Gorenje IT 643 BCSC

Indukčná varná doska, 4 varné zóny, farba čierna, skosená predná fazeta, Smart Control, funkcia časovač, StopGo, PowerBoost, detský zámok

Predaj skončil

Luxusná varná doska Gorenje IT643BCSC

Indukčná varná platňa Gorenje IT643BCSC disponuje inovatívnym systémom BridgeZone, vďaka ktorému ľahko premostíte 2 oddelené varné zóny v jednu veľkú - to oceníte najmä pre pohodlnú a súbežnú prípravu väčších porcií jedla či príloh. Samozrejmosťou je aj funkcia PowerBoost, ktorá maximalizuje výkon vo vybranej varnej zóne. Gorenje IT643BCSC prináša v neposlednom rade aj možnosť reaktivácie nastavenia - s funkciou Recall môžete do 5 s od neúmyselného vypnutia varnej dosky obnoviť posledné hodnoty.

StopGo, časovač a ChildLock Pro

Varná doska Gorenje IT643BCSC je doslova nabitá šikovnými funkciami a užitočnými vychytávkami. S voľbou StopGo môžete zastaviť prebiehajúce varenie a po opätovnej aktivácii pokračovať s rovnakými nastaveniami. Nechýba ani časovač, ktorého odpočítavanie môžete navoliť až na 99 min. Ak poznáte presnú dobu prípravy, stačí časovač nastaviť a varný panel sa následne sám po uplynutí tejto doby vypne. Gorenje IT643BCSC vás navyše na hotový pokrm upozorní pípnutím. Indukčná varná doska myslí samozrejme aj na bezpečnosť - zámok ChildLock Pre bráni deťom v zapnutia spotrebiča a zamedzuje nechceným zmenám v ovládaní.

Ďalšie funkcie a vlastnosti

Indukčná varná platňa Gorenje IT643BCSC je vybavená tiež praktickou kuchynskou minútkou EggTimer. Tá používateľom pomáha pri načasovaní prípravy vajec, cestovín a ďalších potravín. Minútka EggTimer nie je prepojená s jednotlivými varnými zónami a pracuje úplne nezávisle. Stačí iba navoliť čas a akonáhle doba uplynie, upozorní vás špeciálne zvukové oznámenia. Rozlúčte sa raz a navždy s vajcami omylom uvarenými natvrdo, rozvareným cestovinami či zabudnutými čajovými sáčky. Gorenje IT643BCSC všetko stráži za vás.

4 varné zóny

Ľavá predná: indukčný horák, ø 18 cm, výkon: 1,4/2,1 kW

Pravá predná: indukční horák, ø 16 cm, výkon: 1,4/1,85 kW

Ľavá zadná: indukčný horák, ø 18 cm, výkon: 1,4/2,1 kW

Pravá zadná: indukčnýí horák, ø 21 cm, výkon: 2,3/3 kW

 

Parametre:

Typ Indukčná
Prevedenie Samostatná
Počet platničiek 4
Ovládanie Dotykové
Časový spínač zón Áno
Bezp. vypínanie Áno
Prevedenie rámčeka Skosené hrany
Výška 5,4 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 52,5 cm
Farba Čierna
Hmotnosť 8,5 kg
Značka Gorenje

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,