Gorenje W2NEI74SBS

Úzka práčka s kapacitou 7 kg bielizne

B
Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
349,00 €
290,83 € bez DPH
Príslušenstvo
+69,90 €
+34,90 €
+4,90 €

Bubon WaveActive
Jemné ošetrenie akéhokoľvek oblečenia

Unikátny vlnový profil bubna v kombinácii so špeciálnymi vlnovými 3D rebrami poskytuje najstarostlivejšie ošetrenie Vášho oblečenia pre dokonalo čistú bielizeň s minimom pokrčenia.

Do hĺbky vyprané a jemné oblečenie bez zmäkčovadiel

Zabudnite na aviváž! Dodatočné ošetrenie parou na konci vybraného programu významne redukuje tvorbu záhybov, odstraňuje pachy a baktérie. Vaše oblečenie bude dôkladne čisté, menej pokrčené a jemnejšie.

Výkonný a pritom tichý motor

Tento tichý, no napriek tomu veľmi výkonný motor je navrhnutý pre dlhú životnosť vašej práčky, pričom šetrí energiu pri každom cykle.

Vaše obľúbené oblečenie vždy pripravené na nosenie

Vďaka tomuto rýchlemu a intenzívnemu praciemu programu vhodnému pre polovičnú náplň vám na opranie vášho oblečenia stačí menej ako jedna hodina.

Menej času stráveného žehlením

Program ShirtsSteam je šitý na mieru špeciálne praniu košieľ, aby sa zaistilo, že sú nielen dôkladne čisté, ale aj menej zmačkané, takže nebudete musieť strácať čas príliš častým žehlením.

Rozlúčte sa s alergiami

Chráňte svoju rodinu pred alergiami intenzívnym pôsobením pary. Tá účinne odstraňuje alergény, ako sú prachové roztoče či srsť z domácich miláčikov a to bez poškodenia vášho oblečenia.

Iba tri kroky a všetko je pripravené

Používateľsky jednoduché rozhranie s centrálne umiestneným ovládačom vám umožňuje spustiť pranie iba v troch jednoduchých krokoch; zapnite práčku, zvoľte program a stlačte tlačidlo štart! Neobsahuje komplikované pod menu pre výber extra funkcií a nastavení, tie cez dotykový panel, vďaka čomu sa vaše oblečenie operie presne tak, ako potrebujete.

Väčšia stabilita a menej vibrácii

Zvýšená stabilita a výrazne menej vibrácií vďaka bočným a spodným panelom StableTech významne znižuje úroveň hlučnosti aj pri najvyšších rýchlostiach odstreďovania.

Vždy príjemne voňavá bielizeň

Pranie s pracím práškom pri nižších teplotách môže viesť k ideálnym podmienkam pre tvorbu baktérií, ktoré by mohli spôsobiť nepríjemný zápach bielizne. SterilTub odstráni akékoľvek baktérie vo vnútri práčky a zabezpečí, že vaše oblečenie bude vždy sviežo voňať.

Hladké dvierka bez viditeľných šraubov

Veľké dvierka vyrobené z jedného kusu plastu zaisťujú stabilitu a zabraňujú otravnému vŕzganiu alebo škrípaniu. Otvárajú sa až do 180 stupňov, vďaka čomu je vyberanie bielizne z bubna čo najjednoduchšie. Dvierka sú navyše bez viditeľných šraubov čo uľahčuje čistenie.

Dokonalé prispôsobenie požiadavkám vašej bielizne

Naša technológia zabezpečuje, že každý druh tkaniny sa vyperie čo najlepšie pri optimálnej kombinácii teploty, množstva vody, času prania a rýchlosti odstreďovania. Tieto nastavenia môžete ďalej upraviť rôznymi pracími režimami, vďaka čomu nájdete tú pravú kombináciu podľa vašej aktuálnej potreby.

Bezpečnosť pre zvedavé deti

Počas prania zostanú dvere zamknuté, čím sa zabráni tomu, aby ich otvorilo aj to najzvedavejšie dieťa. Kvôli zvýšenej ochrane je možné ovládací panel uzamknúť stlačením špeciálnej kombinácie klávesov, čo znemožňuje neúmyselné zmeny nastavení.

Už žiadne otravné pípanie

Práčky WaveActive nie sú šetrné len k vašej bielizni, ale aj k vášmu sluchu. Jemné tóny vás nežne upozorňujú na funkcie alebo programy, ktoré ste zvolili.

Zmestí sa kamkoľvek

Práčky WaveActive sú navrhnuté tak, aby vyhoveli vašim presným potrebám, či už práčku potrebujete do malej kúpeľne alebo na pranie veľkého množstva bielizne. Môžete si vybrať zo štyroch rôznych hĺbok: modely slim (43 cm a 46,5 cm) s objemom 6 alebo 7 kg, modely v plnej veľkosti (54,5 cm a 61 cm) s objemom až do 10 kg.

Vaše obľúbené kúsky sú vždy pripravené na nosenie

Len 20 minút stačí na vypratie nového trička či iného menej znečistené oblečenia. Vaša oblečenie bude vždy pripravené.

Čisté a nadýchané

Pomocou tohto programu môžete ľahko vyprať svoje bundy, prikrývky a vankúše v pohodlí domova, čím ušetríte čas a peniaze.

Zabudli ste na niečo?

Pomocou funkcie StopAddGo môžete jednoducho prania prerušiť počas prvých fáz prania a pridať alebo odstrániť bielizeň.

Každý prací program je teraz rýchlejší než kedykoľvek predtým.

Ponáhľate sa a nemáte na nič čas? Práčky Gorenje sú vybavené funkciou FastWashing, ktorá je navrhnutá práve pre tieto situácie. FastWashing vám umožňuje skrátiť čas prania u každého programu, vrátane doplnkových možností predpierania a vyššej hladiny vody.

 

Trieda energetickej účinnosti B

Účinok odstreďovania B

Maximálny počet otáčok odstreďovania (rpm) 1400 rpm

Menovitá kapacita v kg bavlnenej látky pri štandardnom programe pre bavlnu na pranie pri 60°C s celou náplňou, alebo pri štandardnom programe pre bavlnu na pranie pri 40°C s celou náplňou podľa toho, ktorá hodnota je menšia (kg) 7,0 Kg

Spotreba energie v stand-by režime 0,30 W

Spotreba energie odpojeného spotrebiča 0,30 W

Dodatočné programy Detská bielizeň, Košele, PowerWash 59´, Rýchly 20´, Program pre materiály a odevy z peria a páperia, Eco 40-60 °C

LED displej

16 programov

Rozmery: (V x Š x H) 85 x 60 x 46,5 cm

Informační list

Parametre:

Energetická trieda B
Možnosť umiestnenia Voľne stojaca
Plnenie Spredu plnená
Otáčky 1 400 ot/min
Trieda účinnosti odstreďovania B
Počet programov 16
Signalizácia priebehu prania LED displej
Výška 85 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 46,5 cm

 

Značka Gorenje
Energetická trieda B
Kapacita prania 7 kg
Maximálne otáčky odstreďovania 1400 min
Hĺbka výrobku 41-50 cm

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,