ETA Sonar Aqua Plus 3232 90000

Eta | Tyčové vysávače | Kód: 26967

Tyčový vysávač 3 v 1 s mopovaním, digitálnym motorom a 25,2V Li-ion akumulátorom. SMART DUST SENZOR pre automatickú reguláciu výkonu

Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
269,00 €
224,17 € bez DPH
Príslušenstvo
+2,50 €

 

Extra výkonný tyčový vysávač ETA Sonar Aqua Plus je tu pre všetkých, ktorí hľadajú dôkladné a zároveň jednoduché upratovanie. Okrem vysávania totiž perfektne zvládne poumývať a zanechá celú domácnosť krásne čistú. Výkonný digitálny motor vám zaistí silný sací výkon a dlhú životnosť. S týmto parťákom vám to bude jednoducho klapať skutočne dlho.

Automaticky prispôsobí sací výkon

Unikátna technológia SMART DUST SENZOR automaticky prispôsobí sací výkon aktuálnemu znečisteniu podlahy. Vysávač si tak sám zvýši sací výkon, pokiaľ sa dostane do kontaktu s väčším množstvom nečistôt a po ich vysatí ho znova zníži. Docielite tak nielen naozaj dôkladné a pohodlné upratanie, ale optimalizujete aj spotrebu energie a šetríte batériu.

Vysoký sací výkon

ETA Sonar Aqua Plus vás svojou silou naozaj prekvapí. Jeho sací výkon dosahuje až 125 wattov a vybrať si môžete až zo 6 úrovní nastavení. Okrem automatického režimu tak sací výkon môžete regulovať aj manuálne, podľa svojho uváženia. Vyšší výkon je ideálny na vysávanie kobercov a väčších nečistôt. Nižší výkon vám zasa skvele poslúži pri vysávaní menej znečistených parkiet a iných tvrdých podláh.


 
Vymeniteľný 25,2V Li-ion akumulátor sa postará až o 25 minút efektívneho upratovania. Stav batérie aj výkon môžete sledovať na prehľadnom LED displeji. V prípade, že sa batéria úplne vybije, jej opätovné nabitie potom trvá 4-6 hodín. Batériu môžete jednoducho vybrať a v prípade potreby dokúpiť náhradnú. 

Prach a špina putujú do nádoby na prach s objemom 0,5 l. O účinnú filtráciu sa potom postarajú 2 kvalitné HEPA filtre, ktoré pozbierajú aj tie najmenšie čiastočky prachu a nečistôt.

Efektívne upratovanie bez káblov

Užite si voľnosť pohybu bez kábla. Vysajte rýchlo a presne tam, kde je to potrebné. ETA Sonar Aqua Plus váži iba 3 kg, vysávanie tak bude radosť.

Na skutočne dôkladné upratovanie má ETA Sonar Aqua Plus vo výbave veľkú rotačnú kefu, ktorá je špeciálne určená na vysávanie kobercov s nízkym vlasom, parkiet a tvrdých podláh. Jemná kefka je veľmi šetrná a nemusíte sa tak báť žiadneho poškrabania podláh.

Zabudnite na kľačanie zakaždým, keď chcete povysávať pod posteľou. Vďaka flexibilnému kĺbu a praktickým LED diódam na hubici sa jednoducho dostanete aj pod nízky nábytok.

Expert na mopovanie

Tyčový vysávač ETA Sonar Aqua Plus umýva a vysáva jedným ťahom. Mopovací nadstavec jednoducho naplníte vodou, navlhčíte mopovaciu textíliu a za okamih máte upratané. Mopovať môžete so zapnutým aj vypnutým vysávaním. Mopovaciu textíliu, ktorá je v balení, môžete pohodlne prať v práčke.

Jedným cvaknutím premeníte tyčový vysávač na praktickú ručnú jednotku. Tú využijete pri rýchlom upratovaní po deťoch a uľahčí vám aj upratovanie interiéru auta.

Na ručnú jednotku za okamih nasadíte malú elektrickú turbohubicu, ktorá je ako stvorená na vysávanie čalúnenia. Efektívne zbiera vlasy a chlpy domácich miláčikov z každého gauča, kresla či postele.
 
V balení nechýba ani extra dlhá štrbinová hubica SOFT TOUCH, ktorá vám pomôže s vysávaním úzkych a ťažko prístupných miest. Ľahko tak poupratujete za nábytkom alebo na vyšších policiach. Špeciálny SOFT TOUCH povrch sa príjemne drží a nekĺže.

Kefka 2 v 1 s hubicou na čalúnenie – kefka je ideálna na šetrné odstránenie prachu a pavučín, napr. na stenách či obrazoch, hubica na čalúnenie skvele povysáva čalúnenie a mäkké vankúše. 

Stále po ruke! 

Súčasťou balenia je aj praktický držiak na stenu s integrovanou funkciou nabíjania, kam vysávač po dokončení upratovania odložíte. Žiadne otravné zapájanie nabíjacích káblov sa ale nekoná. Vysávač stačí odložiť do nástenného úchytu a nabíjanie začne automaticky. Vysávač tak bude vždy pripravený na ďalšie kolo upratovania. 

Jednoduchá údržba

Cesta k čistému domovu vedie cez čistý vysávač. Pravidelnou údržbou nielen zachováte vysokú účinnosť vysávania, ale vysávač vám bude slúžiť oveľa dlhšie.

Pri čistení turbohubice a podlahových hubíc odstráňte namotané nečistoty, prípadne vlasy a zvieracie chlpy. Výstupný HEPA filter, ktorý sa nachádza v zadnej časti ručnej jednotky jemne vyklepte alebo vyfúkajte.

Nezabudnite ani na vstupný HEPA filter, ktorý chráni motor vysávača a má vplyv na jeho výkon a životnosť. Po vysypaní nádobky na prach vyberte separátor a následne aj vstupný HEPA filter. Všetky súčasti očistite od prachu a jemne vyklepte.

 

 

 

Predĺžená záruka až na 10 rokov

Veríme, že s vami bude ETA Sonar Aqua Plus skutočne dlho. Preto vám zadarmo na vysávač predĺžime záruku až na 10 rokov, stačí sa zaregistrovať TU

 

Parametre:

Nezaradené:
Zdroj energie: akumulátorový (Li-Ion)
Ručný a tyčový vysávač 2 v 1: áno
Typ filtrácie: bezvreckový
Čas prevádzky: 25 rol
Hlučnosť: 82
Mokré čistenie: áno
Objem prachového vrecka alebo nádoby: 0.5
Osvetlenie na hubici: áno

Rozmery produktu:
Šírka: 25 cm
Výška: 118.5 cm
Hĺbka: 25 cm
Hmotnosť: 5.01 kg

Rozmery balíka:
Šírka: 68.5 cm
Výška: 27 cm
Hĺbka: 22 cm
Hmotnosť: 6.59 kg

Špecifikácie:

 

Tyčový a ručný vysávač s mopom 3 v 1 TRIPLE ACTION


• Vytiera a vysáva v jednom kroku
• Digitálny motor poskytujúci silný sací výkon a dlhú životnosť
• Vysoká účinnosť vysávania
• 6 úrovní sacieho výkonu pre optimálne využitie
• SMART DUST SENZOR - automaticky reguluje sací výkon podľa miery znečistenia, a tým šetrí batériu
• LED displeje signalizujúce stav batérie, výkonu a mieru znečistenia vysávaného povrchu
• Výkonný a ľahko vymeniteľný Li-Ion akumulátor 25,2 V
• Výdrž akumulátora až 25 minút
• Praktické LED diódy pre osvetlenie vysávanej plochy
• Inovatívna kovová rúrka s flexibilným kĺbom na upratovanie ťažko dostupných miest, pod nábytkom, sedačkou, posteľou, …
• 2 kvalitné HEPA filtre zachytia aj tie najmenšie mikročastice
• Objem prachovej nádoby 0,5 l
• Kapacita mopovacieho nadstavca 0,5 l
• Doba nabíjania 4-6 hod
• Jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba
• Deklarovaná hladina akustického výkonu 82 dB(A) re 1pW

Príslušenstvo:
• Veľká rotačná turbokefa a flexibilným kĺbom - je určená špeciálne pre vysávanie kobercov s nízkym vlasom, parkiet a tvrdých podláh (linolea, dlažby či plávajúcich podlahy). Jeho kefka je šetrná a pri vysávaní eliminuje riziko poškriabania podlahy.
• Malá elektrická turbokefa je určená na vysávanie čalúnenia - účinne z nich pozbiera vlasy aj zvieraciu srsť
• Mopovací nástavec - špeciálne navrhnutý pre morké čistenie všetkých druhov tvrdých podláh (drevo, linoleum, vinyl, dlažba, parkety, plávajúca podlaha a pod.)
• 2x mopovacia textília z mikrovlákna (možnosť prania v práčke)
• Inovatívna kovová rúrka s flexibilným kĺbom na upratovanie ťažko dostupných miest, pod nábytkom, sedačkou, posteľou, …
• Extra dlhá štrbinová hubica SOFT TOUCH - je vhodná na vysávanie v úzkych a veľmi ťažko prístupných miestach (napr. za nábytkom atď.). Špeciálny SOFT TOUCH povrch chráni nábytok pred poškriabaním.
• Kefka + vankúšová hubica 2 v 1 – kefka pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (na nábytku, stenách či obrazoch); vankúšová hubica je určená na vysávanie čalúneného nábytku
• Praktický držiak na stenu s integrovanou funkciou nabíjania

DOKÚPITEĽNÉ PRÍSLUŠENSTVO
• HEPA filter vstupný - ETA223200020
• HEPA filter výstupný - ETA223200040

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 26967 0
Krupina 26967 1
Lučenec 26967 0
Žarnovica 26967 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,