ETA Tiara II 0269 90000

Eta | Žehličky | Kód: 21610
Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
27,90 €
23,25 € bez DPH
Záruka: 2 roky

ETA Tiara II 0269 90000

Naparovacia žehlička by nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Vypraná bielizeň je základ, ale ak je pokrčená, celkový dojem je ihneď o poznanie horší. Našťastie s kvalitnou žehličkou ETA Tiara II 0269 90000 zvládnete narovnať látky žmurknutím oka. Keramická žehliaca plocha sa pýši vysokou vodivosťou tepla a jeho rozložením po celej ploche, takže oblečenie vyžehlíte rýchlejšie a ľahšie.

Aj najodolnejšie záhyby sa poddajú

príkonom 2 200 W si prístroj hravo poradí aj s odolnými záhybmi. Upravujte si variabilný prísun pary až do 40 g/min. Ak látka naozaj nechce povoliť, aktivujte parný ráz 120 g a máte vybavené. Veľká nádržka na vodu s objemom 450 ml vám vystačí na celé žehlenie bez toho, aby ste museli prácu prerušovať a vodu dopĺňať. Na individuálne použitie a ešte väčšiu flexibilitu poslúži okrem nastaviteľného množstva pary tiež regulovateľná teplota, aby nedošlo napríklad k ničeniu jemných látok.

Bez kvapiek

Za pomoci funkcie Drip Stop zaistíte, že bielizeň zostane voňavá a čistá aj po žehlení. Počas práce totiž nebudú zo žehličky kvapkať kvapky, ktoré by tvorili na oblečení škvrny. Žehličku možno použiť aj v rýchlosti pred odchodom do práce, nemusíte ani vyťahovať žehliacu dosku. Využite funkciu vertikálneho naparovania a dolaďte vzhľad kostýmu či šiat priamo, keď je oblečenie zavesené na ramienku. Prístroj disponuje funkciou samočistenia, údržba vás teda nebude stáť ani sekundu času. Systém Anti Calc zabezpečí, že sa vo vnútri zariadenia nebude usadzovať vodný kameň, ktorý by mohol negatívne ovplyvniť kvalitu vody a tým aj výsledky žehlenia.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 21610 1
Krupina 21610 0
Lučenec 21610 0
Žarnovica 21610 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,