ETA Vital Press 1032 90000

Eta | Odšťavovače | Kód: 18433
Doprava zadarmo
Dostupnosť
Skladom (5 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
199,00 €
165,83 € bez DPH
Záruka: 2 roky

ETA Vital Press 1032 90000, čierna

Ste zástancom zdravého životného štýlu? Chcete dopriať svojmu telu len to najlepšie? Hľadáte niečo, čo by vám uľahčilo prípravu chutných a hlavne zdravých štiav? Tak je možno pre vás tou pravou voľbou odšťavovač ETA Vital Press 1032 90000. Jedná sa o vysoko výkonný odšťavovač, ktorý vám uľahčí prípravu vami obľúbených nápojov z ovocia a zeleniny. Tento model kombinuje všetky hlavné vlastnosti, ktoré od prístroja tohto druhu požadujete – vysoký výkon, zachovanie vitamínov a živín, nízky hluk a jednoduchú údržbu.

ETA Vital Press – jednotka v lisovaní ríbezlí.


Výkonný a tichý

Aj napriek maximálnemu príkonu 200 W vás nebude pri príprave nápojov odšťavovač príliš rušiť. Chod prístroja je veľmi tichý a nepresahuje veľmi príjemnú hranicu 71 dB. Vital Press 1032 90000 disponuje dvoma plniacimi otvormi, ktoré zaistia rýchle, dôkladné a pri použití viacerých surovín tiež rovnomerné premiešanie jednotlivých zložiek. Odšťavovač je tiež vybavený dvoma nerezovými sitkami určenými pre odšťavenie rôznych druhov potravín. Funkciou, ktorú ocenia najmä gazdinky, je zátka s funkciou dripStop, ktorá zabráni odkvapkávaniu šťavy po vybratí nádoby. Tá má viac než dostatočný objem 1 liter. Všetky procesy máte pod kontrolou vďaka dotykovému ovládaniu. Prevádzku indikuje svetelná signalizácia.



Jednoduchý na údržbu

Odšťavovač je zhotovený z veľmi kvalitného a vysoko odolného materiálu, ktorý je jednoduchý na údržbu. Všetky komponenty odšťavovača sú kompletne rozoberateľné a dajú sa umývať dokonca v umývačke, s výnimkou odoberateľnej pohonnej jednotky.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 18433 1
Krupina 18433 1
Lučenec 18433 2
Žarnovica 18433 1

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,