ETA Moneto AquaPlus 5449 90000

Predaj skončil

Tyčový a ručný vysávač ETA Moneto AquaPlus 544990000 s mopom 3v1 s možnosťou pridania čistiaceho prostriedku s výberom dvoch sacích výkonov, s ktorým môžete v jednom kroku vysávať a umývať podlahu.
Môžete sa spoľahnúť na kvalitné vysávanie vďaka možnosti si zvoliť z dvoch sacích výkonov. Účinnú filtráciu zabezpečí kvalitný HEPA filter. Vďaka LED osvetleniu neprehliadnete žiadnu nečistotu a udržíte si domácnosť v krásnej čistote. Na aktuálny stav batérie vás bude upozorňovať svetelná signalizácia.
Vďaka 21,6 V Li-ion akumulátoru, ktorý udrží vysávač v prevádzke až 50 minút, zvládnete upratovanie celého domu naraz. Doba nabíjania akumulátora je približne 5 hod. Súčasťou balenia je mopovací nástavce s nádržou o kapacite 150 ml na vyčistenie podlahy o rozlohe až 40 m2. Umývanie podlahy bude teraz jednoduchšie, než kedykoľvek predtým a zároveň ušetríte vodu oproti klasickému umývaniu podláh. Do nádrže je možné pridať aj čistiaci prostriedok. Upratovanie nebude už nočnou morou.

Charakteristika a technické údaje:
Li-ion akumulátor 21,6 V, výdrž akumulátora 50 min., doba nabíjania 5 hod.
hlučnosť 80 dB(A)
objem nádoby na prach 0,55 l, cyklónový filtračný systém + kvalitný HEPA filter
2 stupne sacieho výkonu
LED diódy na hubici
PRÍSLUŠENSTVO: rotačná elektrická parketová hubica, mopovací nadstavec s kapacitou 150 ml = až 40 m2 čistých podláh, 3 druhy mopovacích textílií z mikrovlákna, štrbinová hubica, kefka, adaptér, stojan s integrovaným nabíjacím systémom
farba: sivá/tyrkysová

V príslušenstve vysávača nájdete rotačnú parketovú hubicu, štrbinovú hubicu a kefku. Ďalej potom mopovací nástavec, ktorý je navrhnutý pre jednoduchú údržbu všetkých druhov tvrdých podláh ako je drevo, linoleum, dlažba, parkety, plávajúca podlaha a pod. s možnosťou výberu z 3 druhov mopovacích textílií z mikrovlákna. Textílie je možné prať v práčke. Súčasťou balenia je aj adaptér 100-240 V (AC) / 27 V (DC) s dobíjacou základňou, ktorá má integrovaný priestor pre praktické skladovanie príslušenstva.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle dodanie a ústretovosť

Overený zákazník,

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,