Gogen BPS 738

Doprava zadarmo
Dostupnosť
Skladom (2 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
229,00 €
190,83 € bez DPH
Predĺženie záruky
Záruka: 2 roky

GoGEN BPS 738

Bez hudby nie je zábava. Užívajte si s rodinou i priateľmi perfektné dni, večery aj noci v sprievode vašich obľúbených interpretov. Púšťajte si pesničky nahlas a vo vysokej kvalite doma v obývačke aj pri bazéne na záhrade. S párty reproduktorom GoGEN BPS 738 získate výbornú akustiku, štýlové osvetlenie a rad moderných funkcií, vďaka ktorým si zariadenie ihneď po prvom použití zamilujete. Tešiť sa môžete aj na mikrofón, ktorý je súčasťou balenia.

Široké možnosti pripojenia

Prístroj ponúka celkový výkon 160 W. Hudbu môžete prehrávať z rady zdrojov. Najpohodlnejšie je pripojiť telefón či tablet bezdrôtovo cez Bluetooth. Na výber však máte aj USBAUX-IN alebo dva CINCH konektory, takže ponuka je naozaj široká. Samozrejmosťou je aj FM rádio. 30 obľúbených staníc si môžete uložiť do predvolieb, aby ste ich mali vždy ihneď dostupné. Vďaka dvom vstupom pre mikrofón je možné reproduktor využívať tiež pre karaoke, prípadne na pripojenie gitary.

 

Dunivý výkon

Užívajte si svoju obľúbenú hudbu na plné pecky. Po spustení sa z reproduktora začne šíriť melódia v skvelej kvalite. Vďaka výkonu 2× 80 W si ju vychutnáte naplno aj pri vysokej hlasitosti. Pre ešte lepší zážitok využite ekvalizéry alebo funkciu zvýraznenia basov, aby vám rytmus prúdil každou časťou tela. 


 

LCD displej

O všetkom nastavení máte maximálny prehľad vďaka veľkému LCD displeju. Vidíte na ňom informácie o zdroji hudby, aktívne párovanie, naladenú rádiovú frekvenciu a podobne.

 


 

Nabíjanie smartfónu

Nielen, že smartfón využijete ako zdroj hudby, ktorú streamuje bezdrôtovo po prepojení zariadenia cez Bluetooth. Z reproduktora môžete telefón aj nabíjať. Ani pri celovečernom počúvaní sa preto nestane, že by sa telefónu vybila batéria.


 

Funkcia Karaoke

Karaoke je zábava pre deti i dospelých. Pripojte k reproduktoru až dva mikrofóny a ukážte, aký talent sa vo vás skrýva. Ak nechcete využiť oba konektory pre mikrofón, môžete do jedného zapojiť napr. gitaru a sprevádzať speváka akusticky. 


 

LED efekty

Nielen zvuk, ale aj osvetlenie musí mať úroveň, aby ste sa naplno ponorili do atmosféry večera. Reproduktor je práve z tohto dôvodu vybavený farebným LED podsvietením. Na výber máte rad rôznych svetelných efektov, ktoré sa skvele hodia ku každému hudobnému štýlu.

Značka Gogen

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 22612 1
Krupina 22612 1
Lučenec 22612 0
Žarnovica 22612 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,