ETA Sonetic 0707 90000 sonická

Eta | Elektrické zubné kefky | Kód: 25634

ETA SONETIC - revolučná technológia v starostlivosti o dentálnu hygienu. Sonická technológia MOVE+, technológia microBUBBLES, šikovný 2minútový časovač

Dostupnosť
Skladom (3 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
44,90 €
37,42 € bez DPH

Precízna starostlivosť o vaše zuby

Každodenná starostlivosť o vaše zuby nemusí byť nijak náročná. Sonická zubná kefka ETA Sonetic 0707 90000 sa postará o maximálne efektívnu dentálnu hygienu a zanechá vaše zuby jedinečne čisté v priebehu niekoľkých minút. Manuálne kefky prekonajú predovšetkým v precíznejšom odstraňovaní zubného povlaku a čistení medzizubných priestorov, čomu napomáha 31 000 oscilačných pohybov za minútu. Dotiahnite starostlivosť o vaše zuby k úplnej dokonalosti!

Zubný kaz už nebude mať šancu!

Kefka ETA Sonetic vám výrazne pomôže v prevencii proti zubnému kazu a kameňu, krvácaniu ďasien, zápachu z úst aj parodontóze. Rovnako je výhodný pre starostlivosť o citlivé zuby a vďaka trom režimom čistenia si budete môcť dopriať to, čo skutočne potrebujete. Intenzívny režim zaistí efektívne čistenie zubov, ďasien, k dispozícii je tiež šetrný režim pre jemnejšiu starostlivosť. Využiť môžete tiež masáž ďasien pre ich lepšie prekrvenie.

Inovatívna technológia pre šetrnú starostlivosť

Hlavica kefky je špeciálne navrhnutá tak, aby presne kopírovala tvar zubov a línii ďasien. Vďaka tomu perfektne odstráni všetky nečistoty, a to aj na miestach, kde sa bežná kefka nedostane. Kefka je zároveň šetrná s vášmu chrupu vďaka technológii microBUBBLES a sonickej technológii MOVE+, kedy dokáže čistiť až 31 000 pohybmi za minútu. Tým efektívnejšie odstraňuje povlak aj baktérie a prispieva tak k príjemnejším návštevám zubára.

Kompletné vybavenie pre pohodlné čistenie zubov

Inteligentný časovač umožní rovnomerné čistenie jednotlivých časti ústnej dutiny po 30 sekundách, vždy tak budete vedieť, kedy je čas sa posunúť ďalej. Zubná kefka ETA Sonetic 0707 90000 je vhodný pre každodennú ústnu hygienu, pre čistenie implantátov, fixných strojčekov, mostíkov a koruniek. V balení nájdete dve hlavice kefky s farebným rozlíšením, nabíjací stojan s bezdrôtovou technológiou a odkladací priestor pre príslušenstvo. Svetelná signalizácia vás bude informovať o stave nabíjanie.

ETA na tento produkt navyše poskytuje predĺženú záruku 3 roky na akumulátor. Predĺženú záruku si registrujte TU.

 

Parametre:

Počet oscilačných pohybov za minútu 31000

Úložný priestor Nie

Zdroj energie akumulátorový (Li-On)

Ústna sprcha Nie

Časovač Áno

SMART Nie

Typ sonická

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 25634 1
Krupina 25634 1
Lučenec 25634 1
Žarnovica 25634 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,