ETA Moneto 3449 90000

Tyčový a ručný vysávač 2 v 1 s dobou prevádzky až 45 minút.

Predaj skončil

ETA Moneto 3449 90000

 

Voľnosť pohybu

Užite si vysávanie bez káblov s tyčovým vysávačom ETA Moneto. Vďaka bezdrôtovej prevádzke a 14,4V Li-Ion akumulátoru môžete hodiť starosti s prívodným káblom za hlavu a užiť si neobmedzený pohyb kamkoľvek práve potrebujete.


Tyčový vysávač ETA Moneto s výdržou až 45 minút hravo zvládne každodenné upratovanie. Po dokončení upratovania ho môžete odložiť do praktického nabíjacieho stojanu, kde mu úplné nabitie trvá maximálne 6 hodínSvetelná kontrolka na prednej strane vysávača vás upozorní na prebiehajúce nabíjanie a počas vysávania vás informuje o zostávajúcej kapacite akumulátora.

 

Vďaka dvom úrovniam sacieho výkonu sa vysávač prispôsobí každému povrchu. Na koberce určite využijete silnejší výkon, na drevené podlahy bude efektívnejší ten nižší. Cyklónový filtračný systém vysávanie ešte zefektívni a nečistoty sa zbierajú do nádoby o objeme 0,55 l.

Bohato vybavený

Tyčový vysávač môžete stlačením jedného tlačidla premeniť na praktickú ručnú jednotku. Tú využijete pri rýchlom upratovaní po obede alebo pri nehode s vysypanou kávou. Ručným vysávačom rýchlo vysajete všetky nechcené omrvinky bez nutnosti vyťahovania celého prístroja.

Na prach a nečistoty si môžete posvietiť vďaka LED osvetleniu na hubici vysávača. O kvalitu ovzdušia sa zasa postará HEPA filter, ktorý zachytí aj tie najmenšie častice.

V balení nájdete okrem samotného vysávača aj užitočné príslušenstvoRotačnú parketovú hubicu využijete špeciálne na vysávanie tvrdých podláh, ako je linoleum, plávajúce podlahy či dlažby. Štrbinová hubica vám pomôže s vysávaním ťažko prístupných miest. Uľahčí vám tak upratovanie za radiátorom alebo za nábytkom. Okrem výmenných hubíc tu nechýba ani kefka na šetrné vysávanie prachu z obrazov či nábytku.

Súčasťou balenia je tiež nabíjacia základňa, ktorú môžete využiť aj na uloženie kompletného príslušenstva.

Praktický a skladný

ETA Moneto padne do každej domácnosti. Má moderný a elegantný dizajn, jednoducho sa ovláda a ľahko sa udržuje. Vďaka ergonomickej rukoväti je manipulácia s vysávačom pohodlná, v prípade potreby ho môžete sklopiť a vysávač uložiť do skrine.

Vyberte si vysávač ETA Moneto podľa vašich predstáv.

Predĺžená záruka

ETA na tento produkt poskytuje Predĺženú záruku na 3 roky na motor. Na získanie záruky sa zadarmo registrujte tu

 

Parametre:

 

  • Doba prevádzky 45 min
  • Hlučnosť 80 dB
  • Objem prachového vrecka alebo nádoby 0.55 l
  • Zdroj energie akumulátorový (Li-On)
  • Typ filtrácie bezsáčkový
  • Ručný a tyčový vysávač 2 v 1 Áno
  • Osvetlenie na hubici Áno
  • Mokré čistenie Nie
Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,