GoGEN TVH 32R640 STWEBW

Predaj skončil

GoGEN TVH 32R640 STWEBW, biela

S 80 cm inteligentným televízorom GoGEN TVH 32R640 STWEBW nudu rozhodne nezažijete. Pozornosť si získava nielen funkciami Smart TV, ale aj kvalitným obrazom, kedy na 32 palcoch využíva HD Ready rozlíšenie. Tomu napomáha 200 Hz technológia CMP pre šport i akčné filmy bez zásekov. Naladiť obľúbené stanice pritom umožní tuner DVB-T2/C/S2 s podporou budúceho štandardu HEVC (H.265) a certifikáciou ČRa, takže vás zmeny vo vysielaní nijako neohrozia.

Ak televízne vysielanie neuspokojí váš apetít, môžete sa vrhnúť do prostredia Smart TV, kde možno nielen sledovať televízne archívy vďaka podpore HbbTV, ale tiež si vychutnať obsah zo služieb, ako je YouTube alebo Netflix. Opomenúť sa nedá ani audio, o ktoré sa starajú stereo reproduktory s priestorovým zvukom a výkonom 12 W.


 

Kľúčové vlastnosti:

  • Vyhľadávané funkcie Smart TV
  • 80 cm HD Ready obraz
  • Priestorový zvuk s výkonom 12 W pre dokonalé pohltenie filmami, seriálmi i hrami
  • DVB-T2 overené – nemusíte riešiť zmeny vo vysielaní

 

Krásny obraz, skvelý zvuk a funkcie Smart TV. Jednoducho to, čo chcete.


 

 

80 cm HD Ready obraz

Na 32 palcoch (80 cm) sa môžete kochať krásnym obrazom, o ktorý sa stará HD Ready rozlíšenie. Oceníte ho pri sledovaní nových filmov i seriálov. Dopĺňa ho pritom technológia 200Hz CMP (Clear Motion Picture), aby televízor krásne plynulo vykreslil aj akčné filmy a šport.

 


Smart TV

Na vysokej úrovni je aj inteligentné prostredie televízora. Môžete sa tešiť na prepracovaný systém Smart TV, ktorý vám umožní sledovať filmy a seriály z online služieb, ako je napríklad YouTube či Netflix. Stačí sa pripojiť k vašej domácej sieti – klasicky káblom, alebo po dokúpení adaptéra GOGUSBWIFI1 cez Wi-Fi.



HbbTV

K dispozícii je tiež technológia hybridného televízneho vysielania, vďaka ktorej sa dostanete napríklad do kompletného archívu ČT v aplikácii iVysílání. Deti naopak ocenia prístup k reláciám iVysílání: Déčko. Môžete tiež sledovať seriály internetových televízií, ako je Stream.cz a mnoho ďalších.

 


DVB-T2 overené

Televízor je 100 % pripravený na príjem signálu novej generácie DVB-T2 s kodekom H.265 HEVC. Prešiel certifikovanými testami s D-book, čo je prehľad základných technických parametrov, ktoré musia spĺňať televízne prijímače a tunery DVB-T2 určené pre tuzemský trh.

 


 

Skylink Live TV – alternatíva príjmu satelitného vysielania

Internetová televízia Skylink Live TV umožňuje na televízoroch GoGEN sledovať vysielanie vybraných programov z ponuky satelitnej platformy Skylink. Skylink Live TV je možné používať aj bez satelitnej antény. Na jej využitie stačí pripojiť televízor k internetovej sieti a spustiť predinštalovanú aplikáciu Skylink Live TV v televízore. Viac informácií nájdete na stránke výrobcu.

Značka Gogen

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,