HISENSE 40A5600F

Televízor SMART LED, 40" (100 cm), Full HD

Predaj skončil

Hisense 40A5600F je moderný televízor, ktorý vám môže ponúknuť pekný Full HD obraz, vyladený zvuk dbx-tv a v neposlednom rade aj veľa populárnych aplikácií. Tešiť sa môžete na služby, ako YouTube, Netflix či Prime Video, takže si tu určite nájdete to svoje. Samozrejmosťou je pritom aj podpora obľúbenej funkcie HbbTV, teda tzv. červeného tlačidla, ktorého stlačenie vás zavedie do online archívov jednotlivých televíznych staníc. Uhlopriečka tohto televízora predstavuje rovný jeden meter (40 palcov) a jej konektorová výbava zahŕňa 2 HDMI porty a 2 konektory rozhrania USB. K internetu ju môžete pripojiť cez Wi-Fi aj pomocou kábla.

SMART_TV

 

Oslnivé farby

K ostrým kontúram, o ktoré sa stará vysoké Full HD rozlíšenie, vám tento televízor pridá aj dokonale realistické farby. Postará sa o to technológia Natural Colour Enhancer, ktorá dokáže rozpoznať aj tie najjemnejšie rozdiely medzi jednotlivými farebnými odtieňmi.

natural_colour_enhancer

 

Žiadne obrazové šumy

Technológia Noise Reduction priebežne analyzuje obraz a v prípade potreby z neho účinne odstraňuje všetky prebytočné šumy. Výsledkom toho je dokonale čisté zobrazenie, ktoré nie je rušené žiadnym zbytočným skreslením.

noise_reduction

 

Prehľadné užívateľské prostredie

Vďaka modernému operačnému systému Vidaa U 2.5 sa ľahko a rýchlo dostanete k obsahu, ktorý hľadáte. Bez ťažkostí môžete sledovať televízor cez anténu, satelit aj káblovku, prehľadávať internet a využívať celý rad skvelých aplikácií. Samozrejmosťou je potom aj možnosť prehrávania multimédií z USB zdrojov.

VIDAA

 

Pestrá ponuka služieb

Televízor Hisense ponúka veľa šikovných aplikácií, vďaka ktorým v ňom vždy nájdete obsah presne podľa svojho gusta. Okrem iného môžete sledovať videá na YouTube, hltať filmy a seriály celosvetovo obľúbenej služby Netflix alebo si vybrať z ponuky aplikácie Prime Video.

APPS

 

Ovládač s tlačidlami obľúbených aplikácií

K televízoru Hisense dostanete aj praktický diaľkový ovládač, na ktorom sú popri základných klávesov aj špeciálne tlačidlá populárnych šikovných aplikácií. Jediným stlačením sa tak dostanete napríklad do menu služby Netflix.

remote

 

Zvuk vyladí k dokonalosti

Pretože televízor Hisense využíva modernú audio technológiu dbx-tv, dočkáte sa pri sledovaní filmov, seriálov alebo napríklad športu nielen krásneho obrazu, ale aj pekne vyladeného zvuku. Prístroj totiž vďaka spomínanej technológii vhodne optimalizuje nastavenie zvuku – napr. zníži hlasitosť u hlučných reklám alebo naopak zosilní tiché dialógy. K dispozícii tu máte celý rad zvukových režimov, takže môžete audio zložku presne prispôsobiť typu relácie, ktorú práve sledujete.

unibody_design

 

Informační list

Parametre:

Energetická trieda G
Smart TV Áno
3D Nie
Typ obrazovky LED
Uhlopriečka v palcoch 40 "
Uhlopriečka v cm 102 cm
Vysoké rozlíšenie Full HD 1920x1080
Tuner pozemnej TV (DVB-T) DVB-T/T2-HEVC
Tuner káblovej TV (DVB-C) DVB-C
Satelitný tuner (DVB-S) DVB-S/S2
Konverzia 2D/3D Nie
USB 2 x
Prehráva z USB Video/Foto/MP3
WiFi Integrované
CI slot Áno
Pripojenie slúchadiel Áno
Počet HDMI 2
Značka Hisense

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,