GORENJE WHI949EXBG

Digestor ponúka 3 stupne výkonu, ktoré si nastavíte pomocou elektronického ovládanieho panelu. Maximálny výkon odťahu dosahuje 609m³/hod. Pracuje s maximálnou hlučnosťou 63 dB. Jeho prevádzka nie je možná s odťahom do komína alebo v režime recirkulácie. Priemer odťahu digestora je 150 mm.

Predaj skončil

Výkon digestora

Výkon komínového digestora Gorenje WHI949EXBG by mal zodpovedať minimálne desaťnásobku objemu miestnosti, z ktorej má odvádzať výpary. Pokiaľ máte kuchyňu prepojenú s obývacou izbou, musíte započítať obidve izby. Rovnako dôležité je aj umiestnenie odsávača nad varnou plochou. Podľa noriem by sa mal odsávač umiestniť minimálne 55 cm nad elektrickou varnou doskou a 65 cm nad plynovou varnou doskou. Digestor ponúka 3 stupne výkonu,  ktoré si nastavíte pomocou elektronického ovládanieho panelu. Maximálny výkon odťahu dosahuje 609m³/hod. Pracuje s maximálnou hlučnosťou 63 dB. Jeho prevádzka nie je možná s odťahom do komína alebo v režime recirkulácie. Priemer odťahu digestora je 150 mm.

Optimálny pre jednoduché varenie

Dizajn odsávača je veľmi elegantný a vhodný do takmer každej kuchyne. Skonštruovaný je veľmi efektne v čiernom prevedení, čo mu dodáva netradičný a originálny vzhľad. Mimo toho je tiež vybavený až 3 stupňami výkonu pomocou dotykového ovládacieho panela. Jeho výhodou je tiež umiestnenie vpredu. Vďaka dômyselnému dizajnu odsávacieho komína bude mastnota a pach z vašej kuchyne odstránený mimoriadne rýchlo. Je vhodný pre montáž nad varnú zónu a jeho šírka je 90 cm. Disponuje aj osvetlením pracovného miesta pomocou LED pása, ktoré maximálne efektívne osvetľuje pracovnú plochu pod digestorom.

Prevádzkové spôsoby

Pokiaľ nemáte možnosť v kuchyni odviesť paru von, využijete prevádzku recirkulácie. To znamená, že výpary sa po dôkladnom prefiltrovaní v digestore vrátia späť do miestnosti ako čistý vzduch. Pre odsávanie s recirkuláciou je potrebné zakúpiť uhlíkový filter Gorenje 808996 (potrebný 1 kus). Schopnosť filtra pohlcovať pachy je ovplyvnená početnosťou jeho používania. Pri štandardnom využívaní 2 - 3 x do týždňa si zachová svoje vlastnosti 3 mesiace. Digestor je vybavený aj hliníkovým tukovým filtrom. Jedinečný hliníkový tukový filter vylepšený o špeciálnu polyuretánovú penu eliminuje až 98 % tuku a nečistôt.Chráni odsávač pár ako aj odsávací kanál pred znečistením a zachytáva mastnotu vznikajúcu pri varení. Jeho výmena je veľmi jednoduchá.

Šírka: 90 cm
Maximálna hlučnosť: 63 dB
Maximálny výkon odsávania: 608 m3

Ďalšie vlastnosti

Značka: Gorenje
Maximálny výkon odsávania: 608 m3
Počet rýchlostí: 3
Počet motorov: 1
Min.vzdial. od el.var.dosky: 55 cm
Min.vzdial.od plyn.var.dosky: 65 cm
Výška komína (min.): 78 cm
Výška komína (max.): 108 cm
Vhodný uhl. filter: 808996
Potrebný počet uhl. filtrov: 1

Fyzické vlastnosti a farba

Farba: čierna
Šírka: 90 cm
Výška: 38 cm
Hĺbka: 33,5 cm
Hmotnosť: 14,6 Kg

Obsah balenia

Obsah balenia: spätná klapka 15 cm

Hlučnosť

Maximálna hlučnosť: 63 dB

Display/Grafika

Vstavaný displej: Áno

Materiál

Materiál: Sklo

Energetické údaje

iTrieda energ.účinnosti: B
Celková spotreba: 59,2 kWh

Dizajn

Typ ovládania: elektronické
Typ digestora: odťah+recirkulácia

Filtrovanie

Počet tukových filtrov: 1

Funkcie

Automatické spustenie: Nie
Značka Gorenje

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,