ETA Formio 2172 90000

Predaj skončil
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Zdá sa vám zdravé smaženie ako niečo nemožné? Tak to vás teplovzdušná fritéza ETA Formio milo prekvapí. Pomocou cirkulácie horúceho vzduchu s nastaviteľnou teplotou (80–200 °C) v nej vďaka nádobe s nepriľnavým povrchom jednoducho pripravíte chrumkavé pochúťky aj s minimálnym množstvom pridaného tuku.

Hravo tak zdravo nakŕmite nielen seba – nádoba má objem 3,5 litra, ktorý vystačí na prípravu až pol kila hranoliek naraz.

Zdravé smaženie, pečenie, restovanie a grilovanie

Teplovzdušná fritéza je praktickou pomocníčkou na prípravu hranoliek, mäsa, rýb a mrazených polotovarov ako sú rybie prsty. Rovnako dobre poslúži tiež k opätovnému ohrevu hotových pokrmov. Bez obáv jej však môžete zveriť aj pečenie torty, sladkého či slaného koláča alebo muffinov.

Všetku prácu pritom zastane horúci vzduch, ktorý sa zaobíde bez pridaného tuku. Pre chrumkavejší výsledok môžete pokrmy olejom ľahko pokvapkať, oproti bežným fritézam je však jeho množstvo skutočne minimálne. ETA Formio tak vaše obľúbené pochúťky pripraví oveľa zdravšie a bez typického zápachu, ktorý fritovanie obvykle sprevádza. Vypečená tekutina je pritom odvádzaná priamo do veľkej nádoby na odkvapkávanie. Príjemným bonusom je potom veľmi jednoduché čistenie.

Praktické vychytávky

S funkciou časovača pohodlne nastavíte požadovanú dobu prípravy, a to až na 30 minút. Hneď ako časovač dosiahne hodnoty 0, zaznie cinknutie a fritéza sa automaticky vypne.

O pohodlie a bezpečnosť sa postará plastové prevedenie a tepelne izolované držadlo znižujúce riziko popálenia spolu s bezpečnostnými poistkami – tepelnou poistkou a poistkou proti nesprávnemu zostaveniu. Protišmykové nožičky potom zaisťujú lepšiu stabilitu.

Predĺžená záruka

Záruku na výhrevné teleso fritézy ETA Formio vám zadarmo predĺžime na 3 roky – stačí vyplniť registračný formulár. Bezplatnú službu Predĺženej záruky si registrujte TU.

 

Technické parametre:

Časovač/minútka áno

Displej áno

Materiál nádoby povrch proti pripáleniu

Umývateľné odnímateľné časti nádoba

Regulácia teploty Áno

Typ fritovania horúci vzduch

Príkon fritézy 1500 W

Objem fritovacieho koša 3.5 l

K STIAHNUTIU

 Návod k použití SK

Značka Eta
,
5

Klady
Zápory
  • Kvalitné
  • Veľkosť akurát
  • Jednoduché ovládanie
  • Chutné pokrmy

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,