ETA Fenité 7320 90010

Darčekový set sušič vlasov + príslušenstvo ETA Fenité 7320 90010 Výkonný sušič vlasov s funkciou ionizácie v praktickej taštičke doplnený difuzérom, kefkou na vlasy a klipmi na zopnutie pre pohodlný styling.

Predaj skončil

Starostlivosť o zovňajšok je oveľa pohodlnejšia, keď máte všetko potrebné na jednom mieste. V praktickom sete ETA Fenité preto nájdete kompletnú výbavu pre jednoduchú a efektívnu úpravu vlasov. Vďaka elegantnej taštičke je navyše vhodný ako darček, ktorým zaručene potešíte každú dlhovlásku.

Rozlúčte sa s nepoddajnými a krepovitými vlasy

Výkonný sušič vlasov ETA732090000 v elegantnom dizajne ETA Fenité poskytne vlasom nadštandardnú starostlivosť, a to nielen vďaka vysokému príkonu 2400 W. Jeho tajnou zbraňou je funkcia ionizácie, ktorá zbavuje vlasy statickej elektriny a chráni ich proti presušeniu. Budú tak dlhšie pôsobiť upraveným dojmom.

Pokiaľ túžite po oslnivo hladkom účese, použite koncentrátor vzduchu otočný o 360°. Jednoducho ho však môžete zameniť za difuzér, ktorý sa postará o ohromujúci objem.

Oddelené prepínače na rukoväti vám pritom ponúknu výber z 3 teplotných stupňov a 2 rýchlostí prúdenia vzduchu. S bleskovým vysušením vlasov vám pomôže tlačidlo TURBO pre maximálne otáčky. Výsledný účes potom lepšie zafixujete stlačením tlačidla COLD AIR SHOT pre rýchle ochladenie vzduchu.

Sušič vlasov ETA Fenité je navrhnutý tak, aby sám odrážal všetko, čo svojim užívateľkám ponúka – pýši sa praktickým tvarom, jemnými líniami a nežnou farebnou kombináciou reprezentujúcou rafinovanú ženskosť. Ergonomická rukoväť navyše perfektne padne do každej ruky. Napájací kábel o dĺžke 1,8 m pritom zaisťuje jednoduchú manipuláciu a nechýba ani praktické pútko na zavesenie.

Sušič vlasov je vybavený bezpečnostnou poistkou, ktorá zaistí ochranu proti prehriatiu.

Kompletná výbava pre perfektný účes

Súčasťou balenia je kefka na vlasy, ktorá sa postará o šetrné, ale účinné rozčesanie vlasov po celej ich dĺžke, a to bez odlamovania končekov a nepríjemného ťahania. Styling vám uľahčia praktické klipy pre zopnutie prameňov, na ktoré pri sušení ešte len príde rad.

Všetko je uložené v elegantnej taštičke na zips, ktorá poslúži na skladovanie celého setu alebo ako priestorná kozmetická etue na cesty aj na doma.

 

Technické parametre:

Ionizátor Áno

Počet rýchlostí 2

Počet teplôt 3

Studený vzduch Áno

Typ fénu štandardný fén

Difuzér Áno

Dĺžka prívodného kábla 1.8 m

Max. príkon 2400 W

Koncentrátor vzduchu Áno

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,