Gallet FMOE205W

Doprava zadarmo
Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
64,90 €
54,08 € bez DPH
Príslušenstvo
+5,90 €
+5,90 €
Záruka: 2 roky

Moderná mikrovlnná rúra Gallet FMOE 205W je synonymom pohodlia. Vďaka vysokému výkonu a rovnomernému šíreniu mikrovĺn, ktorému napomáha tiež sklenený otočný tanier, ohreje jedlo behom niekoľkých málo minút presne podľa vašich predstáv. Vy tak nemusíte vystáť dieru pri sporáku, ani sa trápiť náhlym hladom.

Táto mikrovlnná rúra navyše dokáže jedlo nielen ohrievať, ale aj variť a rozmrazovať. Pre optimálny výsledok sa výkon a doba rozmrazovania automaticky prispôsobí zadanej hmotnosti zmrazenej potraviny.

Ovládanie je vďaka názornému ovládaciemu panelu veľmi intuitívne a zvládnu ho všetky generácie. Dobu ohrevu je možné nastaviť až na 95 minút. To vám príde vhod hlavne pokiaľ sa rozhodnete v mikrovlnke variť či piecť. Vďaka šiestim prednastaveným programom môžete ľahko pripraviť pizzu, zemiaky alebo napr. popcorn.

Zvolená doba ohrevu sa následne odpočítava na dobre čitateľnom digitálnom displeji, ktorý v dobe nečinnosti mikrovlnky slúži ako hodiny.

Vďaka vnútornému osvetleniu máte dokonalý prehľad o tom, čo sa vo vnútri deje. Pokiaľ však nechcete sledovať, až bude hotovo, jednoducho sa spoľahnite na zvukovú signalizáciu, ktorá vás na uplynutie nastavenej doby upozorní.

Dvierka potom pohodlne otvorte pomocou držadla, čím sa mikrovlnná rúra zároveň automaticky vypne.

Pre bezpečnosť veľkých aj malých jedákov

Mikrovlnná rúra Gallet FMOE 205W je navyše vybavená detskou bezpečnostnou poistkou, ktorá po jednej minúte nečinnosti automaticky uzamkne ovládací panel. Túto poistku jednoducho deaktivujete otvorením a zatvorením dvierok. Nestane sa tak, že by v dobe vašej neprítomnosti deti mikrovlnku bezcieľne – či už chcene, alebo nechcene – spustili.

Značka Gallet

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,