ETA Rotelo AquaPlus 5448 90000

Tyčový a ručný vysávač s mopom 3 v 1 s výkonným Li-ion akumulátorom pre až 70 minút prevádzky

Predaj skončil

Rozlúčte sa s neustálym kolobehom vysávania a umývania! Okrem účinného zbierania nečistôt zastane tyčový vysávač ETA Rotelo AquaPlus tiež funkciu mopovania, a tak vám ušetrí množstvo času a námahy. Obe tieto procedúry totiž zvládne jedným ťahom.

Vďaka bezdrôtovej prevádzke vás pritom nebude rušiť prekážajúci kábel ani jeho prepojovanie do zásuviek v rôznych kútoch vašej domácnosti. Na jedno nabitie vám výkonný Li-ion akumulátor (25,2 V) poskytne až 70 minút nepretržitej prevádzky.

O efektivitu upratovania sa postará inovatívny cyklónový filtračný systém a aby ste žiadnu omrvinku neprehliadli, je hubica vysávača vybavená kontrolnými LED diódami. Pri vysávaní si navyše môžete vybrať z dvoch úrovní sacieho výkonu.

Stlačením istiaceho tlačidla potom razom získate kompaktný ručný vysávač, ktorý príde vhod pre pohotovostné upratovanie menších plôch, oživenie čalúneného nábytku alebo pri údržbe interiéru vášho auta.

Perfektne čistá podlaha jedným ťahom

Nasadenie a odobratie mopovacieho nadstavca je vďaka technológii CLICK / CLEAN jednoduché a rýchle, a tak sa môžete kedykoľvek vrhnúť na mopovanie všetkých druhov tvrdých podláh. Nádobka na vodu o objeme 210 ml pritom vystačí na umytie plochy o rozmere 40 m2. .

Navrhnutý pre vaše pohodlie

Moderný a elegantný dizajn tohto pomocníka na upratovanie je doplnený praktickými prvkami, ktoré zaisťujú maximálny komfort počas používania. Rukoväť vysávača je nielen ergonomická, ale aj sklopná. Spolu s kompaktnými rozmermi a nízkou hmotnosťou tak umožňuje pohodlnú manipuláciu a ľahké skladovanie.

Bez zbytočných komplikácií sa zaobíde aj údržba spotrebiča – mopovaciu textíliu z mikrovlákna je možné jednoducho vyprať v práčke, zásobník na vodu stačí nechať vyschnúť a nádobu na prach vyklepať do odpadkového koša. Ľahko umývateľný je tiež textilný filter.

Nabíjanie prebieha pomocou kompaktného adaptéra s káblom a je sprevádzané svetelnou signalizáciou. Akumulátor je znova plne nabitý už za 4 hodiny.

Príslušenstvo

Okrem rotačnej turbohubice a mopovacieho nadstavca s mopovacou textíliou nájdete v základnej výbave vysávača ETA Rotelo AquaPlus tiež štrbinovú hubicu na vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach (napr. v rebrách radiátorov) a kefku s jemnými štetinkami na šetrné vysávanie pavučín či prachu z nábytku, stien či obrazov.

Predĺženie záruky

Záruku na motor vysávača ETA Rotelo AquaPlus 5448 90000 vám zadarmo predĺžime na 3 roky – stačí vyplniť registračný formulár. Bezplatnú službu Predĺženej záruky si registrujte TU.

Parametre:

Doba prevádzky 70 min

Hlučnosť 80 dB

Objem prachového vrecka alebo nádoby 0.5 l

Zdroj energie akumulátorový (Li-On)

Typ filtrácie bezsáčkový

Ručný a tyčový vysávač 2 v 1 Áno

Osvetlenie na hubici Áno

Mokré čistenie Áno

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,