ETA SuperSteam 2275 90000

Eta | Žehličky | Kód: 23015
Doprava zadarmo
Dostupnosť
Skladom (10 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
68,90 €
57,42 € bez DPH
Záruka: 2 roky

ETA SuperSteam 22750 90000, biela/zlatá

Naparovacia žehlička ETA Super Steam 22750 90000 vám pomôže s riešením veľkého množstva čistej bielizne. S príkonom 3000 W sa veľmi rýchlo zahreje na požadovanú prevádzkovú teplotu, s žehlením preto môžete začať takmer okamžite. S konštantným naparovaním pary 50 g/min dosiahnete skvelé výsledky žehlenia, pre extra odolné tkaniny možno parným šokom navýšiť paru až na 200 g/min. V prípade potreby možno funkciu pary vypnúť a využiť model ako suchú žehličku.

Výkonný domáci pomocník

Prístroj umožňuje skvelú manipuláciu všetkými smermi, čím vám uľahčí prácu. S úzkou špičkou sa pohodlne dostanete aj okolo gombíkov a do iných horšie dostupných miest. Vhodná je aj pre vertikálne naparovanie Vertical Steam. K dispozícii je tiež možnosť plynule voliť teplotu a paru tak, aby ste sa mohli prispôsobiť každému druhu tkanín. Žehlenie silných a nepoddajných materiálov si uľahčíte s kropením, funkcia Drip Stop zabraňuje odkvapkávaniu vody. O stave žehličky vás upozorní svetelná signalizácia.

 

Rýchly ohrev, plynulý výstup pary a komfortné žehlenie. Čo viac si priať.

 

 

Žehliaca plocha Eloxium

Žehliaca plocha je tvorená špeciálnou hliníkovou platňou s povrchovou úpravou Eloxium Premium, ktorá rovnomerne a optimálne rozvádza teplo po celej ploche. Je nepriľnavá, vyniká skvelým kĺzaním po materiáloch a má vyššiu odolnosť proti poškriabaniu. Otvory umiestnené na špičke a bokoch žehliacej plochy zaistia maximálnu a presnú distribúciu pary.

 

 

 

Senzor dotyku

V rukoväti žehličky sa nachádza integrovaný senzor dotyku. V prípade aktivovania funkcie sa vďaka nemu automaticky vyvinie para, keď držadlo uchopíte do ruky. Žehlička sa ľahko ovláda pomocou tlačidiel, nastavené funkcie a zvolená teplota sú prehľadne zobrazené na veľkom farebnom LCD displeji.

 

 

Pohodlné plnenie vodou

S nádržou na vodu s objemom 450 ml si môžete užiť žehlenie bez nutnosti častého doplňovania vody.

 

 

 

Komfortná obsluha

K pohodlnej obsluhe prispieva ergonomicky tvarovaná rukoväť a extra dlhý prívodný kábel 2,5 m s výkyvným kĺbom, ktorý ho chráni pred poškodením. Po dokončenom žehlenia môžete kábel navinúť okolo prístroja.

 

 

 

Automatické čistenie

Čistenie žehličky uľahčí Anti-Calc systém, ktorý zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa a Self Clean funkcia, ktorá kompletne vyčistí celý vnútorný priestor.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 23015 2
Krupina 23015 2
Lučenec 23015 3
Žarnovica 23015 3

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,