ETA Falco Smart 2515 90000

Eta | Robotické vysávače | Kód: 25637

Robotický vysávač 2 v 1 so smart aplikáciou, funkciou mopovania, špeciálnou rotačnou kefou, pokročilou gyroskopickou navigáciou a dobou prevádzky až 120 minút

Dostupnosť
Nedostupné
Tovar je momentálne nedostupný, čaká sa na jeho naskladnenie.

Môžete využiť funkciu "Strážny pes", ktorý vás automaticky informuje na Váš e-mail v momente, keď bude tovar naskladnený.
219,00 €
182,50 € bez DPH
Príslušenstvo
+2,50 €

Robotický vysávač ETA Falco Smart nielen vysáva, ale aj mopuje. Na vašu podlahu tak bude radosť pozrieť bez toho, aby ste museli priložiť vlastnú ruku k dielu – stačí vám k tomu jediný prst. Pomocou diaľkového ovládača alebo smart aplikácie vo vašom telefóne vysávaču jednoducho dáte pokyny a necháte ho robiť svoju prácu.

Nabitý technológiami

Vysávač Falco Smart je chytrý pomocník so špičkovou gyroskopickou navigáciou, ktorá mu umožňuje výbornú orientáciu v priestore s voľbou optimálnej trasy a maximálnej efektivity upratovania. Vďaka pokročilému ANTI-COLLISION systému zvláda bezdotykovo rozpoznávať prekážky, pred ktorými vždy automaticky spomalí. Škôd na nábytku a dekoráciách sa tak nemusíte báť.

O optimálny pohyb sa stará systém SMART TECHNOLOGY so 16 pohybovými senzormi, ktoré zároveň zabránia pádu vysávača zo schodov.

Priestory, kde má mať vysávač prístup zakázaný, jednoducho ohraničíte virtuálnou stenou s infračerveným lúčom.

Upratovacia služba na telefóne

Aplikácia ETA SMART nie je na prevádzku vysávača ETA Falco Smart nevyhnutná, ale rozširuje niektoré jeho funkcie a režimy upratovania. Jednoducho, je s ňou život jednoduchší – vysávač môžete pohodlne ovládať pomocou vášho mobilného telefónu, nech už ste kdekoľvek. Po návrate domov vás tak bude namiesto zoznamu povinností čakať perfektne čistá podlaha.

Chytrá aplikácia ETA SMART vám umožní:

Jednoduché nastavenie režimu upratovania – SMART (automatický), KLASIK (bežný), EDGE (pozdĺž stien) alebo SPOT (lokálny)

Naplánovanie upratovania na určitý čas a deň

Elektronickú reguláciu intenzity mopovania (3 úrovne)

Nastavenie sacieho výkonu (2 úrovne)

Vzdialené ovládanie mimo vašu domácnosť

Sledovanie aktivity vysávača a stavu nabitia akumulátora

Manuálne navádzanie vysávača

Zaznamenávanie histórie upratovania vrátane trasy vysávača (dostupné v režime SMART)

Aplikácia je dispozícii v čestine a úplne zadarmo. Nájdete ju v databáze aplikácií Apple Store či Google Play. S vysávačom sa dorozumieva pomocou domácej Wi-Fi siete.

Kompatibilita:

Podporovaná frekvencia Wi-Fi routera: 2,4 GHz

Operačné systémy: Android 6.0 (a novšie); IOS 9.0 (a novšie)

Uprace podlahu aj seba

Vysávač ETA Falco Smart disponuje digitálnym motorom s vysokým výkonom a extra dlhou životnosťou. Vďaka svojmu slim dizajnu s výškou iba 7,8 cm vysaje bez problémov aj pod nábytkom a sedačkou. Po dokončení upratovania ho navyše nemusíte nikde hľadať – sám sa vráti do nabíjacej stanice, ktorú vyhľadá tiež v prípade, že mu dochádza energia. To sa však nestane príliš často – kvalitný Li-ion akumulátor (14,4 V, 2400 mAh) sa pýši skutočne dlhou výdržou, ktorá dosahuje až 120 minút. V nabíjacej stanici sa znova plne nabije iba za 5 hodín.

Okrem účinného vysávania dokáže z podlahy zotrieť odolnú vrstvičku nečistôt, na ktoré sú bežné vysávače krátke. Na jedno naplnenie nadstavca na mopovanie s inteligentným a presným dávkovaním vytrie až 100 m2 podlahy. Extra objem (600 ml) má aj nádoba na nečistoty, ktorú v sebe vysávač ukrýva.

ETA Falco Smart je vybavený trojnásobnou filtráciou vrátane HEPA filtra, ktorý zachytáva aj tie najmenšie častice prachu a nečistôt, roztoče nevynímajúc. Je preto ideálny pre domácnosti s deťmi.

Kefky prevalcujú nečistoty

Robotický vysávač ETA Falco Smart s ľahkosťou prechádza prechodové lišty s oblou hranou aj nerovnosti až do výšky 1,5 cm. Je vhodný na upratovanie všetkých typov podláh a kobercov až do výšky vlasu 1 cm. Vďaka špeciálnej kefe ich navyše zbaví nečistôt efektívne, ale šetrne.

Súčasťou balenia je rotačná kefa s floating systémom pre efektívnejší zber prachu na kobercoch a tvrdých podlahách. Kefka sa počas upratovania rozpohybuje tak, aby mohla ku každému povrchu čo najlepšie priľnúť a dôkladne ho zbaviť prachu a omrviniek.

O šetrné upratanie podláh z chúlostivých materiálov sa postará špeciálna lamelová kefa, ktorá je vhodná aj na použitie s mopom. Ďalšie dve postranné kefy zaistia upratanie v rohoch a pozdĺž stien.

Príslušenstvo

Spolu s vysávačom dostanete nabíjaciu základňunabíjací adaptérdiaľkový ovládačdve náhradné postranné kefyšpeciálnu rotačnú a lamelovú kefudve mopovacie textílienáhradný HEPA filternadstavec na mopovanie s 300ml zásobníkom na vodu a virtuálnu stenu.

Celá manipulácia je užívateľsky jednoduchá, a to vrátane výmeny hlavnej kefy a akumulátora. Kefku vymeníte bez nutnosti použitia náradia.

 

Parametre:

Hlučnosť 72 dB

Objem prachového vrecka alebo nádoby 0.6 l

Zdroj energie akumulátorový (Li-On)

Virtuálna stena 1x virtuálna stena

Výška 7.8 cm

Mopovanie Áno

Použitie robotický vysávač s mopom

Mobilná aplikácia Áno

Doba prevádzky na jedno nabitie až 120 min

Typ navigácie Gyroskopov navigácia

Druh podlahy na tvrdé podlahy

Druh podlahy na koberce

Plánovanie upratovania Áno

Rozoznávanie prekážok bezdotykové

Na zvieracie chlpy Áno

Značka Eta

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ochotný a profesionálny personál, veľký výber tovaru. Ďakujem

Overený zákazník,

Oceňujem prelink priamo zo stránky predajcu na zaplatenie - zjednodušuje to spôsob platby a prípadnú chybu pri platení.

Overený zákazník,

Nemám

Overený zákazník,