ETA Fortis 7224 90000

Eta | Tyčové vysávače | Kód: 25665

Tyčový vysavač vysává, hloubkově čistí, suší a dezinfikuje v jednom kroku. Je vybaven výkonným 25,2V Li-Ion akumulátorem s výdrží až 45 minut

Dostupnosť
Skladom (4 ks)
K odoslaniu pripravené do 24 hodín od objednania (obvykle však ešte v deň objednania) .

U vás do 24-48 hodín od odoslania.
339,00 €
282,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+2,50 €

Dlažba, vinyl i parkety

Pokiaľ nie ste priaznivcami kobercov a doma preferujete skôr tvrdé podlahy, vysávač ETA Fortis si jednoducho zamilujete! Dokonale sa postará o všetky druhy tvrdých podláh – dlažbu, vinylové podlahy a drevené parkety. 


S tyčovým vysávačom ETA Fortis bude upratovanie jedna radosť. V jednom kroku totiž dokáže podlahu vysať, umyť a vysušiť. Zároveň tiež pomocou UV svetla podlahu účinne dezinfikuje a hubí až 99,9 % baktérií. Váš domov tak zostane hygienicky čistý.

Pohodlné upratovanie bez ťahania káblov

S výkonným vysávačom ETA Fortis pohodlne upracete bez ťahania zbytočných káblov a vedier. Jedným ťahom podlahu vysajete aj umyjete. Pri umývaní sa nebojte pridania čistiacich prostriedkov a dajte svojim podlahám tú najlepšiu starostlivosť. Vysávač sa jednoducho postará aj o rozliate tekutiny a rotačná kefa odstráni aj usadené nečistoty. Účinná vodná filtrácia navyše zamedzuje úniku prachu a nečistôt späť do ovzdušia.

Silný sací výkon vysávača ETA Fortis zaisťuje výkonný 25,2V Li-Ion akumulátor a pýši sa výdržou až 45 minút. Upratovanie celej domácnosti tak zvládnete bez obáv z predčasného vybitia vysávača.

Sací výkon môžete regulovať praktickým tlačidlom. Nižší výkon ECO využijete pri klasickom upratovaní, kedy uprednostňujete dlhšiu výdrž s úsporou energie. Pre náročnejšie upratovacie výzvy prepnite na MAX a zatočte s nečistotami. Následné nabíjanie vysávača trvá 4-6 hodín.

Všetky funkcie, čas prevádzky a stav batérie môžete sledovať na prehľadnom LED displeji. Upratovanie tak budete mať plne pod kontrolou. 

Jednoduché ovládanie a ľahká údržba


Ťažkým a nepoddajným tyčovým vysávačom odzvonilo. Vysávač ETA Fortis má nízke ťažisko pre skutočne jednoduchú ovládateľnosť a vďaka praktickému otočnému kĺbu sa s ním ľahko manipuluje. Vysávač ETA Fortis výborne drží stabilitu a stojí bez podpory. Počas upratovania ho tak môžete kľudne odložiť aj doprostred izby. Máte upratané? Vysávač odložte do nabíjacej základne, kde môžete okrem vysávača skladovať aj príslušenstvo.


Upratovanie vám uľahčí rotačná kefa z mikrovlákna, ktorá slúži na šetrnejšie upratovanie a je vhodná aj pre chúlostivejšie podlahy. Na odstránenie hrubších alebo zaschnutých nečistôt použite špirálovú rotačnú kefu, ktorú taktiež nájdete v balení. 

Cesta k čistej domácnosti vedie cez čistý vysávač. Eta Fortis vám však jeho údržbu maximálne uľahčí. Samočistiaci systém SELF-CLEAN stlačením jedného tlačidla dôkladne vyčistí útroby vysávača, nádoby stačí opláchnuť vo vode.

Predĺžená záruka


Na tento spotrebič vám ETA poskytuje predĺženú záruku na 5 rokov na motor. Pre získanie záruky sa stačí bezplatne zaregistrovať TU.

 

 

 

Parametre:

Doba prevádzky 45 min

Hlučnosť 75 dB

Objem prachového vrecka alebo nádoby 0.45 l

Zdroj energie akumulátorový (Li-On)

Typ filtrácie vodná filtrácia

Ručný a tyčový vysávač 2 v 1 Nie

Osvetlenie na hubici Áno

Mokré čistenie Áno

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Fiľakovo 25665 1
Krupina 25665 1
Lučenec 25665 1
Žarnovica 25665 1

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,