÚDAJOV oproti bežným TV oveľa Lepšie rozlíšiť a obraz je celkovo farebnejší a Zivs.


 

L okálne stmievanie

Televízor U7QF PONUKA až 90 nezávislých zón podsvietenia. To v spojení s technológiou Full Array Local Dimming (lokálne stmievanie na celý ploche obrazovky) znamená inteligentná správa podsvietenia tak, aby ste dosiahli hlbšej čiernej a jasnejšej Bielej. Výsledkom ŠÚ dynamické zážitky zo sledovaním filmov, seriálovej, športu, ale ai obyčajného spravodajstvo.


 

Dolby Vision HDR

Kvalitu obrazu výrazne posuv dopredu tiez technológia Dolby Vision, ktora v súčasnosť predstavuje najvyspelejší a najpokročilejší štandard HDR. Podporujte ho prednej producenti a oproti bežnému obrazu dokáže priniesť omnoho realistickejšie farby - až 40 × jasnejšími a Čiernu až 10 × tmavšími.


 

dolby Atmos

Technológia Dolby Atmos znamená, že si užijete pohlcujúci zvuk v hrách, filmoch a i seriáloch. Vždy sa budeme cítiť Priamo Ako uprostred akcie.


 

O PERAČNÉ systém Vida U4

Rýchle reakciám a Parfemy funkcií vám tento Smart TV nájdite Vďaka prostrediami VIDA U4, ktore Prináša Parfemy aplikácií, Ako je českej voyou, Netflix, Amazon Prime, RedBull TV, Facebook Watch, UEFA.TV a ďalšími.


 

A plikácia Remote NOW

Pre ovládanie TV je k dispozícii ai aplikáciám RemoteNOW dostupná pre Android a iOS. Nielenže s nou bude ovládať TV, ale tiez umožní streamovať obraz z TV do smartfónu či tabletu.


 

H erný režim

Televízor ponuka tiez herný režim, ktory zníži oneskorenie vstupu. To je dolezite nájmu u závodných / športových hier, ktore sa vám budem Lepšie hrať a ešte skvelí vyzera. Vďaka tomuto hernému režime Moze vstupné oneskorenie klesnutí až na 16 ms.


 

HI-view Engine

Vysokej kvalite obrazu výrazne napomáha ai patentovaná technológia HI-view Engine využívajúca umelo inteligencia pre rýchlejšími spracovanie grafiky. Optimalizuje v reálnom čase kvalitu obrazu na základe každej scény a vlastností každého pixelu, aby ste sa za každý situáciám mohli tešiť z úžasného predstaveniami.


Najlepšie funkcie
» Bluetooth
Umožňuje bezdrôtový prenos dát z / do mobilného zariadenia i zvuku do načúvacích prístrojov alebo iného zvukového zariadenia.
» Dolby Atmos®
Zvuk Dolby Atmos®, ktorý vás pohltí, využíva desiatok rokov výskumu vnímania zvuku človekom, simulovanie trojrozmerného zvukového poľa; na tom všetkom sú založené integrované reproduktory Hisense.
» Dolby Vision HDR
Vďaka funkcii Dolby Vision ™, pokročilé HDR technológii inšpirované technológiou používanou v kinách, bude vaša domáca zábava ešte silnejší a dramatickejší. V porovnaní so štandardným obrazom dokáže funkcie Dolby Vision zobrazovať farby, ktoré ste predtým nevideli, jasy, ktoré sú až 40-krát jasnejšie, a čiernej, ktoré sú 10-krát tmavšie. Výsledkom je ušľachtilý a realistický obraz, vďaka ktorému zabudnete, že sa pozeráte na obrazovku.
» Dual band wi-fi
Televízia bezdrôtovo prijíma dáta v pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz a umožňuje tak plynulejšie zobrazovať dátovo najnáročnejšie obsah, ako napríklad streamované 4K videa.
» Gamingovej mód
» HbbTV 2.0.2
Hybrid broadcast broadband TV (HbbTV), teda kombinácia tradičného televízneho vysielania s príjmom cez širokopásmový internet, je technológia prepájajúci svet typicky počítačový a televízne. Vylešená verzia 2.0.2. podporuje najmä platené vysielanie, rozlíšenie Ultra HD s kompresiou HEVC alebo zdieľanie obsahu aj na ďalších zariadeniach.
» HDR 10 + / HLG
Televízory s touto funkciou upravujú jas a úrovne farieb samostatne pre jednotlivé scény. Poskytujú vám jasnejší a presnejší obraz v oblastiach s tieňmi, viac podrobností v jasoch a celkovo živšie farby. Televízory zvládnu dekódovanie súborov vo formáte HDR 10 + / HLG z kompatibilných zdrojov, ako sú zariadenia HDMI alebo USB flash disky, a tiež zo streamovaných zdrojov od poskytovateľov VOD
» Ovládanie telefónom
Aplikácia RemoteNOW pre chytré telefóny na obsluhu televízorov Hisense. Úplné ovládanie televízora máte vždy po ruke. Umožňuje jednoduché ovládanie TV, telefón môžete používať ako diaľkové ovládanie televízora, môžete ho taky používať ako virtuálna myš alebo pre prehrávanie obsahu z telefónu.
» Technológia Quantum Dot
Quantum dot TV využívajú vylepšený systém farebných filtrov (kvantových bodiek), ktorý je súčasťou LCD panela. Vďaka filtru dokážu zobraziť viac farieb, a tak poskytnúť reálnejší obraz než bežné televízie. Samozrejmou súčasťou všetkých Quantum dot televíziou je technológia HDR a rozlíšenie Ultra HD 4K.
» Ultra Dimming
Hisense Ultra Dimming umožní presnejšie vykreslenie obrazu vďaka stlmenie jednotlivých LED diód v mieste, kde je potrebné dosiahnu sýtejšie čiernej farby. Disponuje až 1056 (podľa modelu) nezávislými zónami podsvietenie, navyše táto funkcia zlepšuje aj reakčný čas, vďaka čomu je zabezpečené dokonalejšie zobrazenie farieb, bohatší kontrast a vysoká ostrosť obrazu.
» USB Player
Zapojte do dostupného USB portu televízora USB disk - obsah na ňom obsiahnutý sa automaticky otvorí, aby ste si z neho mohli vybrať, čo budete chcieť prehrávať. Prostredníctvom tejto funkcie môžete sledovať svoje obľúbené filmy, počúvať hudbu a prezerať fotografie.
» Wide Colour Gamut
Funkcia luminofosforů KSF ako špeciálneho materiálu pre rozšírenie farebného gamutu. Nereprodukuje neprirodzené farby s nadmernou sýtosťou; ponúkame vám autentické a živé farby, ktoré sa maximálnym možným spôsobom približujú skutočnému svetu. Uvidíte ruže v jasne červenej, lúky vo sviežej zelenej, more v žiarivo modrej a postavy s prirodzenými odtieňmi pleti.
» Zrkadlenie obrazovky
Táto funkcia predstavuje možnosť komfortného zdieľanie médií vo vašej domácej sieti. Médiá vo vašom mobilnom zariadení, ktorým môže byť laptop, mobilný telefón alebo tablet tak môžu byť veľmi ľahko a jednoducho streamovaná v tejto televízii Hisense. Teraz môžete bez problémov prehrávať filmy aj hudbu z vášho mobilného zariadenia priamo v televízii.

 

 

Obraz

Uhlopriečka: 65" (163 cm)

Typ podsvietenia:DIRECT LED

Rozlíšenie:4K UHD (3840x2160)

Pomer strán:16:9

Technológia zobrazenia:LED LCD

Technológia spracovania obrazu:PCI (Picture Criteria Index)

Spracovanie zobrazenia obrazu:2700

Zdokonalenie obrazu:4K Ultra HD, HDR 10+ / HLG, Quantum Dot Color, UHD Up-scaling, Wide Color Gamut, 3D Digital hrebeňový filter, Full Array Local Dimming, Dolby Vision HDR

Obnovovacia frekvencia obrazu:50Hz

Všeobecné informácie

Smart TV:áno

Procesor:Štvorjadrový

Typ operačného systému:VIDAA U4.0

Typ rozlíšenia:ULED

Farba:čierna rám, strieborná spodná lišta, strieborný podstavec

TV tuner

Typ TV tunera:DVB-S2, DVB-S, DVBT-2, DVB-T, DVB-C

Počet TV tunerov:1

Kodek:H.265 HEVC

Zvuk

Vstavané reproduktory:2.0

Zlepšenie kvality zvuku:Dolby Atmos®, Dolby Audio, Ekvalizér

Celkový výkon reproduktorov:20 W

Funkcie

Nahrávania TV vysielania:áno

Ostatné:TXT, EPG 7 dní, hotelový mód, Gaming mód

Bluetooth:áno

Pripojenie klávesnice, myši:áno

HbbTV:áno

Sieť

DLNA (Filmy / Fotografie / Hudba):áno

WiFi:áno

Ostatné:aplikácie: Netflix, YouTube, Alexa, Amazon Prime Video, Rakuten TV, VOYO, sledovanie.tv

Anyview Cast, Anyview Stream, Smartphone app.

Media Player (video, audio, obrázky)

Hlasové ovládanie

Webový prehliadač:áno

Rozhrania, konektory, pripojiteľnosť

Kompozitný (cinch) video vstup :1x

RCA (cinch) audio stereo vstup:1x

HDMI vstup:4x

Digitálny optický audio výstup:1x

Slúchadlový výstup:nie

Zásuvka CI (slot):1x

Pripojenie na internet (Ethernet vstup):áno

RF vstup:áno

USB pripojenie:2x

Energetické údaje

Energetická trieda:B

Priemerná spotreba:195 W

Ročná spotreba:285 kW/h

Spotreba v pohotovostnom režime:0.5 W

Rozmery

Rozmery s podstavcom - výška:897 mm

Rozmery bez podstavca - výška:835 mm

Rozmery šírka:1447 mm

Rozmery bez podstavca - hĺbka:79 mm

Rozmery s podstavcom - hĺbka:270 mm

Hmotnosť s podstavcom:20 kg

Hmotnosť bez podstavca:19.5 kg

VESA štandard (rozteč):300 x 200 mm

Značka Hisense
,
5

Klady
Zápory
  • Výborná smart TV za dobrú cenu

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,