ETA Gratus Kalibro 0038 90010

Predaj skončil

ETA Gratus Kalibro 0038 90010, biela

Kuchynský robot ETA Gratus Kalibro 0038 90010 za vás v kuchyni zastane veľa práce a uľahčí vám bežné činnosti spojené s prípravou pokrmov. Tento výkonný spoločník zvládne šľahať, mixovať, miesiť, strúhať, miešať, mletie mäsa, plnenie údenín, vytvorenie mäsových guľôčok alebo strojových cukroviniek, zabudnúť nesmieme ani na sekanie a drvenie.

Dokonalé spracovanie surovín

Celý obsah nerezovej misy dôkladne spracuje planetárny systém miešania. Plynulou reguláciou otáčok si podľa potreby zvolíte rýchlosť a intenzitu, na výber budete mať 8 rýchlostí, nechýba ani pulzná funkcia na okamžité dosiahnutie maximálnej rýchlosti. Na prehľadnom LCD displeji sa zobrazí rýchlosť, výkon i čas. Oceníte tiež desaťminútový časovač s následným automatickým vypnutím, o ktorom vás informuje zvuková signalizácia. Zároveň vás tiež upozorní na dosiahnutie maximálneho príkonu.

Bohatá výbava

Súčasťou robota je bohaté príslušenstvo. Na spracovanie surovín využijete miesiaci hák a hák na bezlepkové cestošľahaciumiešaciu a flexi metlu, ktorá je vhodná na krémy alebo ľahké cestá. Nadstavec na strúhanie má 6 diskových strúhadiel a mlynček na mäso ponúka 4 hrubosti mletia. Na prípravu klobás využijete nadstavec na výrobu údenín, s nadstavcom na výrobu Kebbe vytvoríte mäsové guličky a s formou na cukrovinky upečiete dokonalé kúsky, jeden ako druhý. Sekáčik potravín rovnomerne rozdrví a rozmixuje všetky suroviny vďaka špeciálne tvarovanému štvorramennému nožu, plastová nádoba má objem 420 ml a je vybavená silikónovým tesnením. Sklenený mixér s objemom 1,4 l nepohlcuje pachy ani farby mixovaných potravín, vo výbave je tiež plastové vtláčadlo. K robotu si môžete dokúpiť ďalšie príslušenstvo, ako je krájač na rezance, nadstavec na váľanie cesta, citrusovač, lis na ovocie, mlynček na mak, zmrzlinovač a ďalšie.


 

Využite na tento produkt bezplatnú predĺženú záruku 10 rokov na motor. Predĺženú záruku si registrujte na stránkach výrobcu.

 

Multifunkčný kuchynský pomocník, ktorý sa nezastaví pred ničím.

 

Výkonný a spoľahlivý pomocník

S veľmi výkonným motorom 1 500 W kuchynský robot sľubuje rýchle a efektívne výsledky. Motor je vybavený stabilizátorom, ktorý udrží nastavené otáčky aj pri veľkom zaťažení. Celokovové vyhotovenie je zárukou dlhej životnosti a stability pri manipulácii.

 

 

 

Nastavenie optimálnej výšky nadstavcov

Všetky nadstavce si nastavíte do optimálnej výšky, aby sa dosiahli perfektné výsledky aj pri spracovávaní malého množstva ingrediencií. Šľahacie a iné metly sa vďaka tomu dostanú až na dno nerezovej misy a zachytia tiež všetko, čo sa nachádza po jej obvode. Na nastavenie využijete špeciálny kľúč, ktorý je súčasťou balenia.

 

 

 

Veľkokapacitná misa

Nerezová misa s objemom 6,7 l pojme až 2,5 kg cesta. Vybavená je priehľadným krytom s otvorom umožňujúcim pridať suroviny aj za chodu. Výkyvné rameno neumožní samovoľne spustiť robot, ak sa nachádza v odklopenej polohe.

 

 

 

Jednoduchá a bezpečná manipulácia

Zostavenie robota je jednoduché a rýchle, rovnako ako jeho údržba. Nekovové veci možno bez obáv umývať v umývačke riadu. Bezpečnosť pri obsluhe zaistí bezpečnostná tepelná poistka, ktorá chráni motor pred preťažením a zničením, nechýbajú ani protišmykové nožičky pre vyššiu stabilitu na pracovnej ploche.

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,