ETA Navaggio 2228 90000

Výkonný robotický vysávač 2 v 1 s mopovaním, digitálnym motorom a laserovou navigáciou. Možnosť uloženia viacerých máp, SMART aplikácia, výdrž vysávača až 120 minút

Predaj skončil

Choďte na upratovanie chytro


Výkonný a inteligentný robotický vysávač ETA Navaggio 2 v 1 sa o upratovanie domácnosti postará za vás. ETA Navaggio podlahu nielen vysaje, ale zároveň aj poumýva. Oblasti upratovania môžete vysávaču pohodlne určiť v aplikácii ETA Navaggio, v ktorej nájdete množstvo ďalších funkcií a možností vysávača.

Veľmi vysoký výkon vysávača ETA Navaggio zaisťuje digitálny motor s extra dlhou životnosťou. Okrem motora sa vo vnútri schováva aj vysoko kvalitný Li-Ion akumulátor s kapacitou 3 200 mAh, vďaka ktorému vysávač vydrží až 120 minút! Pokiaľ robot upratať predsa len nestihne, sám sa pred vybitím vráti do nabíjacej stanice a po nabití bude opäť pokračovať tam, kde skončil. Nabíjanie vysávača trvá 3-4 hodiny.

Vysoký sací výkon je sprevádzaný kvalitným HEPA filtrom, ktorý zabráni úniku do ovzdušia aj tým najmenším čiastočkám. To poteší nielen alergikov, ale tiež všetky domácnosti s domácimi maznáčikmi.

ETA Navaggio sa nestratí


Vďaka inteligentnej laserovej navigácii zmapuje vysávač ETA Navaggio celú miestnosť a upratovanie je tak rýchlejšie a dôkladnejšie ako u predchádzajúcich typoch navigácie. Pamätá si upratané miesta a vy si tak môžete byť istí, že žiadne nevynechá.

Vysávač je vybavený bezdotykovým ANTI-COLLISION systémom, ktorý monitoruje prekážky a zaisťuje šetrný pohyb v miestnosti. Inteligentné senzory SMART TECHNOLOGY zasa chránia robot pred nepríjemným pádom zo schodov. V aplikácii ETA Navaggio ho môžete usmerniť podľa vášho gusta a definovať mu konkrétne zakázané zóny, kam jednoducho nesmie.


Budete si rozumieť


Pre lepšiu komunikáciu je ETA Navaggio vybavený hlasovým sprievodcom. Môžete si zvoliť, či spolu chcete hovoriť česky či anglicky. V oboch prípadoch si ale budete rozumieť.

 

Špina nemá šancu


Robotický vysávač sa nezľakne žiadnej upratovacie výzvy. Hybridná kefa, ktorý je tvorený kombináciou lamiel a štetín, je vhodný pre všetky druhy podláh. Účinne a šetrne sa tak postará o dlažbu, parkety aj linoleum. Hravo si poradí aj s kobercami s výškou vlasu do 1 cmBočné kefky zase účinne vymetú nečistoty a prach pozdĺž stien. ETA Navaggio sa tak postará o naozaj dôkladné upratovanie.

Vysatú podlahu ETA Navaggio na záver i vytrie. Po nasadení mopovacího nástavce a nádržky na vodu s objemom 180 ml dodá robot vašej podlahe zaslúžený lesk. V aplikácii si vďaka funkcii elektronického mopovania môžete prispôsobiť intenzitu zvlhčovania danému povrchu alebo znečistenia.

Vďaka svojej kompaktnej výške 9,5 cm zvládne upratať aj pod nižším nábytkom a vojde sa do každej medzery. Na podlahe ho drží odolná kolieska s pohonom, ktorá veľmi dobre prekonávajú nerovnosti. Problém mu tak nerobia ani prechodové lišty a prahy do výšky 1,5 cm.


Viacposchodové mapovanie priestoru


Robotický vysávač ETA Navaggio s laserovou navigáciou sa u vás perfektne vyzná.  Funkcia viacposchodového mapovania mu umožňuje zapamätať si až 5 máp a je tak ideálnym riešením pre poschodové domy.



Mapu si vysávač dokáže vytvoriť aj bez dlhého prvotného upratovania. Stačí mu miestnosti iba naskenovať a mapy máte prehľadne uložené v telefóne. Na každom poschodí mu môžete vytvoriť nové zakázané zóny, ktorým sa má vyhnúť a nastaviť rôzne režimy upratovania.


Chytrá aplikácia pre inteligentné upratovanie


Povýšte upratovanie na novú úroveň. ETA Navaggio zvládne až 6 režimov upratovania! Bez aplikácie je k dispozícii iba automatický režim, v ktorom vysávač systematicky uprace celý priestor a následne vyhľadá nabíjaciu stanicu. Pokiaľ sa vysávač stihne vybiť ešte pred dokončením upratovania, sám si včas vyhľadá nabíjaciu stanicu a po nabití bude pokračovať tam, kde skončil.

S chytrou aplikáciou môžete nielen vysávač ovládať pohodlne pomocou vášho mobilného telefónu, ale navyše rozširuje jeho použitie o niekoľko funkcií. Mobilný telefón s vysávačom komunikuje prostredníctvom vašej domácej Wi-Fi siete. Celá aplikácia je navyše v češtine, budete si tak skvele rozumieť.  S chytrou aplikáciou bude upratovanie hračka!

V aplikácii je vám k dispozícii už zmienená funkcia mopovania. Tu si môžete navoliť intenzitu mopovania medzi tromi úrovňami – nízkou, strednou a vysokou.

Určite oceníte aj funkciu upratovania pozdĺž stien, kedy vysávač pomocou bočných kefiek nájde všetky zabudnuté chuchvalce prachu.

Lokálne upratovanie využijete pri nehodách s rozsypanou kávou či ryžou. ETA Navaggio uprace iba konkrétne miesto, napríklad omrvinky pod stolom po výdatnom obede.

Pokiaľ chcete upratať iba jednu miestnosť, využite zónové upratovanie. V aplikácii si vyberiete spálňu či detskú izbu a zvyšok už nechajte na robote. Nakoľko sa u vás perfektne vyzná, môžete si byť istí, že uprace iba tam, kde chcete.

Dôkladné upratovanie sa určite bude hodiť po náročnej oslave alebo pred príchodom návštevy. V tomto režime ETA Navaggio uprace byt či dom hneď dvakrát.

Kompatibilita:
- Podpora 2,4 a 5 GHz Wi-Fi sietí
- Operačné systémy Android 4.4 a vyššie, iOS 9.0 a vyššie
- Aplikácia ETA Navaggio zadarmo na stiahnutie z Google Play alebo App Store

 

Parametre:

Hlučnosť 72 dB

Objem prachového vrecka alebo nádoby 0.3 l

Zdroj energie akumulátorový (Li-On)

Virtuálna stena áno, v mobilnej aplikácii

Výška 9.5 cm

Mopovanie Áno

Použitie robotický vysávač s mopom

Mobilná aplikácia Áno

Doba prevádzky na jedno nabitie až 120 min

Typ navigácie Laserová navigácia

Druh podlahy na tvrdé podlahy

Druh podlahy na koberce

Plánovanie upratovania Áno

Rozoznávanie prekážok bezdotykové

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,