ETA Lara 1270 90000

Eta | Žehličky | Kód: 25470
Doprava zadarmo

Ručný naparovač odevov a naparovacia žehlička 2 v 1 s príkonom 1200 W, keramickou plochou a automatickou tvorbou pary až 50 g/min

Dostupnosť
Skladom (5 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
49,90 €
41,58 € bez DPH

Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Ručný naparovač ETA Lara je praktickým pomocníkom na cesty aj bežné dni, ktoré si žiadajú maximálne výsledky za minimálny čas. Na rozdiel od väčšiny dostupných naparovačov disponuje integrovaným čerpadlom, a tak sa so svojím výkonom vyrovná klasickej naparovacej žehličke. Okrem žehlenia odevov pomôže tiež s údržbou a vyhladením záclon, závesov, čalúnenia, diek či obrusov.

Záhyby sa v okamžiku vyparia

Ručný naparovač ETA LARA vám poskytne dokonalý komfort vertikálneho žehlenia, behom ktorého pohodlne vyhladíte záhyby na oblečení zavesenom na vešiaku. Horúca para zároveň odstraňuje drobné nečistoty a jej šetrná starostlivosť je vhodná ako pre jemnú bielizeň (napríklad hodváb), tak pre hrubšie textílie v interiéri vašej domácnosti. Hodí sa aj na údržbu kabátov, ktoré je možné ošetrovať iba suchým čistením.

Vďaka unikátnej konštrukcii a integrovanému čerpadlu však môžete naparovač využiť aj ako klasickú naparovaciu žehličku, ktorá je kompaktná a ľahká (1 kg), a napriek tomu veľmi výkonná.

Malý veľký pomocník

Aj napriek malým rozmerom dokáže byť naparovač ETA Lara skutočne veľkým pomocníkom. Vďaka príkonu 1200 W sa rýchlo rozohreje na požadovanú teplotu a je pripravená chrliť paru. Vybrať si pritom môžete z dvoch intenzít – tá vyššia dosahuje množstvo až 50 g pary za minútu. Tlačidlo na výstup pary je navyše opatrené aretáciou, takže ho nie je nutné držať neustále stlačené. Tvorbu pary však tiež môžete vypnúť a použiť žehličku ako tzv. suchú.

O hladký sklz sa postará odolná keramická plocha so 7 parnými tryskami, ktorá paru vypúšťa rovnomerne, a žehlenie je tak oveľa efektívnejšie.

Žehlenie bez zádrhov

Ľahko prístupná nádržka na vodu vám na jedno naplnenie poskytne až 8 minút nepretržitej tvorby pary. Vodu je možné rýchlo a pohodlne doplniť (pomôže vám priložený lievik) a pokračovať v naparovaní.

Bez obáv môžete používať „obyčajnú“ vodu z vodovodu. Naparovač ETA Lara je totiž vybavený funkciou ANTI CALC, ktorá zabraňuje nechcenému usadzovaniu vodného kameňa.

Šetrná starostlivosť s okamžitým efektom

Okrem perfektného vyhladenia dokáže tkaniny zbaviť nežiadúcich zápachov a nečistôt, rovnako ako osviežiť vzhľad bytových textílií (napríklad záclon, závesov, diek, čalúnenia alebo posteľnej bielizne). Praktický nadstavec a kefka na odstránenie vlákien, vlasov, žmolkov a nečistôt doladí vzhľad vašich obľúbených kúskov k úplnej dokonalosti.

Používanie naparovača ETA Lara vám uľahčí tiež dlhý napájací kábel (1,9 m) a stojan na bezpečné odloženie. Prevádzka a príprava pary je sprevádzaná svetelnou a zvukovou signalizáciou, všetky potrebné informácie sú potom zobrazené na prehľadnom LCD displeji. Nechýba ani bezpečnostný systém automatického vypnutia (AUTO - SHUT OFF) po 3 minútach nečinnosti.

 

Parametre:

Bezpečnostné vypínanie Áno

Objem nádržky (na vodu) 150 ml

Odvápňovanie Áno

Systém proti odkvapkávaniu Nie

Príkon 1200 W

Typ naparovačky ručné

Parný výkon 50 g/min

Značka Eta
,
5

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 25470 1
Krupina 25470 2
Lučenec 25470 1
Žarnovica 25470 1

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,