ETA Mio II Animal 0502 90010

Eta | Vysávače,upratovanie | Kód: 21918
Doprava zadarmo

Podlahový ECO vysávač MIO II ANIMAL má ECO motor s príkonom 700 W a dosahuje sací výkon 200 W. Akčný rádius meria až 13 m a dĺžka prívodného kábla 10 m.

Dostupnosť
Skladom (2 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
129,00 €
107,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+2,50 €
Záruka: 2 roky

Všetko o produkte

vreckový vysávač • energetická trieda A • ECO motor • objem vrecka 4 l • HEPA filter 12 • predné otočné koliesko o 360° • dĺžka kábla 10 m • akčný rádius 13 m • príkon 700 W • ochrana proti prehriatiu motora • bohaté príslušenstvo vrátane turbokefky • hlučnosť max. 71 dB

ETA Mio II. Animal 0502 90010, čierna

S vysávačom ETA Mio II Animal dosiahnete dokonalo čistú domácnosť v rekordnom čase, a to i v prípade, že váš domov obývajú zvierací miláčikovia. Účinne odstraňuje všetky nečistoty, vrátane chlpov, zásluhou bohatého príslušenstva a špičkovej efektivity, kde ponúka 4 AAAA (A – energetická trieda, A – trieda na kobercoch, A – trieda na podlahách, A – trieda vo filtrácii). Výhodou v jeho podaní je aj krásne tichý chod nepresahujúci 71 dB.

ECO motor

Výkon vysávaču dodáva ECO motor s nižším príkonom pre maximálnu úsporu. Navyše disponuje ochranou proti prehriatiu, aby nehrozilo jeho poškodenie ani pri náročnom pracovnom nasadení.

Bohatá paleta nadstavcov

Upratovanie domácnosti bude odteraz výrazne jednoduchšie a rýchlejšie vďaka širokému množstvu príslušenstva, ktoré dostanete už v balení. Za prvé je v ňom parketová hubica pre jednoduchšie vysávanie tvrdých podláh. K dispozícii je ale aj turbokefa pre účinné odstránenie zvieracích chlpov, zatiaľ čo do ťažko dostupných miest sa dostanete so štrbinovou hubicou a dlhú štrbinovú hubicu využijete na vysávanie za nábytkom. Kefku s jemnými štetinkami oceníte pri vysávaní prachu a pavučín z nábytku a obrazov.

S jemnosťou sa o mäkké textilné povrchy postará vankúšová hubica. Nechýba ani kovová teleskopická trubica s nastavením optimálnej výšky alebo univerzálna podlahová hubica. V balení nájdete aj hubicu na zber zvieracích chlpov psov a mačiek.

Hravo si poradí s každou smietkou.

 

Vhodný do domácností s alergikmi

Vďaka vrecku ETA Antibacterial, ktorý je už súčasťou balenia, je tento vysávač ideálny do domácností s alergikmi, nakoľko jeho špeciálna antibakteriálna vrstva zamedzuje rastu baktérií a ich šíreniu. Súčasťou vrstvy je aj aktívne uhlie neutralizujúce nepríjemné pachy. Vďaka tomu, že zachytí i najmenšie prachové častice efektívne likviduje pele, roztoče a podobne. Pre vrecko je typická vysoká odolnosť voči nasatej vlhkosti a pretrhnutiu tvrdými/ostrými predmetmi. Garanciou kvality je HEPA filter č. 12 a nechýba ani upozornenie na naplnenie vrecka, rovnako ako je signalizácia toho, že chýba.


 

Intuitívna obsluha a jednoduché skladovanie

Teleskopická kovová hubica zaistí pohodlie pri vysávaní tým, že sa nebudete musieť stále ohýbať, takže vás už nebude bolieť chrbát, vďaka nastaveniu výšky podľa potreby. Sací výkon sa dá jednoducho regulovať priamo na držadle hadice, pričom aktuálne nastavenie ukazuje svetelný panel prostredníctvom presvetlených signalizačných polí. Garanciou jednoduchej manipulácie je nízka hmotnosť a predné koliesko otočné o 360°. O šetrnosť k vašej podlahe sa starajú zadné zmäkčené kolieska.

Prenos zjednodušujú 2 držadlá priamo na vysávači a zakaždým oceníte veľký akčný rádius 13 metrov, vďaka ktorému vysajete celý byt bez toho, aby ste museli prepájať napájací kábel do viacero zásuviek. Po dokončení upratovania sa dá vysávač skladovať vo vertikálnej i horizontálnej polohe a celkovo skladné rozmery značia, že ušetrí hromadu miesta.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 21918 0
Krupina 21918 1
Lučenec 21918 1
Žarnovica 21918 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,