ETA Fenité 2348 90000

Akcia Odporúčané

Elektrický pilník na chodidlá a päty s kvalitným Li-ion akumulátorom, ktorý vydrží až 90 minút. Pohodlne a bezbolestne sa stará o vaše nohy a zanecháva pokožku

Predaj skončil
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Popis:

 

Profesionálna starostlivosť o chodidlá

Chcete sa zbaviť nežiadúcej, drsnej, stvrdnutej, suchej a odumretej kože na nohách? S elektrickým pilníkom na chodidlá ETA FENITÉ 234890000 vám to pôjde rýchlo a bez problémov. Vaša pokožka bude nielen krásna na pohľad, ale aj mäkká a hebká na dotyk. Budete našľapovať s ľahkosťou ako baletka.

Doprajte vašim chodidlám pozornosť

Oproti používaniu klasických manikúrových nožničiek alebo kovových škrabiek je elektrický pilník ETA FENITÉ jemnejší, rýchlejší a bezpečnejší. Tento elektrický pilník vám ponúka dve rýchlosti otáčok. S ergonomicky tvarovanou rukoväťou elektrický pilník skvele padne do ruky. Elektrický pilník má v sebe zabudovaný kvalitný Li-ion akumulátor 3,7 V, ktorého doba nabíjania je 90 minút a jeho výdrž pri používaní je až 90 minút. Elektrický pilník je možné využiť v sieťovej prevádzke ale aj v akumulátorovej prevádzkeNástavec o priemere 18 mm je možné ľahko vybrať a umyť. Vďaka svetelnej signalizácii uvidíte, kedy je elektrický pilník na chodidlá vybitý, kedy sa nabíja a kedy je plne nabitý.

Obsah príslušenstva

Súčasťou balenia je USB kábel, vďaka ktorému dochádza k nabíjaniu akumulátora. V rámci príslušenstva nájdete stojan, ktorý slúži na pohodlné a ľahké odkladanie elektrického pilníka. Pri zbalení elektrického pilníka na chodidlá na cesty vám poslúži praktické cestovné púzdro. Ďalej sú to 3 ks hlavíc, ktoré je možné tiež kedykoľvek dokúpiť samostatne. Existujú tri typy náhradných hlavíc roleru, ktoré sú rozlíšené podľa hrubosti – jemný (ETA234890100), stredný (ETA234890200) a hrubý (ETA234890300).

 

 

Technické parametre:

  • Typ prístroje na manikúru/pedikúru
Značka Eta
,
5

Klady
Zápory
  • Vode odolný
  • Lacný
  • Dobrá kvalita
  • Splnil očakávania

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

všetko super - držte sa

Overený zákazník,

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,