ETA Raggio 5225 90000

Výkonný robotický vysávač 2 v 1 s funkciou mopovania a ovládania pomocou smart aplikácie.

Predaj skončil

Výkonný robotický vysávač ETA Raggio podlahu dokonale vysaje a zároveň umyje. V priestore sa skvele orientuje vďaka laserovému navádzaniu a jeho ovládanie hravo zvládnete z mobilu alebo tabletu – stačí si zdarma stiahnuť APLIKÁCIU pre iOS alebo Android dostupnú v ČEŠTINE.

Pripravený splniť vaše rozkazy

Robotický vysávač ETA Raggio je vám plne k službám. Vďaka chytrej aplikácii si môžete čas aj zónu upratovania vopred naplánovať alebo svojho chytrého pomocníka naprogramovať napr. aj z kancelárie. Po návrate domov vás tak bude čakať dokonale uprataná podlaha.

Vysávač Raggio sa navyše spoľahlivo postará nielen o upratovanie, ale aj sám o seba – keď príde ten správny čas na údržbu niektorej z jeho častí, vysávač vás na to sám upozorní.

Choďte na to chytro

Mobilné aplikácie vládnu svetu. S chytrou aplikáciou ETA RAGGIO sa tak môžete vlády nad čistou domácnosťou ujať aj vy. Aplikácia je k stiahnutiu ZDARMA na Apple Store (pre operačný systém iOS) alebo Google Play (pre operačný systém Android). Jednoducho ju nainštalujete do svojho mobilného telefónu alebo tabletu a potom je už čistá podlaha otázkou niekoľkých málo pohybov po obrazovke. Zvládne to celá rodina – aplikácia je totiž dostupná v češtine a umožňuje nastaviť až 10 užívateľských účtov. Aplikácia komunikuje s vysávačom prostredníctvom vašej domácej Wifi siete.

Čo dokáže smart aplikácia ETA RAGGIO?

inteligentné plánovanie upratovania – možnosť nastavenia jednotlivých dní, hodín a zón

definovanie až 10 zón upratovania a zakázaných zón

vytvorenie mapy vysávaného priestoru

možnosť vzdialeného ovládania mimo vašu domácnosť

sledovanie aktuálneho stavu a pohybu vysávača, a to vrátane histórie

až 10 užívateľských účtov k jednému vysávaču

voľba režimu upratovania: automatický, zónový a lokálny

upozornenie na nutnosť údržby jednotlivých častí vysávača

diagnostika chýb

možnosť manuálneho navádzania vysávača

funkcia NERUŠIŤ

nastavenie sacieho výkonu (3 úrovne)

Pre zaistenie stability a dlhodobého nastavenie SMART funkcií (zachovanie mapy a zón, plánov upratovania a pod.) je aplikácia určená pre použitie vysávača v rámci jedného pôdorysu/poschodia domácnosti.

Dokonale ovládne priestor

Vysávač ETA Raggio sa s vašou domácnosťou okamžite zžije. Laserovým senzorom naskenuje miestnosť v celých 360°, a tak presne vie, akú plochu má vysať a kam sa vydať. S tým mu pomôže ANTI-COLLISION SYSTEM pre bezdotykové rozpoznanie prekážok. Vysávač sa tak v miestnosti pohybuje veľmi šetrne. Ľahko ho môžete usmerniť aj pomocou nastavenia zakázaných zón, kam bude mať jednoducho vstup zakázaný.

Vďaka SMART TECHNOLOGY ho však nezaskočia ani schody, obavy o jeho pád tak môžete pustiť z hlavy. Problém mu nerobia ani prechodové lišty do výšky 1,5 cm, ktoré jednoducho prejde, či medzery pod nábytkom, do ktorých sa vďaka svojej kompaktnej veľkosti ľahko zmestí.

Neúnavný bojovník proti špine

Okrem chytrého ovládania definujú robotický vysávač Raggio dve základné cnosti – precíznosť a dlhá výdrž. Je vhodný pre všetky typy tvrdých podláh a kobercov s výškou vlasu do 1 cm. Dokonalý výsledok zaistí HYBRIDNÁ KEFA, ktorý vďaka kombinácii lamiel a štetín efektívne pozbiera nečistoty z podlahy. Dve postranné kefy potom zaručia čistotu v rohoch a pozdĺž stien. Trojnásobná filtrácia s kvalitným HEPA filtrom navyše zachytí aj tie najjemnejšie nečistoty. O záverečný lesk sa postará nadstavec na mopovanie, ktorý na jedno naplnenie umyje plochu o rozlohe až 40 m2.

Vysávač ETA Raggio poháňa špičkový DIGITAL Motor zaisťujúci vysoký výkon a extra dlhú životnosť a výkonný akumulátor Li-Ion (14,4 V, 2600 mAh), vďaka ktorému je vysávač pripravený na až 100 minút prevádzky. A keď sa predsa len vyčerpá, automaticky sa vráti do nabíjacej stanice, kde sa akumulátor iba za 5 hodín opäť plne nabije.

Príslušenstvo ako sa sluší a patrí

V krabici spolu s vysávačom ETA Raggio nájdete tiež nabíjaciu stanicu, napájací adaptér 100-240 V (AC) / 24 V (DC) 630 mA, 2 náhradné postranné kefy, nadstavec na mopovanie, 2 mopovacie textílie a čistiacu sadu (nástroj na čistenie, skrutkovač). Ďalšie príslušenstvo môžete kedykoľvek dokúpiť.

Kompatibilita:

Android 4.4 (a novší), iPhone4S a IOS 8.0 (a novší)

Podporovaná frekvencia Wifi routera 2,4 GHz

 

Parametre:

Hlučnosť 75 dB

Objem prachového vrecka alebo nádoby 0.3 l

Zdroj energie akumulátorový (Li-On)

Virtuálna stena áno, v mobilnej aplikácii

Výška 10.1 cm

Mopovanie Áno

Použitie robotický vysávač s mopom

Mobilná aplikácia Áno

Doba prevádzky na jedno nabitie až 100 min

Typ navigácie Laserová navigácia

Druh podlahy na tvrdé podlahy

Druh podlahy na koberce

Plánovanie upratovania Áno

Rozoznávanie prekážok bezdotykové

Na zvieracie chlpy Áno

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,