Parná pračka spredu plnená SLIM, D, odstreďovanie otáčok 1200 ot/min, náplň prádla 7 kg

Predaj skončil

Citlivé zachádzanie s akýmkoľvek prádlom

Unikátny vlnový profil bubna v kombinácii so špeciálnymi vlnovými 3D rebrami poskytuje najpšetrnejšie ošetrenie Vášho oblečenia pre dokonale čisté prádlo s minimom pokrčenia.

Do hĺbky vyprané a jemné oblečenie bez zmäkčovadiel

Zabudnite na aviváž! Dodatočné ošetrenie parou na konci vybraného programu významne redukuje tvorbu záhybov, odstraňuje pachy a baktérie. Vaše oblečenie bude dôkladne čisté, menej pokrčené a hebké na dotyk.

Pranie bez premýšľania

Nemôžete sa rozhodnúť, ktorý program si zvoliť? Zvoľte si jednoducho AutoWash a Vaša práčka vyberie najlepší prací cyklus pre Vaše prádlo. S týmto programom môžete zostať pokojní a Vaše prádlo sa vyperie dokonalo bez ohľadu na jeho materiál.

Rozlúčte sa s alergiami

Chráňte svoju rodinu pred alergiami intenzívnym pôsobením pary. Tá účinne odstraňuje alergény, ako sú prachové roztoče či srsť z domácích maznáčikov a to bez poškodenia vášeho oblečenia.

Špeciálna ochrana pre citlivú pokožku

Program AntiAllergy používa vyššiu teplotu a dodatočné oplachovánie, čím účinne odstraňuje zbytky pracieho prostriedku na tkaninách. Alergény, ktoré by mohly spôsobiť nepríjemné pocity, sa odstráni a citlivá pokožka je tak chránená.

Väčšia stabilita a menej vibrácií

Užívateľsky jednoduché rozhranie s centrálne umiestneným ovládačom umožňuje začať pranie iba v troch jednoduchých krokoch; zapnite práčku, zvoľte program a stlačte tlačítko štart! Hoci neobsahuje pod menu pre výber extra funkcií a nastavení, máte možnosť vybrať nastavenie na veľkom dotykovom rozhraní, vďaka čomu sa vaše oblečenie vyperie tak, ako to máte radi.

Vždy príjemne voňajúce prádlo

Pranie s pracím práškom pri nižších teplotách môže viesť k ideálnym podmienkam pre tvorbu baktérií, ktoré by mohli spôsobiť nepríjemný zápach bielizne. SterilTub odstráni akékoľvek baktérie vnútri práčky a zaistí, že vaše oblečenie bude vždy sviežo voňať.

Hladká dvierka bez viditeľných skrutiek
Veľké dvierka vyrobené z jedného kusu plastu zaisťujú stabilitu a zabraňujú otravnému vŕzganie alebo škrípanie. Otvárajú sa až do 180 stupňov, vďaka čomu je vyberanie bielizne z bubna čo najjednoduchšie. Dvierka sú navyše bez viditeľných skrutiek, čo uľahčuje čistenie.

Bezpečnosť pre zvedavé deti

Počas prania zostanú dvere zamknuté, čím sa zabráni tomu, aby ich otvorilo aj najzvedavšie dieťa. Kvôli zvýšenej ochrane možno ovládací panel uzamknúť stlačením špeciálnej kombinácie klávesov, čo znemožňuje neúmyselné zmeny nastavenia.

Už nikdy viac žiadne otravné pípanie
Práčky WaveActive nie sú symfóniou iba pre vašu bielizeň, ale aj pre Vaše uši. Jemné tóny Vám odovzdávajú príjemnú spätnú väzbu o funkcií alebo programov, ktoré ste si zvolili.

Programy: 

Bavlna

Mix syntetika

Program pre ručné pranie a vlnu

AntiAllergy program pre alergikov

AutoWash automatické pranie

Rýchly 20 minútový

Košele

Informačný  list

Parametre:

Energetická trieda: D

Kapacita: 7 kg

Max.otáčky odstreďovania: 1200 ot./min.

LED displej

Ročná spotr.energ.pri praní: 171 kWh

Ročná spotr.vody pri praní: 9586 l

Odložený štart

Detská poistka

Maximálna hlučnosť: 57 dB

Hluk pri odstreďovaní: 73 dB

Rozmery (vxšxh): 85x60x46,5 cm

Farba: biela

 

 
Značka Gorenje
Energetická trieda D
Kapacita prania 7 kg
Maximálne otáčky odstreďovania 1200 min
Hĺbka výrobku 41-50 cm

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,