Gorenje GS671C60X

Doprava zadarmo Akcia -4%

Voľne stojaca umývačka riaduv nerezovom prevedení

C
Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
499,00 € 519,00 €
415,83 € bez DPH
Príslušenstvo
+19,90 €
+2,90 €
+4,90 €
+3,90 €
+1,90 €

Informačný list 

 

Umýva rýchlo, aby ste vy mohli spomaliť

Predstavte si, že pozvete priateľov na večeru a riady z hlavného chodu sú umyté, zatiaľ čo vy podávate dezert. Keď vyberiete hodinový program spoločne s funkciou SpeedWash, umývačka Gorenje SmartFlex umyje váš riad len za 15 minút. Ideálne pre väčšie množstvo riadu, keď máte doma viac hostí.

Vždy dokonale suchý riad

Po umývacom cykle sa dvierka umývačky riadu automaticky pootvoria, aby sa vypustila prebytočná para. K riadu sa dostane čerstvý vzduch, takže umyté predmety, ako napríklad plastové riady, úplne vyschnú. Vynikajúci na rýchle sušenie s nízkou spotrebou energie.

Šetrné umývanie aj pre krištáľové poháre

S týmto špeciálne vyvinutým programom na sklo sa umývačky riadu Gorenje SmartFlex šetrne postarajú o všetok váš sklenený riad. Vďaka nižšej teplote umývania je bezpečné ho používať aj na krištáľové poháre.

Až o 30 % lepšie výsledky umývania

Prídavné ostrekovacie rameno s lepším pokrytím vodou a oplachovaním zaisťuje až o 30 % lepšie výsledky umývania. Všetok riad a príbory budú vždy umyté k dokonalosti.
 

Vždy perfektne čistá umývačka riadu

Čistá vaňa umývačky zaručuje, že umývací výkon vždy splní vaše očakávania. Spustite program samočistenia raz mesačne, prípadne vás umývačka sama upozorní, keď bude potrebné program spustiť, a už nikdy nebudete musieť manuálne čistiť vaňu umývačky, ostrekovacie ramená a trysky.

Pozoruhodná sila, vysoká efektivita

Nový výkonný invertorový motor PowerDrive s reguláciou otáčok zaisťuje vysoký výkon s pozoruhodne tichou prevádzkou, nízkou spotrebou energie a dlhšou životnosťou.

Starostlivo navrhnutý interiér

Koše sú vybavené zvýraznenými pohyblivými prvkami a prispôsobiteľným rozložením koša pre ľahké nakladanie. Skutočne jednoduchý trojúrovňový systém nastavenia koša vám umožní umiestniť aj tie najväčšie hrnce a taniere. Držiaky na taniere v spodnom koši možno ľahko zložiť, aby poskytli viac priestoru pre väčšie predmety. Príbory možno perfektne usporiadať v špeciálnej zásuvke, kde je príbor umiestnený samostatne, aby sa vzájomne nepoškriabali a mohli dokonale vyschnúť. Každý detail je starostlivo navrhnutý tak, aby manipulácia bola čo najjednoduchšia.

Večierok pre dvoch či tucet ľudí - riad bude vždy perfektne čisté

Niekedy potrebujete len opláchnuť poháre, inokedy je vaša umývačka plná hrncov a tanierov z nedeľného obeda. Pokročilá senzorová technológia vždy nastaví program umývania tak, aby boli riady dokonalo čisté, pri optimalizovanej spotrebe vody a energie. Nepotrebujete špeciálne programy pre sklo alebo intenzívny umývací program – jediný AUTO program sa úplne prispôsobí všetkým vašim potrebám.

Vždy čistá dojčenská fľaša

Program, ktorý napodobňuje sterilizačný proces, bol navrhnutý pre všetkých, ktorí potrebujú extra istotu, že ich riady a príslušenstvo bude skutočne hygienicky čisté, ako sú rodiny s dojčatami či malými deťmi. Táto možnosť predlžuje čas umývania a zvyšuje teplotu o 5 °C, keď použijete Eco alebo univerzálny program (v závislosti od modelu). V kombinácii s intenzívnym programom umožňuje umývanie pri teplote 75 °C - dostatočne vysokej, aby eliminovala väčšinu baktérií.

Rýchle denné umývanie

Vďaka optimalizácii všetkých fáz umývacieho cyklu zvládnu umývačky riadu Gorenje SmartFlex umyť riad už za 90 minút. To znamená, že pri plnom naplnení umývačky špinavým riadom budete mať riady dokonale čisté a suché oveľa rýchlejšie, než keby ste ich umývali a utierali ručne, a hlavne pri použití omnoho menšieho množstva vody a energie.

Nemusíte sa obávať pretečenia

S bezpečnostnou funkciou AquaStop je možné umývačku riadu nechať v prevádzke v noci, ako aj vo vašej neprítomnosti. V prípade úniku alebo zaplavenia AquaStop automaticky vypne prívod vody, zatiaľ čo čerpadlo odčerpá zvyškovú vodu z vane umývačky. AquaStop zostáva plne funkčný po celú dobu životnosti spotrebiča.

Efektívne rýchly

Efektívny, rýchly program určený na každodenné umývanie riadu s mierne zaschnutými zvyškami. Spolu s funkciou SpeedWash sa dá skrátiť na rekordných 15 minút.

Prispôsobené každému jednému hrncu

Skutočne jednoduchý systém nastavenia koša s dvoma alebo tromi úrovňami výšky vám umožní vložiť aj tie najväčšie hrnce a taniere, čo robí interiér vašej umývačky plne prispôsobiteľným vašim aktuálnym potrebám.

Vždy pod kontrolou

Dodatočný LED displej na vonkajšej strane dvierok umývačky neustále zobrazuje aktuálnu fázu umývacieho programu a zostávajúci čas. Takto budete vždy vedieť, či môžete bezpečne pridávať riad alebo či je vaša umývačka riadu v režime intenzívneho umývania, či prebieha proces sušenia alebo je umývací cyklus ukončený.
 

Kapacita súprav: 16 ks

Systém horného k

oša: MultiClack - mechanizmus pre nastavenie výšky koša bez nutnosti jeho výsuvu

SlidingDoor systém posúvnych dverí: Nie

Nastaviteľný záves otvárania dverí: Nie

Vnútorné LED osvetlenie: Nie

LedLight stavové svetlo na podlahu: Nie

Ďalšie možnosti

Funkcia ExtraHygiene - pre elimináciu väčšiny baktérií

Samočistiaci program

TotalDry - automatické pootvorenie dverí na konci umývacieho cyklu

Funkcia SpeedWash - možnosť skrátenia programov

Ionizátor vzduchu: Nie

Senzory:

Senzor hladiny vody

Senzor čistoty vody

 

Parametre:

Maximálna hlučnosť 42 dB
Počet programov 5
Počet súprav riadu 16
Trieda energetickej účinnosti 2021
  C

Fyzické vlastnosti a farba

Farba nerez
Šírka 60 cm
Výška 84.8 cm
Hĺbka 59.6 cm
Hmotnosť 51 Kg

Ďalšie vlastnosti

Značka Gorenje
Smart
  Nie

Hlučnosť

Maximálna hlučnosť 42 dB

Funkcie

Detská poistka
  Nie
Počet programov 5
Odložený štart
  Áno
Doba cyklu 205 min.
AquaStop funkcia
  Áno
Počet súprav riadu 16
AquaSensor funkcia Áno
Indik. zostávajúceho času Áno

Energetické údaje

Spotreba vody na cyklus 9.6 L
Celková spotreba 217 kWh
Trieda účin.sušenia A
Ročná spotreba energie 217 kWh
Ročná spotreba vody 2688 L
Trieda energetickej účinnosti 2021
  C
Spotreba elektrickej energie na 100 cyklov 76 kWh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Značka Gorenje
Energetická trieda C

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 25360 1
Krupina 25360 0
Lučenec 25360 0
Žarnovica 25360 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,