Gogen MAXPAD9G5B

Gogen |
Predaj skončil

Tento modrý tablet je špeciálne navrhnutý pre detského užívateľa. Jeho základom je špeciálne detské rozhranie pre zjednodušené ovládanie a prístup k nainštalovaným aplikáciám. Súčasťou sú tiež predná aj zadná kamera, reproduktor alebo mikrofón. Detské prostredie pre najmenšieho užívateľa Detské prostredie v tablete MAXPAD9 G5p je špeciálne koncipované tak, aby vyhovovalo jeho najčastejším užívateľom. Ľahko tak nájdu a spustia svoju obľúbenú aplikáciu, hru alebo foťák. Nemôže sa však stať, že by odinštalovali dôležitú súčasť tabletu alebo zasahovali do systémových nastavení.

Veľa českých výukových aplikácií Hlavným benefitom detského tabletu MAXPAD9 G5p je možnosť stiahnutia úplných verzií českých výukových aplikácií. Jedná sa napr. o výučbu počítanie, precvičovanie slovíčok, logopédiu, aplikáciu na precvičenie priestorovej orientácie, základy prvej pomoci, dopravná výchova apod. Okrem iného možno stiahnuť aj aplikáciu Česká písanka, ktorá v kombinácii s detským stylusom (súčasťou balenia), pomôže deťom sa základmi písania.

S využitím modernej technológie a zábavnou formou sa tak deti nachystajú na začatie školskej dochádzky. Majte nad nimi dohľad Úplne unikátna je tiež zabudovaná rodičovská kontrola. Na tablete je možné nastaviť až 4 rôzne detské profily. Každému profilu je možné potom nastaviť rozdielne parametre využívania, napr. podľa veku dieťaťa. Možno obmedziť používanie konkrétnych aplikácií, zamedziť prístupu k internetu alebo vybrať len niektoré webové stránky, ktoré môže dieťa na tablete navštíviť. Nastaviť možno tiež časový priestor, kedy možno tablet na konkrétnom detskom profile využívať. A to rôzne pre jednotlivé dni v týždni. Možno tak povoliť dlhšie využitie napr. cez víkend oproti používaniu tabletu vo všedný deň. Aplikácie a detské prostredie Súčasťou tabletu sú, vedľa stiahnuteľných aplikácií, tiež hry a ďalšie zábavné aplikácie. Hry sú striktne športové a arkádové - nemusíte sa tak obávať nevhodných "strieľačiek" apod. Množstvo zábavy prináša aj aplikácie na maľovanie - aj tú je možné využiť v kombinácii s priloženým stylusom. Fotografie zhotovené na tablete možno navyše "umelecky" upraviť pomocou aplikácie Čarovný fotoaparát. Vedľa detského prostredia funguje tablet aj ako štandardné dotykové zariadenie s operačným systém Android. Ten tak ocenia najmä starší súrodenci alebo rodičia. Vďaka vstavanej Wi-Fi sa ľahko pripojíte k internetu a môžete tablet používať aj pre svoju prácu alebo na dovolenke.

MAXPAD9 G5p skrátka ponúka všetko pre každého člena rodiny. PROCESOR Rockchip 3126 Cortex A7 Quad-core CPU, na frekvencii 1,3 GHz PAMÄŤ Interná pamäť 16 GB 1 GB RAM DDR3 OPERAČNÝ SYSTÉM Android 4.4 KitKat DISPLEJ 9 "" (22,8 cm) kapacitný dotykový displej Rozlíšenie 1024 x 600 pxl Pomer strán 16: 9 DETSKÝ A RODIČOVSKÝ MÓD rodičovská kontrola VÝBAVA WiFi 802.11 b / g / n 0,3MP / 2MP predná / zadná kamera vstavaný reproduktor vstavaný mikrofón Multimediálne funkcie Podpora formátov - foto: JPEG, BMP, GIF, PNG Podpora formátov - audio: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, AAC, OGG

Podpora formátov - video: AVI, WMV, MP4, MKV, RM, RMVB, FLV, MOV, 3GP, VOB - až do 1080p INTERNET Možnosť sťahovania aplikácií z Google Play Internetový prehliadač KONEKTORY Slot pre Micro SD karty (max. 32 GB) Slúchadlový výstup USB PC (micro USB) BATÉRIE Li-ion batéria 3500 mAh / 3,7 V PRÍSLUŠENSTVO USB kábel AC / DC nabíjačka Silikónové ochranné puzdro Stylus (touchpen)

Rozmery výrobku:

Hmotnosť (kg): 0.650

Výška (cm): 16.50

Šírka (cm): 2.00

Hĺbka (cm): 26.00 

Značka Gogen

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,