ETA Steampot 0134 90000

Eta | Parné hrnce | Kód: 12692
Doprava zadarmo

Hrniec parný ETA Steampot 0134 90000

Dostupnosť
Skladom (2 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
68,90 €
57,42 € bez DPH

Hrniec parný ETA Steampot 0134 90000

Parný hrniec ETA Steampot vám varenie nielen uľahčí, ale aj urýchli, a tým ho tiež urobí oveľa úspornejším. Šetrným varením v pare potraviny nestrácajú svoju prirodzenú chuť ani živiny. Zároveň je však vďaka príkonu 1000 W hrniec dostatočne výkonný, aby zvládol prípravu mäsa, ryže, zeleniny alebo aj vajec. Všetko je navyše zahalené do moderného dizajnu, ktorý sluší snáď všetkým kuchyniam.

Tri poschodia pre kompletné menu

Vďaka trom transparentným nádobám na varenie o celkovej kapacite 12,25 l v parnom hrnci ľahko pripravíte celú hostinu. Zatiaľ čo sa na spodnom poschodí pripravuje šťavnaté kura alebo ryba, príloha sa môže variť v úrovni nad nimi. Najvyššie poschodie potom môže obsadiť pestrá škála zeleniny, ktorá si vďaka šetrnej príprave zachová svoje farby a vitamíny.

Na varenie jednoduchších pokrmov alebo ich menšieho množstva potom samozrejme môžete využiť iba jednu alebo dve z nádob.

Tým však možnosti hrnca Steampot nekončia. Súčasťou a praktickou vychytávkou je tiež nadstavec na varenie vajec a miska na varenie ryže o objeme 1,5 l, ktorá zároveň poslúži na prípravu polievok alebo pokrmov varených priamo v omáčke.

Varte s ľahkosťou

Varenie v parnom hrnci ETA Steampot je veľmi jednoduché – ľahko prístupnú nádržku naplníte vodou a prístroj zapnete. Následne sa rozsvieti svetelná kontrolka signalizujúca prevádzku a začne sa tvoriť para. Medzitým si pripravíte všetky suroviny, ktoré potom iba vložíte do parou vyhriateho hrnca.

Varenie vám uľahčí tiež časový spínač, ktorý môžete nastaviť až na 75 minút. Manipulácia s hrncom je príjemná vďaka tepelne odizolovaným držadlám.

O bezpečnosť sa postará bezpečnostná tepelná poistka a protišmykové nožičky.

Ukazovateľ hladiny vody potom zaistí neustály prehľad, či je v nádržke dostatok vody. Jej doplnenie potom ľahko urobíte bez toho, aby ste museli dávať nádoby, v ktorých sa jedlo pripravuje dole.

Jednoduchá údržba

Povrch celého hrnca je ľahko umývateľný, nádoby potom môžete jednoducho prenechať umývačke riadu. Dĺžku prívodného kábla si vďaka priestoru na dne hrnca môžete ľahko prispôsobiť tak, aby vám na linke neprekážal.

Predĺžená záruka

Na vyhrievacie teleso parného hrnca ETA Steampot sa vzťahuje bezplatná služba Predĺženej záruky. Po registrácii sa tak záruka na výhrevné teleso hrnca predĺži na 3 roky. Predĺženú záruku si zaregistrujte TU.

 

Parametre:

  • Časovač/minútka mechanické minútky
  • Displej bez displeja
  • Ukazovateľ množstva vody Áno
  • Príkon 1000 W
  • Počet varných nádob 3
  • Varenie ryže Áno
  • Držiak na varenie vajec Áno
  • Objem parného hrnca 12.25 l
Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 12692 1
Krupina 12692 0
Lučenec 12692 1
Žarnovica 12692 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,