ETA Raggio Eco 3225 90000

Eta | Robotické vysávače | Kód: 25677

Robotický vysávač s digitálnym motorom, laserovou navigáciou, akumulátorom pre až 80 minút prevádzky a pohodlným ovládaním pomocou chytrej aplikácie

Dostupnosť
Skladom posledný kus (1 ks)
Posledný kus na predajni

Doručenie do 24-48 hodín.
309,00 €
257,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+2,50 €

Nenápadný, ale výkonný robotický vysávač ETA Raggio ECO si okamžite zamilujete. S ľahkosťou prevezme kontrolu nad domácimi podlahami a kobercami, ktoré vždy povysáva presne podľa vašich inštrukcií. Pomocou chytrej aplikácie vo vašom mobilnom telefóne ho môžete jednoducho ovládať odvšadiaľ a domov sa tak vracať o jednu upratovaciu povinnosť ľahší.

Vysávač Raggio ECO sa navyše spoľahlivo postará nielen o upratovanie, ale aj sám o seba – keď má splnené alebo mu „dochádza šťava“, sám vyhľadá nabíjaciu stanicu. Prostredníctvom aplikácie vás tiež upozorní, že prišiel ten správny čas na údržbu niektorej z jeho častí.

Choďte na to chytro

S chytrou aplikáciou ETA RAGGIO budete mať vládu nad čistou domácnosti vo svojich rukách. Aplikácia je dostupná na stiahnutie zadarmo na Apple Store (pro iOS) alebo Google Play (pre Android). Navyše je dostupná v slovenčine a umožňuje nastaviť až 10 užívateľských účtov. Upratovať bez výhovorky tak môže skutočne celá rodina – stačí k tomu pár pohybov prstom po obrazovke. S vysávačom potom aplikácia komunikuje prostredníctvom vašej domácej Wifi siete.

Čo dokáže smart aplikácia ETA RAGGIO?

inteligentné plánovanie upratovania – možnosť nastavenia jednotlivých dní, hodín a zón

definovanie až 10 zón upratovania a zakázaných zón

vytvorenie mapy vysávaného priestoru

možnosť vzdialeného ovládania mimo vašu domácnosť

sledovanie aktuálneho stavu a pohybu vysávača, a to vrátane histórie

až 10 užívateľských účtov k jednému vysávaču

voľba režimu upratovania: automatický, zónový a lokálny

upozornenie na nutnosť údržby jednotlivých častí vysávača

diagnostika chýb

možnosť manuálneho navádzania vysávača

funkcia NERUŠIŤ

nastavenie sacieho výkonu (3 úrovne)

Pre zaistenie stability a dlhodobého nastavenie SMART funkcií (zachovanie mapy a zón, plánov upratovania a pod.) je aplikácia určená pre použitie vysávača v rámci jedného pôdorysu/poschodia domácnosti.

Dokonale ovládne priestor

Vysávač ETA Raggio ECO sa s vašou domácnosťou okamžite zžije. Laserovým senzorom naskenuje miestnosť v celých 360°, a tak presne vie, akú plochu má povysávať a kam sa vydať. S tým mu pomôže ANTI-COLLISION SYSTEM pre bezdotykové rozpoznávanie prekážok. Vysávač sa tak v miestnosti pohybuje veľmi šetrne. Ľahko ho môžete usmerniť tiež pomocou definovania zakázaných zón.

Vďaka SMART TECHNOLOGY ho nezaskočia ani schody, pred nimi sa jednoducho otočí. Problém mu nerobia ani prechodové lišty do výšky 1,5 cm, ktoré ľahko prejde, či väčšie medzery pod nábytkom, do ktorých sa vďaka svojej kompaktnej veľkosti zmestí.

Neúnavný bojovník proti špine

Okrem chytrého ovládania vyniká robotický vysávač Raggio tiež precíznosťou a dlhou výdržou. Je vhodný pre všetky typy tvrdých podláh a kobercov s výškou vlasu do 1 cm. Dokonalý výsledok zaistí hybridná rotačná kefa, ktorá vďaka kombinácii lamiel a štetín pozbiera nečistoty z podlahy ešte efektívnejšie. Dve postranné kefy potom zaručia čistotu v rohoch a pozdĺž stien. Trojnásobná filtrácia s kvalitným HEPA filtrom navyše zachytí aj tie najjemnejšie nečistoty.

Vysávač ETA Raggio ECO poháňa špičkový digitálny motor s dlhou životnosťou a výkonný akumulátor Li-Ion (14,4 V, 2600 mAh), ktorý vysávaču poskytne energiu na až 80 minút prevádzky. A keď sa predsa len vyčerpá, automaticky sa vráti do nabíjacej stanice, kde sa akumulátor iba za 5 hodín opäť plne nabije.

Príslušenstvo

V krabici spolu s vysávačom ETA Raggio ECO nájdete tiež nabíjaciu stanicu a napájací adaptér (100-240 V (AC) / 24 V (DC) 630 mA). Náhradnú hlavnú kefu, bočné kefky, filtre a nádobu na vodu pre mopovanie si môžete kedykoľvek dokúpiť.

 

Parametre:

Hlučnosť 75 dB

Objem prachového vrecka alebo nádoby 0.3 l

Zdroj energie akumulátorový (Li-On)

Virtuálna stena áno, v mobilnej aplikácii

Výška 10.1 cm

Mopovanie Nie

Použitie robotický vysávač

Mobilná aplikácia Áno

Doba prevádzky na jedno nabitie až 80 min

Typ navigácie Laserová navigácia

Druh podlahy na tvrdé podlahy

Druh podlahy na koberce

Plánovanie upratovania Áno

Rozoznávanie prekážok bezdotykové

Na zvieracie chlpy Áno

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 25677 0
Krupina 25677 0
Lučenec 25677 1
Žarnovica 25677 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,