Gorenje KS5350WF

Kombinovaný sporák

Predaj skončil

Dajte iskru svojej kreativite

Variť ako šéfkuchár môže byť jednoduché. Stačí štipka kreativity a sporák Gorenje s plynovou varnou platňou sa postará o ostatné. Veľký povrch BigSurface, výkonné horáky ChefBurners a ďalšie pokrokové vlastnosti vám pomôžu pri tých najbláznivejších nápadoch pri varení. Zapáľte v sebe inšpiráciu a prekvapte svojich milovaných dokonalými domácimi jedlami.

Dostatok miesta pre každú panvicu alebo hrniec

Zväčšená varná plocha a väčšie vzdialenosti medzi horákmi poskytujú dostatok priestoru pre všetky veľkosti panvíc a hrncov. Elegantný a plochý dizajn varných mriežok umožňuje ľahké a hladké posúvanie a aj veľmi veľkých hrncov, s dokonalou stabilitou pre všetky vaše kuchárske dobrodružstvá.

Mimoriadne odolný, mimoriadne hladký povrch

Kvalita a typ smaltu sú pre prevádzku rúry mimoriadne dôležité. SilverMatte je vysoko odolný a pevný materiál, ktorý znesie extrémne teplo a to aj pri pyrolitickom čistení pri 500°C. Bez mikro pórov sú povrchy rúry a plechov odolné voči najvyšším teplotám, mikrovlnám či pare. Trojnásobný náter interiéru podporuje tepelnú reflexiu a poskytuje dodatočnú izoláciu. Vďaka tomu ostane interiér rúry vždy bezpečný a sterilný.

Jednoduché, pohodlné čistenie

Vďaka špeciálnemu smaltu vysokej kvality prináša funkcia AquaClean ešte účinnejší a jednoduchší spôsob čistenia vnútra rúry. Stačí len naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť funkciu AquaClean po každom pečení. Výsledky sú viditeľné na celom povrchu vnútra rúry a plechoch na pečenie už v priebehu 30 minút. Mastnota a škvrny sa vlhkom zmäkčia, potom ich stačí jednoducho utrieť jemnou utierkou.

Stačí jemný dotyk

Na tiché zatvorenie dvierok sporáka stačí jemný dotyk, dvierka sa zatvoria bez akéhokoľvek hluku.

Viac priestoru pre viac voľnosti pri pečení

Zväčšený objem rúry (až do 70 litrov) umožňuje prípravu väčšieho množstva jedla naraz. Optimalizovaný prúd vzduchu cirkuluje vo vnútri rúry úplne voľne a vďaka veľkému objemu BigSpace zvládnu sporáky Gorenje bez problémov upiecť aj veľkú morku.

Pripravené na XXL recepty

Sporáky Gorenje poskytujú rozšírený priestor na pečenie a použitie extra veľkých plechov. Inovatívne riešenia umožňujú optimalizovať spotrebu energie a rovnomerné pečenie jedál bez ohľadu na ich množstvo. Efektívne sa využíva celková šírka rúry, pričom mimoriadna technológia vám zaistí, že sa jedlo upečie rovnomerne na všetkých úrovniach.

Dvojitý ohrev pre rovnomerne chrumkavé jedlo

Najlepšie výsledky pečenia dosiahnete vďaka kombinácií veľkého a menšieho grilovacieho telesa, pričom menšie výhrevné teleso sa nachádza vo vnútri veľkého. Šikovné umiestnenie výhrevných telies umožňuje optimálnu distribúciu tepla a vždy poskytuje dokonalé výsledky pečenia, takže je jedlo chrumkavé zvonku a šťavnaté zvnútra. Rôzne kombinácie ohrevu využívajú buď vnútorné, alebo vonkajšie grilovacie teleso či obe naraz.

Kúzelne rýchly, šetrí čas aj energiu

Rúra dosiahne teplotu až 200°C už za 6 minút, čím ušetrí 30% času potrebného pre štandardný predohrev. Ideálne pre recepty, ktoré vyžadujú predhriatu rúru. Svetelné a zvukové znamenie vás upozorní, keď rúra dosiahne požadovanú teplotu.

Jedlo servírujte profesionálne v pohodlí domova

Ohrievané taniere bránia strate chuti a zabezpečujú, aby jedlo chutilo tak dobre, ako má: od polievok po cestoviny a dusenú zeleninu. WarmPlate udrží váš riad v presne správnej teplote pri 60 ° C. Vychutnajte si profesionálne služby v súkromí vášho domova.

Jednoduchší spôsob pečenia v pare

Tento program vytvára dokonale naparené prostredie, ktoré zaisťuje, že váš chlieb bude mať vysokú striedku a chrumkavú kôrku. Stačí, ak do plytkého plechu nalejete trochu vody, zvolíte program ExtraSteam a necháte rúru pracovať.

 

 

Elektrická rúra ponúka objem 70 litrov

Variť možno na 4 plynových horákoch s elektrickou iskrou

Chrumkavý pokrm vytvoríte pomocou veľkého grilovacieho telesa

K dispozícii je funkcia WarmPlate pre ohrev tanierov

Čistiaca funkcia AquaClean dovoľuje ľahkú údržbu

Informačný list

Parametre:

Poistka plynových horákov Áno
 
Teleskopický výsuv
Áno
 
Obsah balenia
2 plechy a rošt
 
Časovač
Áno
 
Displej
Áno
 
Gril
Áno
 
Čistenie
AquaClean
 
Teplovzdušný ohrev
Áno
 
Počet funkcií
11
 
Farba
biela
 
Vnútorný objem rúry
70 l
 
Typ rúry
Elektrická
 
Typ varnej dosky
Plynová
Šírka                                       50 cm
 
Výška
                                     85 cm
 
Hĺbka
                                       59.4 cm
Značka Gorenje

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,