ETA Sonetic 1707 90000

Eta | Elektrické zubné kefky | Kód: 20129
Doprava zadarmo

ETA SONETIC - revolučná technológia v starostlivosti o dentálnu hygienu. Sonická technológia MOVE+, technológia microBUBBLES, šikovný 2 minútový časovač

Dostupnosť
Skladom (4 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
57,90 €
48,25 € bez DPH
Záruka: 2 roky

Popis:

 

Zdravé zuby

Tú najlepšiu starostlivosť o vaše zuby poskytne zubná kefka ETA Sonetic 1707 90000 v elegantnom bielom prevedení, ktoré sa bude hodiť do každej kúpeľne. Je už dávno známe, že bežné manuálne kefky nevyčistia zuby tak precízne. Navyše táto kefka značky ETA ponúkne kompletný servis vašim zubom aj ďasnám. Zuby dokonale vyčistí a ďasná príjemne namasírujeMá niekoľko režimov čistenia, takže sa vám prispôsobí.

Nové technológie

ETA prišla s novou technológiou čistenia ústnej dutiny. Vďaka inovatívnej sonickej technológii MOVE+ táto kefka vydá až 31 000 pohybov/min. Zuby vyčisti precízne a za čas, stanovený zubármi za dostačujúci, pre efektívne a stopercentné vyčistenie chrupu. Dentisti totiž odporúčajú čistiť zuby 2 minúty. Nemusíte mať u seba stopky, zubná kefka ETA vám všetko s radosťou spočíta. Po každých 30 sekundách dá signál a vy si tak čistenie jednoducho rozdelíte na 4 časti, každej jednej časti zubov sa budete týmto spôsobom venovať dokonale.

Ďalšia technológia microBUBBLES vyčistí medzizubné priestory. Vďaka tomuto kombu technológii vaša ústna dutina dostane ucelenú starostlivosť a vy to naozaj pocítite. V balení nájdete 3 kefky, ktoré vďaka UV sanitizéru zostanú po každom použití hygienicky čisté. UV svetlo kefky po každom použití dezinfikuje a zničí až 99,9 % baktérii.

Šetrná starostlivosť o vašu ústnu dutinu

Zubná kefka ETA Sonetic 1707 90000 dokáže byť šetrné aj k citlivým zubom. Pri čistení máte na výber z troch režimov - Intenzívny, Šetrný a Masáž pre lepšie prekrvenie ďasien. Komplexná starostlivosť o zuby a ďasná tak poskytne pocit dokonale čistých zubov, príjemné prekrvenie ďasien a vedomie, že kefky sú hygienicky ošetrené a nachystané pre ďalšie použitie.

 

Prevádzka

Kefka ETA Sonetic 1707 90000 vydrží v prevádzke neskutočne dlho. O tom, koľko má sily, vás bude informovať kontrolka. Ďalšia kontrolka napomôže zistiť, či sa kefka nabíja a či už pozbierala dosť síl. Nabíjanie prebieha indukčne (bezdrôtovo). Kefka je vodoodolný (skupina IPX7). V balení nájdete telo kefky, 3 farebne odlíšené hlavice so štetinami DuPont a nabíjací stojan s UV sanitizérom.

ETA na tento produkt navyše poskytuje predĺženú záruku 3 roky na akumulátor. Predĺženú záruku si registrujte TU.

 

Technické parametre:

  • Počet oscilačných pohybov za minútu 31000
  • Úložný priestor Áno
  • Zdroj energie akumulátorový (Li-On)
  • Ústna sprcha Nie
  • Časovač Áno
  • SMART Nie
  • Typ sonická
Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 20129 1
Krupina 20129 1
Lučenec 20129 1
Žarnovica 20129 1

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,